אנחנו כרגע מתלבטים מאוד אם שווה לנו לקנות דירה להשקעה ואיפה
ואז- לשכור ולהשכיר
לא יודעים מאיפה להתחיל לברר..
יעזור לי מאוד אם תוכלו לענות על הסקר
וכן אם יש לכם דירה להשקעה- אם תוכלו לפרט איפה, כמה חדרים ובכמה אתם משכירים אותה...
תודה רבה רבה!!
מדובר בסכום שנע בין 600000 ל- 800000,בסד
תלי בסכום שאתם מוכנים ורוצים להשקיע? בבית שמש בשכונות החדשות יש בקוש רב להשכרות.
אנחנו כבר גרים בצפון..לעניות דעתי כרגע זה לא הזמן להשקעות מהסוג הזה השוק כרגע מאד לא ברור ולא יודעים לאן זה הולך , כדאי לחכות קצת במיוחד אם אין לכם את כל הכסף ביד ואתם צריכים לקחת משכנתא,
בנוסף כדאי מאד לנסות לגור במקומות איכותיים בצפון (ולא בדרום), אני שומע תגובות חיוביות מאנשים שזה עושה להם רק טוב, אם תרצו פרטים על מקום מסויים אשלח באישי.
תוכל לפרט מעט? מה חשש יש בהשכרת דירה?הארה חשובה:
לפני שניגשים לכל הסיפור צריך לעשות היתר עיסקא ולבדוק טוב מה מותר ומה אסור, הדברים כלל לא פשוטים - חשש איסור דאורייתא "ע"פ דברי הרה"ג ר' פנחס וינד שליט"א!!!
הרב וינד אומר שאם לא עושים היתר עיסקא אז כל קנס זה בעיה.תוכל לפרט מעט? מה חשש יש בהשכרת דירה?
.
כמובן שחייבים לחתום על היתר עיסקא עם החברה הנ"למנסיון גדול של הורי שמשכירים כמה דירות וכן של מכרים ההשקעה הכי טובה היא כשיש על הנכס פיקוח בין אם הוא על ידי חברה אמינה שמפקחת על זה בתשלום [צריך לברר היטיב על כל חברה וחברה] והכי טוב שהנכס קרוב אליכם שתוכלו בעצמכם לפקח עליו, לפי הנתונים שכתבתם שאתם גרים בצפון הסכום הנ"ל 600- 800 אלף מספיק לקנות דירה די גדולה ולהנות מרוח נאה של שכירות, דירות במרכז בשביל הריוח של השכירות אחוזי הריוח אינם גבוהים כלל ועדיף להשקעה בצפון או בדרום ששם אחוזי הריוח מהשכירות גבוהים יותר, לגבי התיקרות הנכס עצמו כרגע יש איזה שהוא מיתון בעלית מחירי הדירות במרכז יש לי כמה מכרים שמנסים למכור דירת 3 חדרים בבני ברק במחיר שהמתווכים ממליצים עליו אבל אין קונה ולכן לא כדאי להשקיע בשלב זה במרכז, אולי באיזורים מעורבים או תל אביב כן אין לי מושג מה הולך שם.
היתר עיסקא?יש את חיה ברנדווין מ"אפשר"
לווי משקיעים בקניית דירות להשקעה
היא שולחת חומר חינמי במייל
וכן יש לה קורס דיגיטלי שמנותן את כל המידע מסביב
וכן לווי פרימיום שבו היא עושה את התהליך בשבילכם
כדאי לפנות אליה ולהתחיל לקבל חומר
מומלץ
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
לא כדאי בכלל!!יש פרויקט בירושלים ''גילה הירוקה'' שעדיין לא זמינה לבניה . זה אמור לקחת חמש שנים בערך עד המפתחות ר' צבי ברוורמן אף בדק את הפרויקט והמליץ עליו. אשמח להרחיב לך בטלפון 0533110502
למה לא כדאי.לא כדאי בכלל!!
למה אתה מתכוון?היתר עיסקא?
לדעתי עכשיו הזמן לקנות, כשהמחירים קצת התמתנולעניות דעתי כרגע זה לא הזמן להשקעות מהסוג הזה השוק כרגע מאד לא ברור ולא יודעים לאן זה הולך , כדאי לחכות קצת במיוחד אם אין לכם את כל הכסף ביד ואתם צריכים לקחת משכנתא,
בנוסף כדאי מאד לנסות לגור במקומות איכותיים בצפון (ולא בדרום), אני שומע תגובות חיוביות מאנשים שזה עושה להם רק טוב, אם תרצו פרטים על מקום מסויים אשלח באישי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: