אפשר לצבור שם?עשיתי קניה בשערי רווחה - בסניף החדש ועבר
אפשר לצבור שם?עשיתי קניה בשערי רווחה - בסניף החדש ועבר
מה הכוונה לצבור?אפשר לצבור שם?
לא מתמצאתיודעת אם רק הקפואים מסכימים לצבור או שאני יכולה לנסות בעוד חנויות? אני בירושלים
לצבור הכוונה היא שבכל יום יש תקציב לאותו יום ולפחות על פי הכללים הוא מנוצל רק לאותו יום.מה הכוונה לצבור?
יש לי תקציב חודשי, לא יומי, אם זה הכוונה.
זה יכול לשמש גם לסוף חודש. מי שהסיבוס שלו חודשי ונתקע בסוף חודש עם כסף שלא נוצל יכול לצבור את זה וככה זה נשמר לו.לצבור הכוונה היא שבכל יום יש תקציב לאותו יום ולפחות על פי הכללים הוא מנוצל רק לאותו יום.
יש מקומות שמסכימים לתת להזמין כל יום ולרשום וככה מצטבר סכום משמעותי.
וואי ממש תודה!יש פה לינק של אקסל משותף מסודר ומעודכן עם כל המסעדות/ הכשרות למהדרין עם פירוט כשרות/מקבל תנביס/סיבוס/כתובת וכו
אפשר לעדכן בטופס עדכון (לינק לטופס באקסל למעלה)
לינק לאקסל
צוברים יומי?וואי ממש תודה!
אפשר להוסיף את שיפון בהר חוצבים, מקבלים תן ביס רק בהזמנה באתר וצבירה.
כן.צוברים יומי?
אם את יודעת על עוד מקומות שצוברים חוץ מהם- ושופרסל שאפשר לקנות שוברים,כן.
מזמינים באתר וכותבים צבירה בהערות, פעם ראשונה צריך לומר להם אחר כך נשמר לך אוטומטית כל פעם שמזמינים.
טבע קסטל (סופר למוצרים אורגניים, טבעיים וכל הדברים האלו, יקר יחסית אבל אפשר לצבור חודשים ולעשות קנייה גדולה לבית עם פינוקים ודברים שלא תקני בקנייה רגילה) - הצבירה בסיבוס.אם את יודעת על עוד מקומות שצוברים חוץ מהם- ושופרסל שאפשר לקנות שוברים,
אני אשמח לשמוע
תן ביס לא אמור לעבור בשערי רווחה. כתבו פה על סיבוסניסיתי להעביר תן ביס בשערי רווחה ללא הצלחה. ניסיתי בקופה הראשית וגם בקופות העצמיות
לא אמור להיות הבדל בין הסניפיםסיבוס עובר גם ביש חסד במודיעין עילית? מישהו ניסה?
תודה
אכן, וגם כתב פה מישהו שהוא ראה על המסך את האפשרות ללחוץ תן ביס אז אולי כדאי לנסות.תן ביס לא אמור לעבור בשערי רווחה. כתבו פה על סיבוס
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: