הלבן עם החתלתולים חמוד ממש
לדעתי לא תקוע נראה חמוד ממשאני אנסה צהוב כמו שכמה הציעו פה ( צריכה ללכת לחנות אין לי...) אבל אתם אומרות שהחתולים בסדר לא תקוע?
זה פשוט ליציאה חשובה מאוד.
ניסיתי, גמני חשבתי שזה ניטרלי וזהו אבלאני הייתי הולכת על לבן, משתלב עם כל סרבל ועושה מראה קייצי
הכי אהבתי מהכל.ניסיתי, גמני חשבתי שזה ניטרלי וזהו אבל צפה בקובץ המצורף 938549נראה פשוט משום מה
החתלתולים מהמם!אני אנסה צהוב כמו שכמה הציעו פה ( צריכה ללכת לחנות אין לי...) אבל אתם אומרות שהחתולים בסדר לא תקוע?
זה פשוט ליציאה חשובה מאוד.
איפה ראיתן תמונה עם חתולים???החתלתולים הרוב קובע
@אספמיה תעדכני אותנו מה בסוף החלטת שלא נשאר במתח
איפה ראיתן תמונה עם חתולים???
פהאיפה ראיתן תמונה עם חתולים???
מה הכי?הכי מתוק
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: