יש לכם כרטיס סיבוס או תן ביס מהעבודה? עכשו כשאתם מהבית אתם פחות צריכים אותו?

Mark 1

משתמש מקצוען
השוברים הוארכו עכשיו בדצמבר להיות בתוקף עד סוף 2023
על השובר המקורי שקיבלתי במייל כתוב שהתוקף עד סוף דצמבר 2022 ואם מסתכלים באתר זה דצמבר 2023 - אז יקבלו גם ב2023 את השוברים האלו? יצא לך לברר מול תן ביס ולוודא שהאריכו?

כובע שמש

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
על השובר המקורי שקיבלתי במייל כתוב שהתוקף עד סוף דצמבר 2022 ואם מסתכלים באתר זה דצמבר 2023 - אז יקבלו גם ב2023 את השוברים האלו? יצא לך לברר מול תן ביס ולוודא שהאריכו?
השובר הוזמן בדצמבר?
מה שהוזמן לפני דצמבר הוא עד סוף 2022

כובע שמש

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
גם אלו שלפני מופיעים עכשיו באתר בהזמנות שעשיתי עם תאריך עד סוף 2023, לא יודעת אם זה טעות או שהאריכו
מתחילת דצמבר האריכו. מסתבר שהאריכו לכל השוברים, ואם לא הדפסת אותם עדיין אז הרווחת

כובע הנזיר

משתמש מקצוען
אני גם מגיעה עם תן ביס לשופרסל דיל עם ערימה של שוברים ועושה קנייה גדולה. בפעם האחרונה אפילו החזיקו מטרנה מהדרין ב50 ש"ח. אבל פירות ירקות ובשרי אין שם בכשרות שאני צורכת.

בנוסף בהמלצת הקהל הקדוש דפרוג קניתי מוצר חשמלי והחזרתי אותו מייד במקום. עם הזיכוי הלכתי השבוע ליש חסד ושילמתי עם הזיכוי בקופות האוטומטיות. עבר חלק.

כובע שמש

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
לדעתי בכל שלב אפשר להדפיס מהאתר
אם אדע בוודאות עד מתי טובים אעדכן
ברור שאפשר בכל שלב
הענין הוא שמי שהדפיס עד סוף נובמבר קיבל תאריך של עד סופ 2022
אבל אם לא השתמש אולי אפשר להדפיס שוב עם התאריך המחודש

SRADT

משתמש פעיל
אני גם מגיעה עם תן ביס לשופרסל דיל עם ערימה של שוברים ועושה קנייה גדולה. בפעם האחרונה אפילו החזיקו מטרנה מהדרין ב50 ש"ח. אבל פירות ירקות ובשרי אין שם בכשרות שאני צורכת.

בנוסף בהמלצת הקהל הקדוש דפרוג קניתי מוצר חשמלי והחזרתי אותו מייד במקום. עם הזיכוי הלכתי השבוע ליש חסד ושילמתי עם הזיכוי בקופות האוטומטיות. עבר חלק.
אמיתי??
תוכלי לכתוב באיזה סניף של שופרסל עשית את זה ובאיזה סניף של יש חסד.
וגם בקופות-איך עשית? שובר?

saryk

משתמש מקצוען
אמיתי??
תוכלי לכתוב באיזה סניף של שופרסל עשית את זה ובאיזה סניף של יש חסד.
וגם בקופות-איך עשית? שובר?
ודאי שאמיתי. עשיתי את זה כמה פעמים. זיכוי של שופרסל עובר ב"יש". בכל הסניפים. בקופות העצמאיות גם.
הבעיה היא שבסניף שהלכתי לשם (מודיעין) עשו לי "צרות" וממש הערימו קשיים (את לא יכולה לקבל זיכוי על מוצר שקנית בתלושים / תבואי מחר, אי אפשר להחליף דקה אחרי הקנייה, וכו)

הגולם מפראג

משתמש פעיל
ודאי שאמיתי. עשיתי את זה כמה פעמים. זיכוי של שופרסל עובר ב"יש". בכל הסניפים. בקופות העצמאיות גם.
הבעיה היא שבסניף שהלכתי לשם (מודיעין) עשו לי "צרות" וממש הערימו קשיים (את לא יכולה לקבל זיכוי על מוצר שקנית בתלושים / תבואי מחר, אי אפשר להחליף דקה אחרי הקנייה, וכו)
אני גם כמה פעמים עשיתי החזרה של מוצרים ב״שופרסל״
בפעם האחרונה האחראית זיהתה אותי (כי קניתי שמן שזה 80 ש״ח והכי קל להחזיר)
וממש צעקה עלי שזה עושה לה מלא בעיות עם הקב״ט
בכל אופן עם סיבוס זה עובר חלק ב״יש״
בקופות העצמאיות יש גם אופציה לשלם בסיבוס

הגולם מפראג

משתמש פעיל
רציניי??
זה לא רק למי שיש כרטיס אשראי יש?
יכול להיות שאת הת.ז. הראשונית צריך מי שיש לו מועדון
אבל יש כמעט לכולם מסביב
תשיגי איזה ת.ז. של בן משפחה/חברים שיש להם
(אם יש לכם סיבוס כדאי לעשות את הכרטיס של יש)

SRADT

משתמש פעיל
יכול להיות שאת הת.ז. הראשונית צריך מי שיש לו מועדון
אבל יש כמעט לכולם מסביב
תשיגי איזה ת.ז. של בן משפחה/חברים שיש להם
(אם יש לכם סיבוס כדאי לעשות את הכרטיס של יש)
וואי ממש תודה!
אנסה את זה השבוע ואעדכן :)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה