כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבעה ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, לייתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

דגים יש לך את המתכון המושלם לדגי מושט?

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
D I G I T A L
באיזה סגנון?
אני עושה כל שבוע סגנון אדום ומשוגעים על זה.
אבל יש לי כל מיני מתכונים
המתכון האדום
אחרי השריה של מושטים עם מיץ לימון ומלח שוטפת מניחה בסיר עם מים
מוסיפה שמן, גריל דג, פפריקה, שום גבישי, מלח
מוסיפה שום רגיל פלפל גזר וכמה קוביות כוסברה "דורות" (בהחלט עדיף טרי אבל אין לי מה לעשות עם השאריות)
וזהו. הרתחה וזה מעולה. לפעמים מוסיפה רסק.
גם כשבאים אורחים ואני עושה כמה סוגים זה לוקח בגדול משום מה...
 

Kelly

משתמש פעיל
פילה מושט חומוס ותפוח אדמה
מרכיבים
  • 6 יחידות פילה מושט
  • 3 יחידות פלפל אדום מתוק/חריף
  • 1 כף אבקת סודה לשתייה
  • 3 יחידות תפוח אדמה
  • 1 צרור פטרוזיליה
  • 1 כוס חומוס גרגירים
  • 5 שיניי שום
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 כפית מלח
  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1 יחידה עגבנייה
  • 3 כוסות מים
אופן ההכנה

משרים חומוס במים ואבקת סודה לשתייה לילה, מרתיחים עד שהחומוס מתקלף, שוטפים מתחת לברז ומסירים את הקליפה..
משרים את הדג בקערה חצי שעה במים ומיץ לימון, שוטפים טוב..
קולפים תפוח אדמה, חותכים פרוסות, מסדרים בסיר גדול ורחב, מוסיפים חומוס, שום, פלפל חתוך לרצועות, פרוסות עגבנייה, שמן, מלח, פפריקה, כורכום, מים, מבשלים על להבה בינונית עד להסמכת הרוטב..
מניחים מעל דג מושט, עם כף מכסים ברוטב, מפזרים פטרוזיליה ומבשלים 10 דקות נוספות, מידי פעם מנערים את הסיר ומכסים את הדג ברוטב...
 

איזה מאמי

משתמש פעיל
מתכון טעים ועסיסי ממש!
מושט בירקות מאודים

מאדים בצל, פלפל, תפו"א, קישוא ועוד כיד הדמיון...
בסיום מערבבים עם מעט מיונז (כן!)
ומתבלים- מלח, פלפל, פפריקה ומה שאתם אוהבים.
מניחים את המושטים המופשרים-שטופים-מושרים-מומלחים בתבנית
ומניחים מעל את הירקות.
אופים 20 דק' על חום בינוני.
 

שטוב

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מתכון מושלם

2 בצל
3 שיני שום
סלסילת פטריות

קוצצים את הבצל והשום, פורסים את הפטריות
מטגנים מעט את הבצל, מוסיפים את השום מאדים יחד עוד 5 דקות, מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את הפטריות ומערבבים

אם מדובר במושט טרי שלם (מתאים ל- 2 דגים שלמים)
ממלאים את פנים הדג ואת מה שנשאר מפזרים מעל,

אם משתמשים בפילה פשוט יוצקים מעל כל פילה מהתערובת.

רבע כוס שמן זית
חצי כוס יין לבן יבש
1 כפית מיץ לימון
כפית חרדל
מלח ופלפל

מערבבים היטב, יוצקים מעל הכל

מכסים ואופים, 200 מעלות כ- 20 דקות עד שהדג אפוי.

לכבוד שבת קודש!
 

אמיליה

משתמש מקצוען
כוןןןןןןןןןןןן :)
מצרכים:
6-8 דגים - אחרי השריה במיץ לימון ומלח גס
בצל גדול פרוס לרצועות
6-8 שיני שום חצויות
6 פלפלים חריפים ירוקים / אדומים (למי שאוהב יותר חריף, אפשר יותר) חתוכים לרבעים (לאורך הפלפל, לא לחתוך לטבעות)
גמבה גדולה פרוסה לרצועות
4 עגבניות פרוסות לרצועות עבות
(אפשר להגדיל את כמות הירקות למי שאוהב אותם בפני עצמם ולא רק כנותני טעם)

תבלינים-
לירקות- 2 כפות רסק עגבניות, פפריקה מתוקה וחריפה, פלפל שחור גרוס, לימון סחוט, כמון. (אפשר גם מעט כרכום ותבלין לדג). כפית סחוג- למי שאוהב חריף ממש.
לדג עצמו- שליש כוס שמן, פפריקה (מתוקה או חריפה, תלוי בטעם) ופלפל שחור גרוס. לפעמים אני מוסיפה גם תבלין לעל האש, שיהיה קצת אקשן :)

מאדים את הבצל ואת שיני השום עד לחצי הזהבה,
מוסיפים את רצועות הפלפל והגמבה שיתרככו מעט
מוסיפים את העגבניות ומאדים כמה דקות, שהירקות יתרככו מעט אבל לא יותר מדי, כי אח"כ בבישול בתנור הם נהיים ממש דקים והפלפל מאבד את החריפות שלו.
מוסיפים את התבלינים של הירקות, לא צריך להוסיף מים כי הירקות מפרישים מספיק נוזלים
מערבבים היטב עד לבעבוע עדין.
אם הירקות הפרישו הרה נוזלים- מומלץ לשפוך חלק מהם כי גם באפיה הדגים מפרישים הרבה מים והרוטב מתדלל וחבל, הוא טעים כשהוא יותר סמיך.

שופכים את הרוטב והירקות על תבנית גדולה
מניחים מעל את הדגים כשהעור כלפי מטה
מערבבים בכוס נפרדת שמן עם פפריקה ומלח גרוס ומורחים בנדיבות על בשר הדג.

מכסים ואופים בתנור על 180 מעלות למשך 50 דקות
מי שמבשלת על הפלטה של שבת, יכולה לאפות פחות זמן
 
נערך לאחרונה ב:

ביתה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
דג מושט שאני מכינה כל שבת ויוצא מאוד טעים!

מטגנת בשמן זית מעורב עם שמן רגיל בצל , שום קצוץ דק
מוסיפה באמצע הטיגון את הדג אחרי 5 דקות מפזרים אורגנו מעל
ואז מוסיפים קצת מים רק בשביל שזה לא ישרף (מחכים שהמים יתעדה)
בתאבון
 

שלמה ברנד

משתמש פעיל
מושט ברוטב עגבניות
זה מתכון שאני מכינה כל שבוע ויוצא ואוו

כמות ל-12 מנות
12 מנות מושט מופשרים לגמרי
2 גזר מגורד
1 פלפל אדום
1 בצל בינוני
לחתוך לקוביות את הבצל והפלפל ולשים בתבנית ח"פ ענקית עם הגזר וקצת שמן לערבב
טוב ולאפות 5 דק' על 200 מע'.
להוציא מהתנור ולהשאיר אותו דלוק,
לתבנית להוסיף:
3 חב' רסק עגבניות של 100 גר'
2 כוסות מים
3 כפיות מלח
4 כפיות סוכר
לערבב את הכל היטב.
משרה: לשים בקערה: תבלין דג, פפריקה מתוקה בשפע וקצת פלפל שחור, ושמן
לערבב טוב ולשים הרבה שמן כדי שיספיק בשביל כל המושטים.
מטבילים כל מושט בתוך המשרה ומניחים בתבנית עם כל הרוטב,
מכניסים לתנור ואופים שעה על 200 מע'.
 

rivkar

משתמש מקצוען
לטגן בצל ושום בהרבה שמן כמה דקות
להוסיף קוביות בטטה (אפשר גם גזר למי שאוהב)
מוסיפה באמצע הטיגון את הדג
שופכת מעל עוד שמן מעורבב עם תבלינים כיד הדמיון הטובה - מלח אבקת שום פפריקה מתוקה\ חריפה פלפל כורכום עלים אהובים..
זהו עוד 10 דקות יוצא ממש טעים
 

שלמה ברנד

משתמש פעיל
מושט מטוגן
את זה אני עושה בד"כ לשבת בבוקר שאז אפשר לחמם.

6 מנות מושט בלי עור של חב' רוזנרס
3 ביצים
פפריקה מתוקה
אבקת שום
פלפל שחור
4\1 כפית מלח
קמח
הכנה: מפשירים את המושטים לגמרי,
בקערה שמים קצת א. שום, פפריקה ופלפל שחור וביצים מערבבים טוב.
בצלחת גדולה שמים קמח שהיה מלא ולא מפוצץ,
מחממים שמן קצת עמוק במחבת, מטבילים את המושט בתוך הקמח ואח"כ בביצה
ולהעביר למחבת לטגן מספר דק' מכל צד עד לקבלת צבע שחום בהיר.
 

אבקת אפיה

משתמש מקצוען
יש לי מתכון מעולה
דג מושט מבושל עם רוטב

מטגנים 1 בצל 1 שום

מכינים בנפרד:
2 כפות רסק עגבניות
0.4 כפית מלח
פלפל שחור
קורט סוכר
כוסברה
שמן זית
2 שיני שום
רצועות גמבה

לערבב ולהכניס לסיר
על זה לשים 2 דגים
להוסיף קצת מים ולערבב

מתכון מושלםםם
פעם הכנתי אותו לשוויגער שלי ומאז היא הוציאה עלי שם של אחת שאלופה באוכל
ממש שווה:)
 

קשתות

משתמש פעיל
מניחים את המושטים בתבנית בצורה שיש מקום לכל פילה.
מניחים מספר שיני שום ומפזרים שמיר מיובש, מלח ופלפל (אצלי כפית מלח וחצי כפית פלפל שחור)
מערבבים חצי כוס יין לבן, רבע כוס שמן, ושופכים מעל
אופים כ40 דק'
לדגים שלמים ניתן לחרוץ את הדג מלמעלה, לעטוף כל דג בניר כסף, לתבל כנ"ל ולסגור את הניר כסף בצורה רופפת ולאפות
ניתן להגיש כך.
 
נערך לאחרונה ב:

נחמה של אמא

משתמש צעיר
מתכון קללללל וטעים
משרים מושט במיץ לימון
בינתיים חותכים 3 פלפלים-אדום, צהוב וירוק בהיר לרצועות דקות

מערבבים בקערה:
חצי כוס רוטב סויה
רבע כוס שמן
רבע כוס מים
2 כפיות סילאן
את רצועות הפלפלים

שוטפים את המושט, פורסים על תבנית ,שופכים את הרוטב ואופים
 

אקטיבית

משתמש פעיל
מתכון בערך ל6-8 פרוסות:
שמן,
כף א. מרק עוף
כף פפריקה מתוקה
כפית שום גבישי
חצי כפית- כפית צ'ילי גרוס
חצי כפית חוויג' למרק
קצת כורכיום
מערבבים הכל טוב עם הדגים ואופי 15-20 דק'.
מעדן!!
בתאבון
 

גרעין

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מה שלא ניסיתי. מתכונים עם קבלות. לי תמיד יצא טעם של מים.
עד שלמדתי טריק. לטחון הכל בבלנדר (חוץ מהדגים) והכל הרבה יותר טוב.
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  8  פעמים

לוח מודעות

למעלה