אתה נהג אוטובוס?אני בתור נהג הייתי לוקח חופשי . היה אחד שרצה לעלות עם מראה וסרבתי .
יש הרבה נהגים קריזים...שעושים מה שרוצים
כל הכבוד לך! יישר כח!
אתה נהג אוטובוס?אני בתור נהג הייתי לוקח חופשי . היה אחד שרצה לעלות עם מראה וסרבתי .
בדיוק אתמול היה לי סיפור כזהומה עם נהגים שלא רוצים להעלות נוסעים בלי שום דבר בידיים?
עוקפים את התחנה בנונשלנט גם כשיש מקומות באוטובוס.
הצעה שלי, שהיושבים באוטובוס יבקשו בתוקף מהנהג (צעקות או לא, לא הכרעתי),
היה מקרה ששמעתי שזה עזר, אחרת כל הממתינים לאוטובוס שבויים בידיו של הנהג...
(מנסיון/ות מרים)
סליחה שאני חופר .אני בתור נהג הייתי לוקח חופשי . היה אחד שרצה לעלות עם מראה וסרבתי .
ואולי תזכי שיחזרו אלייך בנוסח (אמתי): "האוטובוס היה עמוס בל בל בל"כשהתקשרתי לחברה הם אומרים לי ' פותחים לך פנייה ונחזור אליך.....'
דבר ראשון . מניסיון , אם יוצא לך שאתה בספק אם תוכל להספיק את האוטובוס קח בחשבון שלפעמים לא שווה לתת לערבי הזה את ההנאה לסגור את הדלת בפרצוף שלך הוא כל כך נהנה מזה ! פשוט תתפלל שיגיע אוטובוס נוסף בהקדם .בדיוק אתמול היה לי סיפור כזה
ירדתי מאוטובוס עירוני אחד שניה אחרי שירדתי בה אוטובוס אחר שהייתי צריכה להחליף. הנהג הסתכל אלי, הצבעתי ביד שאני רוצה לעלות וברגע שהאוטובוס שממנו ירדתי החל לנסוע הנהג השני פתאום נהיה מאוד עסוק במשהו מעל הראש שלו ולא שם לב שאני מצביע שוב ושוב שיעצור בשבילי.....
הייתי עם חמישה ילדים קטנים מתחת לגיל 8............ בחום הנוראה של הצפון..........
כשהתקשרתי לחברה הם אומרים לי ' פותחים לך פנייה ונחזור אליך.....'
בדרך כלל זה עוזרומה עם נהגים שלא רוצים להעלות נוסעים בלי שום דבר בידיים?
(מנסיון/ות מרים)
לפעמים הם באמת חוזרים אלי אבל הם לא אומרים את תוכן הפנייה ובדרך כלל הם מתקשרים אחרי חודשיים ובדיוק בשמונה ורבע בבוקר..... כשכבר שכחתי על מה התלוננתי/כבר יצא לי להתלונן על יותר מדבר אחד.....אולי תזכי שיחזרו אלייך בנוסח (אמתי): "האוטובוס היה עמוס בל בל בל"
משום מה הם לוקחים נהגים עם כשורי נבואה,
שיודעים לנבא ללא הסתכלות אם נשארו מקומות או לא.
לא תמיד זה עוזרומה עם נהגים שלא רוצים להעלות נוסעים בלי שום דבר בידיים?
(מנסיון/ות מרים)
יש להם ענין להרגיע ש"זה הועבר לטיפול " . ולכן המתלונן שוכח מהתלונה שלו , ורק אחרי שבטוחים ששכח אז חוזרים אליו עם חיוך "א הם...השארתם תלונה ..."לפעמים הם באמת חוזרים אלי אבל הם לא אומרים את תוכן הפנייה ובדרך כלל הם מתקשרים אחרי חודשיים ובדיוק בשמונה ורבע בבוקר..... כשכבר שכחתי על מה התלוננתי/כבר יצא לי להתלונן על יותר מדבר אחד.....
הקטע עם החוסר במקומות - באוטובוס בין עירוני זה שייך אבל בעירוני אני יכולה לראות פנימה... פחות יצא לי לשמוע תשובה כזאת....
זה עוזר כשאתה עקשן ותקיף עד הסוף !לא תמיד זה עוזר
יש נהג שכשעושים לו כך, בתחנה הבאה מתגלה לפתע תקלה באוטובוס והוא לא יכול להמשיך בנסיעה...
מניסיון, עושים גם את זה ולא רק שלא עוזר באותה נסיעה, אלא שלמחרת אותו סיפור בדיוק.זה עוזר כשאתה עקשן ותקיף עד הסוף !
אם מתגלה "תקלה " אז תצעק עליו עוד פעם , ותראה לו שאתה מתקשר לחברה להתלונן על התקלה שקרה בדיוק עכשיו
נכון אבל אלו שאינם הרבה פעמים הם פשוט חנפנים ...בדרך אגב...
באמת יש נהגים שמגיע להם ציון לשבח (לא דווקא הנהגים היהודים/חרדים)
יצא לי יותר מפעם אחד שהנהג יצא לעזור לאישה עם ילדים קטנים לעלות לאוטובוס עירוני עם עגלת תואמים או נהג שעצר בשביל אישה מבוגרת בין שתי תחנות, יותר קרוב לבית שלה, בעלייה....
צריך לזכור להתקשר לדווח גם במקרים כאלה....
לא תמיד שווה לביים תקלות, כך שהסיכון קטן,לא תמיד זה עוזר
יש נהג שכשעושים לו כך, בתחנה הבאה מתגלה לפתע תקלה באוטובוס והוא לא יכול להמשיך בנסיעה...
תתלוננו במשרד התחבורה ! לא רק בחברה שלא כ"כ מעונינת להסתכסך עם העובדים שלה ...עם זה תלונה רצינית אני בדרך כלל חוזרת על זה שוב אחר שבוע/שבועיים....
הייתה לי פעם שירדתי מאוטובוס בין עירוני באמצע כביש מהיר (כלומר שאין אנשים בתחנה או ברחוב) לבד עם ארבע ילדים קטנים. הושבתי את הילדים בתחנה וניגשתי לתא המטען להוציא את העגלה הנהג סגר את דלת התא מטען עלי.......
צעקתי ממש חזק עד שבנס שמעו מתוך האוטובוס וכמה גברים ירדו כדי לראות מה קרה.....
הנהג בכלל לא הבין מה אני רוצה "לא שמתי לה אלייך....."
התלוננתי בחברה כמה פעמים ורק אחרי שנה וחצי חזרו אלי שהתיק נסגר.... אז כבר לא היו לי את כל ההוכחות...........
זה לא מדויק ! כמה פעמים זה עזר ובגדולמניסיון, עושים גם את זה ולא רק שלא עוזר באותה נסיעה, אלא שלמחרת אותו סיפור בדיוק.
ומה עם נהגים שלא רוצים להעלות נוסעים בלי שום דבר בידיים?
(מנסיון/ות מרים)
בדיוק אתמול היה לי סיפור כזה
ירדתי מאוטובוס עירוני אחד, שניה אחרי שירדתי הגיעה אוטובוס אחר שהייתי צריכה להחליף. הנהג הסתכל אלי, הצבעתי ביד שאני רוצה לעלות וברגע שהאוטובוס שממנו ירדתי החל לנסוע הנהג השני פתאום נהיה מאוד עסוק במשהו מעל הראש שלו ולא שם לב שאני מצביע שוב ושוב שיעצור בשבילי.....
הייתי עם חמישה ילדים קטנים מתחת לגיל 8............ בחום הנוראה של הצפון..........
כשהתקשרתי לחברה הם אומרים לי ' פותחים לך פנייה ונחזור אליך.....'
בדרך כלל זה עוזר
הנהג נבהל ועוצר , או שלפחות פעם הבא חושב פעמיים לפני שעושה כזה דבר
אבל לפעמים זה פשוט לא מתאים לא אז אולי איומים " אתלונן עליך " אולי יעזור
עם זה תלונה רצינית אני בדרך כלל חוזרת על זה שוב אחר שבוע/שבועיים....
הייתה לי פעם שירדתי מאוטובוס בין עירוני באמצע כביש מהיר (כלומר שאין אנשים בתחנה או ברחוב) לבד עם ארבע ילדים קטנים. הושבתי את הילדים בתחנה וניגשתי לתא המטען להוציא את העגלה הנהג סגר את דלת התא מטען עלי.......
צעקתי ממש חזק עד שבנס שמעו מתוך האוטובוס וכמה גברים ירדו כדי לראות מה קרה.....
הנהג בכלל לא הבין מה אני רוצה "לא שמתי לה אלייך....."
התלוננתי בחברה כמה פעמים ורק אחרי שנה וחצי חזרו אלי שהתיק נסגר.... אז כבר לא היו לי את כל ההוכחות...........
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: