ככל הנראה זה 75 אחוז..
אבל אם המצב הכלכלי שלהם נורמאלי ללא בעיות עבר. יכול להיות הרבה יותר טוב..
סבבה..
75% מימון, כמו שחשבתי.
אם ההכנסות טובות, והלקוחות סבבה - אפשר לשפר משמעותית.
תודה רבה!!
ככל הנראה זה 75 אחוז..
אבל אם המצב הכלכלי שלהם נורמאלי ללא בעיות עבר. יכול להיות הרבה יותר טוב..
סבבה..
75% מימון, כמו שחשבתי.
אם ההכנסות טובות, והלקוחות סבבה - אפשר לשפר משמעותית.
כןשאלה לגבי מס שבח.
דירה שנקנתה לפני כשנה בקרוב ל-2 וכעת נמכרת בקרוב ל- 3 יש עליה מס שבח? (דירה יחידה)
תודה רבה
א. כמה אחוז?
חד משמעית? אין פרמטרים שיכולים לבטל או לצמצם את זה?
25% מהרווח.א. כמה אחוז?
ב.
חד משמעית? אין פרמטרים שיכולים לבטל או לצמצם את זה?
מה זה אומר "פריסה"?25% מהרווח.
יש אפשרות לצמצם ע''י פריסה
תחכו עוד כמה חדשים ואז לא תצטרכו לשלם מס שבח בכלל.שאלה לגבי מס שבח.
דירה שנקנתה לפני כשנה בקרוב ל-2 וכעת נמכרת בקרוב ל- 3 יש עליה מס שבח? (דירה יחידה)
תודה רבה
מה זה אומר "פריסה"?
והאם הצמדת מחיר הדירה למדד ( דירה על הנייר) נחשב למחיר הדירה או שלא?
למה?תחכו עוד כמה חדשים ואז לא תצטרכו לשלם מס שבח בכלל.
בעיקרון מי שמוכר דירה יחידה פטור ממס שבח, אא"כ טרם חלפו 18 חדשים מהרכישה.למה?
בעיקרון מי שמוכר דירה יחידה פטור ממס שבח, אא"כ טרם חלפו 18 חדשים מהרכישה.
לכן, ביום שיחלפו 18 חדשים מהרכישה, אתם יכולים לדווח על המכירה לרשות המיסים ולזכות בפטור מלא ממס שבח.
בקשה לפריסת מס שבח על פני כמה שנים
www.kolzchut.org.il
מה לגבי המדד נחשב כחלק ממחיר הדירה?פטור ממס שבח במכירת דירה יחידה
www.kolzchut.org.il
למיטב ידיעתי - כןמה לגבי המדד נחשב כחלק ממחיר הדירה?
מישהו שחייב למכור את הדירה עכשיו, ולא יכול לחכות שנה וחצי....אני מודה שלא כ"כ הבנתי את עניין "הפריסה" אם מישהו יוכל להסביר יותר, אשמח.
וכן, אם אכן ניתן להיפטר לגמרי ע"י כך שעברו 18 חודש, אז מדוע צריך פריסה? או שפספסתי פה משהו.
הכי פשוט, לדווח ברשות המיסים את המכר, 18 חדשים אחרי שקניתם את הדירה.אני מודה שלא כ"כ הבנתי את עניין "הפריסה" אם מישהו יוכל להסביר יותר, אשמח.
וכן, אם אכן ניתן להיפטר לגמרי ע"י כך שעברו 18 חודש, אז מדוע צריך פריסה? או שפספסתי פה משהו.
זה לא פשוט בכלל, עיכוב בדיווח לרשות המיסים עלול לגרור קנסותהכי פשוט, לדווח ברשות המיסים את המכר, 18 חדשים אחרי שקניתם את הדירה.
במשכנתא לא.עשיתי משכנתא בפאגי ואחד התנאים היה שאני מעביר משכורת לחשבון אצלם, מאז עברו שנים וכבר איני מקבל משכורת זו כך שאין לי פעילות בחשבון אצלם למעט המשכנתא, אני רוצה לסגור את החשבון לגמרי ולשלם להם בהוראת קבע מחשבון בבנק אחר, האם יש חשש להרעת התנאים במשכנתא בעקבות כך?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: