כדי שתוכלו להשתמש בכרטיס של סיבוסמה קשור?
כדי שתוכלו להשתמש בכרטיס של סיבוסמה קשור?
בקופות המהירות?כדי שתוכלו להשתמש בכרטיס של סיבוס
אולי עדיף לקחת מוצר חשמלי. גם יותר הגיוני להתחרט וגם מוצר אחד גדול.ודאי שאמיתי. עשיתי את זה כמה פעמים. זיכוי של שופרסל עובר ב"יש". בכל הסניפים. בקופות העצמאיות גם.
הבעיה היא שבסניף שהלכתי לשם (מודיעין) עשו לי "צרות" וממש הערימו קשיים (את לא יכולה לקבל זיכוי על מוצר שקנית בתלושים / תבואי מחר, אי אפשר להחליף דקה אחרי הקנייה, וכו)
אז זהו, ששם לא היו מוצרים יקרים... הכי יקר שמצאתי היה ב500, ו-- הגעתי לקופה כדי לגלות שהוא במבצע 50%.......אולי עדיף לקחת מוצר חשמלי. גם יותר הגיוני להתחרט וגם מוצר אחד גדול.
לקחתי איזה טוסטר ב800 ש"ח ואמרתי לקופאית שראיתי שבזאפ עולה פחות.
אבל גם אם לא היה מוצא חן בעיניה זה לא משנה. הם חייבים לקחת חזרה
כן.בקופות המהירות?
תבחרי סניף של יש הקרוב לאזור מגורייך..שלום, אני מבינה מההתכתבות שאפשר להוציא מסיבוס שוברים לשופרסל ולשם ביש חסד ?
איזה שופרסל לבחור ?
יש משהו נוסף שעלי לדעת או שעובר חלק בקופות העצמאיות ?
יש לנו כ"א יש ומועדון של יש.
תודה
אני במקומך הייתי מנסה קודם על סכום נמוך...שלום, אני מבינה מההתכתבות שאפשר להוציא מסיבוס שוברים לשופרסל ולשם ביש חסד ?
האם את הולכת מידי יום? או שאפשרי על סכום שבועי/חודשי?אני במקומך הייתי מנסה קודם על סכום נמוך...
(אני מעבירה את הכרטיס סיבוס ביש, לא מוציאה תלושים)
יש לי רק שופרסל.תבחרי סניף של יש הקרוב לאזור מגורייך..
אין לי סיבוסיש לי רק שופרסל.
האם נפתח אצלך "יש"?
הסיבוס שלי חודשי...האם את הולכת מידי יום? או שאפשרי על סכום שבועי/חודשי?
כןואפשר לקנות עם הסיבוס גם ביש חסד?
אפשר בקודהאם בשערי רווחה חייבים את הכרטיס סיבוס עצמו או אפשר לשלם עם קוד דרך האפליקציה?
ואפשר לקנות עם הסיבוס גם ביש חסד?
מענין בעלי קנה שם בשלישי ועבדעדכון חשוב וקריטי.
אני חוזר עכשיו משערי רווחה ולא קיבלו את הסיבוס ואמרו שכבר יומיים שלוש שזה לא עובד ואין צפי לתיקון התקלה.
הייתי בשערי רווחה החדש וניסיתי אצל כמה קופאים ואח"כ לקופה הראשית וזה לא עבד...מענין בעלי קנה שם בשלישי ועבד
נכון לאתמול עובדמישהו יודע מה עם "יש"?
"בשכונה" או "חסד"?נכון לאתמול עובד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: