דרוש מידע יש לכם דירה להשקעה?

שוכר ומשכיר?

• יש לי דירה להשקעה בצפון/דרום, אני גר במרכז

• יש לי דירה בצפון/דרום ואני גר/ה בה

• יש לי דירה במרכז ואני גר/ה בה

• אין לי דירה

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.

יבא

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אנחנו כרגע מתלבטים מאוד אם שווה לנו לקנות דירה להשקעה ואיפה
ואז- לשכור ולהשכיר
לא יודעים מאיפה להתחיל לברר..
יעזור לי מאוד אם תוכלו לענות על הסקר
וכן אם יש לכם דירה להשקעה- אם תוכלו לפרט איפה, כמה חדרים ובכמה אתם משכירים אותה...

תודה רבה רבה!!

מהודר!

סופר מקצוען באינדיזיין!!!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
עריכה תורנית
אנחנו כרגע מתלבטים מאוד אם שווה לנו לקנות דירה להשקעה ואיפה
ואז- לשכור ולהשכיר
לא יודעים מאיפה להתחיל לברר..
יעזור לי מאוד אם תוכלו לענות על הסקר
וכן אם יש לכם דירה להשקעה- אם תוכלו לפרט איפה, כמה חדרים ובכמה אתם משכירים אותה...

תודה רבה רבה!!

הארה חשובה:
לפני שניגשים לכל הסיפור צריך לעשות היתר עיסקא ולבדוק טוב מה מותר ומה אסור, הדברים כלל לא פשוטים - חשש איסור דאורייתא "ע"פ דברי הרה"ג ר' פנחס וינד שליט"א!!!

CONNECTIONS

עסק חכם ואוטומטי מרוויח יותר ועובד פחות!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
לעניות דעתי כרגע זה לא הזמן להשקעות מהסוג הזה השוק כרגע מאד לא ברור ולא יודעים לאן זה הולך , כדאי לחכות קצת במיוחד אם אין לכם את כל הכסף ביד ואתם צריכים לקחת משכנתא,
בנוסף כדאי מאד לנסות לגור במקומות איכותיים בצפון (ולא בדרום), אני שומע תגובות חיוביות מאנשים שזה עושה להם רק טוב, אם תרצו פרטים על מקום מסויים אשלח באישי.

למדן וידען

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
מה זה משנה איפה יש לאחרים דירה?
צריך להשתדל לחפש מציאה, וזה שמישהו מצא אי שם בגליל מציאה לא זה מה שיגרום לכם גם לקנות שם..

העניין מחולק לשניים ועוד שני נקודות לתשומת לב.

חלק א. לחפש מקום שיש בו סבירות גבוהה יותר שערך הדירה תעלה באחוזים גבוהים יותר ממקומות אחרים במהלך השנים (רמז: לא קריה נידחת ומושב נשכח, משהו בסביבות תעשייה מתפתחת, עיר בה"דים וכדו') צודק מי שהעיר שכרגע זאת תקופה קצת מעורפלת, קחו בחשבון.
חלק ב. מקום שרמת הסוציו-אקונומי לא נמוך.. כך שגם אם תקבלו פחות שכירות לחודש בגלל זה לפחות תקבלו כשכן השכרתם ולא תמתינו חצי שנה לשוכרים וכדו', אני כבר לא נכנס לעניין צ'קים שחוזרים וכדו'.

שני הנקודות לתשומת לב:
1. כדאי מאוד ליד הבית..
2. אל תסמכו על אף אחד בענין הזה, זה שוק שרבו בו הנוכלים ואין אף אחד שמוחזק בכשרות בתחום.
כן, גם גיסכם בכלל זה..
אחרי שמציעים מה שמציעים, תחזרו למקום לבד, תסתובבו באיזור, תתקשרו לבעלי דירות שאתם רואים עם שלטים בחלון ותבררו הן לגבי מחירי הדירות ותשוו מול ההצעה שלכם, והן לגבי מחירי השכירות, ותפקחו עיניים מי הם הטיפוסים בסביבה/בשכונה..

בהצלחה

יבא

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
לעניות דעתי כרגע זה לא הזמן להשקעות מהסוג הזה השוק כרגע מאד לא ברור ולא יודעים לאן זה הולך , כדאי לחכות קצת במיוחד אם אין לכם את כל הכסף ביד ואתם צריכים לקחת משכנתא,
בנוסף כדאי מאד לנסות לגור במקומות איכותיים בצפון (ולא בדרום), אני שומע תגובות חיוביות מאנשים שזה עושה להם רק טוב, אם תרצו פרטים על מקום מסויים אשלח באישי.
אנחנו כבר גרים בצפון..
בכל אופן אשמח לשמוע על איזה מקומות אתם ממליצים...

עיגול רבוע

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה תורנית
הארה חשובה:
לפני שניגשים לכל הסיפור צריך לעשות היתר עיסקא ולבדוק טוב מה מותר ומה אסור, הדברים כלל לא פשוטים - חשש איסור דאורייתא "ע"פ דברי הרה"ג ר' פנחס וינד שליט"א!!!
תוכל לפרט מעט? מה חשש יש בהשכרת דירה?
.

צבייון

משתמש מקצוען
מנסיון גדול של הורי שמשכירים כמה דירות וכן של מכרים ההשקעה הכי טובה היא כשיש על הנכס פיקוח בין אם הוא על ידי חברה אמינה שמפקחת על זה בתשלום [צריך לברר היטיב על כל חברה וחברה] והכי טוב שהנכס קרוב אליכם שתוכלו בעצמכם לפקח עליו, לפי הנתונים שכתבתם שאתם גרים בצפון הסכום הנ"ל 600- 800 אלף מספיק לקנות דירה די גדולה ולהנות מרוח נאה של שכירות, דירות במרכז בשביל הריוח של השכירות אחוזי הריוח אינם גבוהים כלל ועדיף להשקעה בצפון או בדרום ששם אחוזי הריוח מהשכירות גבוהים יותר, לגבי התיקרות הנכס עצמו כרגע יש איזה שהוא מיתון בעלית מחירי הדירות במרכז יש לי כמה מכרים שמנסים למכור דירת 3 חדרים בבני ברק במחיר שהמתווכים ממליצים עליו אבל אין קונה ולכן לא כדאי להשקיע בשלב זה במרכז, אולי באיזורים מעורבים או תל אביב כן אין לי מושג מה הולך שם.

טרמפפולינה

משתמש רשום
יש את חיה ברנדווין מ"אפשר"
לווי משקיעים בקניית דירות להשקעה
היא שולחת חומר חינמי במייל
וכן יש לה קורס דיגיטלי שמנותן את כל המידע מסביב
וכן לווי פרימיום שבו היא עושה את התהליך בשבילכם
כדאי לפנות אליה ולהתחיל לקבל חומר
מומלץ

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

מהודר!

מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
עריכה תורנית
תוכל לפרט מעט? מה חשש יש בהשכרת דירה?
.
הרב וינד אומר שאם לא עושים היתר עיסקא אז כל קנס זה בעיה.
בנוסף, אם המשכיר משלם את החשמל ומים וכו' יש בעיה ועוד הרבה דברים, ת"ח מופלגים שהשתתפו בדרשה שלו נפלו מהכיסאות מהדקויות!!!

מהודר!

מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
עריכה תורנית
מנסיון גדול של הורי שמשכירים כמה דירות וכן של מכרים ההשקעה הכי טובה היא כשיש על הנכס פיקוח בין אם הוא על ידי חברה אמינה שמפקחת על זה בתשלום [צריך לברר היטיב על כל חברה וחברה] והכי טוב שהנכס קרוב אליכם שתוכלו בעצמכם לפקח עליו, לפי הנתונים שכתבתם שאתם גרים בצפון הסכום הנ"ל 600- 800 אלף מספיק לקנות דירה די גדולה ולהנות מרוח נאה של שכירות, דירות במרכז בשביל הריוח של השכירות אחוזי הריוח אינם גבוהים כלל ועדיף להשקעה בצפון או בדרום ששם אחוזי הריוח מהשכירות גבוהים יותר, לגבי התיקרות הנכס עצמו כרגע יש איזה שהוא מיתון בעלית מחירי הדירות במרכז יש לי כמה מכרים שמנסים למכור דירת 3 חדרים בבני ברק במחיר שהמתווכים ממליצים עליו אבל אין קונה ולכן לא כדאי להשקיע בשלב זה במרכז, אולי באיזורים מעורבים או תל אביב כן אין לי מושג מה הולך שם.
כמובן שחייבים לחתום על היתר עיסקא עם החברה הנ"ל

מהודר!

מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
עריכה תורנית
יש את חיה ברנדווין מ"אפשר"
לווי משקיעים בקניית דירות להשקעה
היא שולחת חומר חינמי במייל
וכן יש לה קורס דיגיטלי שמנותן את כל המידע מסביב
וכן לווי פרימיום שבו היא עושה את התהליך בשבילכם
כדאי לפנות אליה ולהתחיל לקבל חומר
מומלץ

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
היתר עיסקא?

דוד מינץ

משתמש חדש
יש פרויקט בירושלים ''גילה הירוקה'' שעדיין לא זמינה לבניה . זה אמור לקחת חמש שנים בערך עד המפתחות ר' צבי ברוורמן אף בדק את הפרויקט והמליץ עליו. אשמח להרחיב לך בטלפון 0533110502

תהילה ה.

משתמש פעיל
לגיסתי הייתה דירה בחיפה שהייתה מושכרת לברנש גרוש שירשה מהמוכר
כל יומיים בעלה היה נוסע לחיפה לתיקונים או גביות צקים
בסוף הם מכרו את הדירה כמעט ללא עליה רק בגלל שלא היה שוה כמות כאבי הראש
לסיכום מי שיש להם אופציה כמובן, אז מומלץ שייקחו השקעות שהוא יכול לטפל בקלות בהם.

עוד נקודה שצריך לקחת בחשבון בשעת קניית השקעה היא שזה יהיה מקום שאם תיתקעי בו תוכלי ללכת לגור בו (לדוגמא צפת - ולא באר שבע)
בת דודתי קנתה דירה בעפולה ובמשך חצי שנה לא הצליחה להשכירה, ובסוף היא עברה לשם.
אציין רק שהיא אומרת שזה היה הפיס של החיים היא ובעלה מסודרים היום הרבה יותר טוב מאשר בבני ברק קודם לכן.

CONNECTIONS

עסק חכם ואוטומטי מרוויח יותר ועובד פחות!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
יש פרויקט בירושלים ''גילה הירוקה'' שעדיין לא זמינה לבניה . זה אמור לקחת חמש שנים בערך עד המפתחות ר' צבי ברוורמן אף בדק את הפרויקט והמליץ עליו. אשמח להרחיב לך בטלפון 0533110502
לא כדאי בכלל!!

ישראל123

משתמש פעיל
לדעתי עכשיו הזמן לקנות, כשהמחירים קצת התמתנו

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה