על השובר המקורי שקיבלתי במייל כתוב שהתוקף עד סוף דצמבר 2022 ואם מסתכלים באתר זה דצמבר 2023 - אז יקבלו גם ב2023 את השוברים האלו? יצא לך לברר מול תן ביס ולוודא שהאריכו?השוברים הוארכו עכשיו בדצמבר להיות בתוקף עד סוף 2023
על השובר המקורי שקיבלתי במייל כתוב שהתוקף עד סוף דצמבר 2022 ואם מסתכלים באתר זה דצמבר 2023 - אז יקבלו גם ב2023 את השוברים האלו? יצא לך לברר מול תן ביס ולוודא שהאריכו?השוברים הוארכו עכשיו בדצמבר להיות בתוקף עד סוף 2023
השובר הוזמן בדצמבר?על השובר המקורי שקיבלתי במייל כתוב שהתוקף עד סוף דצמבר 2022 ואם מסתכלים באתר זה דצמבר 2023 - אז יקבלו גם ב2023 את השוברים האלו? יצא לך לברר מול תן ביס ולוודא שהאריכו?
גם אלו שלפני מופיעים עכשיו באתר בהזמנות שעשיתי עם תאריך עד סוף 2023, לא יודעת אם זה טעות או שהאריכוהשובר הוזמן בדצמבר?
מה שהוזמן לפני דצמבר הוא עד סוף 2022
מתחילת דצמבר האריכו. מסתבר שהאריכו לכל השוברים, ואם לא הדפסת אותם עדיין אז הרווחתגם אלו שלפני מופיעים עכשיו באתר בהזמנות שעשיתי עם תאריך עד סוף 2023, לא יודעת אם זה טעות או שהאריכו
ברור שאפשר בכל שלבלדעתי בכל שלב אפשר להדפיס מהאתר
אם אדע בוודאות עד מתי טובים אעדכן
כן, לזה התכוונתי, לאלו שלא מומשואבל אם לא השתמש אולי אפשר להדפיס שוב עם התאריך המחודש
משהו חדש? בעבר לא עבר ליביש חסד או בשכונה עובר סיבוס
יש מצב, אני גיליתי את זה לפני חצי שנה בערך...משהו חדש? בעבר לא עבר לי
לא עשו לך בעיות??בנוסף בהמלצת הקהל הקדוש דפרוג קניתי מוצר חשמלי והחזרתי אותו מייד במקום
תלפיות ירושליםלא עשו לך בעיות??
באיזה סניף, באיזה עיר?
אמיתי??אני גם מגיעה עם תן ביס לשופרסל דיל עם ערימה של שוברים ועושה קנייה גדולה. בפעם האחרונה אפילו החזיקו מטרנה מהדרין ב50 ש"ח. אבל פירות ירקות ובשרי אין שם בכשרות שאני צורכת.
בנוסף בהמלצת הקהל הקדוש דפרוג קניתי מוצר חשמלי והחזרתי אותו מייד במקום. עם הזיכוי הלכתי השבוע ליש חסד ושילמתי עם הזיכוי בקופות האוטומטיות. עבר חלק.
ודאי שאמיתי. עשיתי את זה כמה פעמים. זיכוי של שופרסל עובר ב"יש". בכל הסניפים. בקופות העצמאיות גם.אמיתי??
תוכלי לכתוב באיזה סניף של שופרסל עשית את זה ובאיזה סניף של יש חסד.
וגם בקופות-איך עשית? שובר?
אני גם כמה פעמים עשיתי החזרה של מוצרים ב״שופרסל״ודאי שאמיתי. עשיתי את זה כמה פעמים. זיכוי של שופרסל עובר ב"יש". בכל הסניפים. בקופות העצמאיות גם.
הבעיה היא שבסניף שהלכתי לשם (מודיעין) עשו לי "צרות" וממש הערימו קשיים (את לא יכולה לקבל זיכוי על מוצר שקנית בתלושים / תבואי מחר, אי אפשר להחליף דקה אחרי הקנייה, וכו)
רציניי??בקופות העצמאיות יש גם אופציה לשלם בסיבוס
יכול להיות שאת הת.ז. הראשונית צריך מי שיש לו מועדוןרציניי??
זה לא רק למי שיש כרטיס אשראי יש?
וואי ממש תודה!יכול להיות שאת הת.ז. הראשונית צריך מי שיש לו מועדון
אבל יש כמעט לכולם מסביב
תשיגי איזה ת.ז. של בן משפחה/חברים שיש להם
(אם יש לכם סיבוס כדאי לעשות את הכרטיס של יש)
מה קשור?(אם יש לכם סיבוס כדאי לעשות את הכרטיס של יש)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: