יש בכלל משהו שיכול לזהות טרום דלקת? בדיקות דם?מכשיר התרעה לפני טרום דלקת שהולכת ומיתפתחת בגוף
ESR בבדיקות דם מצביע על דלקתיש בכלל משהו שיכול לזהות טרום דלקת? בדיקות דם?
כן, אבל זה עוד טרום הדלקת, וכבר רואים?TSH בבדיקות דם מצביע על דלקת
יש עוד כמה פרמטרים בבדיקות דם שיכולים להצביע על דלקת
טעיתיכן, אבל זה עוד טרום הדלקת, וכבר רואים?
ולא ידעתי שמדדי בלוטת התריס מראים על דלקת
משהו דחוף:
אופציה בפלאפון למצב של שקט חוץ משיחות מבעלי
יש אפשרות בטלפונים עם קבוצות.דחוף במיוחדדד!!!
לדעתי במקום זה אפשר שיהיה בכל תחנה עמדת רב קו ששם יהיה אפשר לתקף לאוטובוס, והיה ולא תיקפת לפני שהאוטובוס נכנס ליישוב הפסדת אותו (פעם הבאה תגיע.י מוקדם יותר)בעיה מעצבנת ביותר שכל מי שנוסע באוטובוסים ליישובים נתקל בה,
קווי אוטובוס שנוסעים על ציר אחד (לדוגמא כביש תשעים) ונכנסים לכל היישובים בדרך - הרבה פעמים לחינם ממש,
הפתרון:
בתחנות כגון אלו (יישובים עם תחנה אחת או שתיים) יהיה פעמון שבו אפשר לצלצל לאוטובוס -
והיה ואף אחד הזמין - האוטובוס לא נכנס ליישוב,
יש בזה חיסרון שזה מצריך הגעה לתחנה לפני הזמן (עריכה: אפשר עם אפליקציה או קו טלפון), אבל כמות הזמן והכסף שזה חוסך - שווה את זה לגמרי.
גנבת לי (דרך אגב אפשר גם לסגור את החלון במתג הזה ואם לוחצים פעמיים נסגר רק התריסים)דחוף ממש!!, מתג ליד המיטה שכשמישהו נכנס לחדר ושוכח לסגור את הדלת,פשוט לוחצים על המתג והדלת נסגרת.
שכחת להוסיף שזה בחינם...אהה... ועוד דבר שכחתי
מתקן שיעמוד ליד תחנות אוטובוס (ולא רק) עם פירות קפואים בתוכו כל אחד שרוצה בוחר את הפירות (לוחץ על המספר שלהם) ומכין לו פרישייק טעים
ככה סיכמתי עם אשתי מלפני שנים וזה ממש הולך טובאני תמיד אמרתי את זה,
למה רק בכביש הכלל הזה תקף?
וכן אם מתנתקת שיחה, ליצור כלל שמי שהתקשר בהתחלה לפני הניתוק, הוא זה שיחדש את השיחה,
זה הולך 'הלו את שומעת? אוישש התנתק.. טוב אני לא אתקשר מיד כי אולי היא תנסה.. היא לא מתקשרת.. אני אנסה 052... הקו תפוס... נחכה קצת...' וכן הלאה...
אחרי ניסיונות רביםגנבת לי
רציתי להציע, לא סטארטאפ אבל כן הצעה
שכשמגיעים מול מישהו - לסכם שכל אחד הולך לימינו
ואז לא נלך שנינו לימין ואז שנינו לשמאל ואז לימין ןאז שנינו נחליט להתקדם וזהו וחוזר חלילה
אתה כותב בחוויה שלי חצי בצחוק חצי ברצינותאשכול יפה נכון ???
יש לי רעיון שקשור לכזה אשכול
אשכול של פטנטים אחד מגיע ומכניס את הבעיה שמפריע לו ורעיון איך לפתור אותה (או אפילו בלי זה)
כל צופה יכול לדרג בעיה שמוצאת חן בעיניו
כל צופה יכול לעשות חיפוש של בעיות לפי התחום של ההתמקצעות שלו
כל צופה יכול לרשום פתרון אפשרי לבעיה (או לפחות חלק מהפתרון)
התוכנה רשומה כפנטנט כך שמה שאתה רושם רשום כפנטנט על שמך (באם תשלם כמובן, דמי מנוי או דמי רישום פטנט)
אם רשמת חלק מפתרון, רשום על שמך חלק מהפתרון
דוגמא, מישהו רוצה להמציא אופני כושר שנוסעים על גוגל hearth (אתה נכנס לשכונה מסוימת ונוסע שם באופניים)
הוא רושם את זה
מגיע אדם רושם שהוא מתכנת אוהב משחקי מחשב ואוהב כושר המערכת מדרגת לו את כל הדברים שקשורים לתכנות (קודם כל התמקצעות שלו) כאשר הראשונים קשורים למשחקי מחשב ולכושר, וגם מדורגים כהכי גבוהים
הוא מקבל את האופני כושר האלו ומפתח תוכנה כזאת
מגיע אדם שהוא מהנדס מכונות וגם אוהב כושר, הוא מקבל את הרעיון ומראים לו שיש כבר תוכנה (זה גם גורם לדירוג גבוה יותר, עם זה כמעט מושלם) הוא מהנדס את האופני כושר האלו
וכך מגיע מעצב וכן הלאה
בסוף הם מתחלקים בשכר לפי (לא יודע באמת אולי את זה אתם תשלימו ואני יתחלק אתכם ברווחים מהאפליקציה?!)
זה לא עוזר!אחרי ניסיונות רבים
אם אתה מודע לכך שעוד רגע זה עלול להתרחש
אתה פשוט בוחר בצד מסויים בצורה החלטית ואז זה משודר אוטומטית בשפת גוף שלך למי שמולך והוא יבחר את הצד השני
גם אם ברגע הראשון תתקעו אבל זה לא יהיה ימין שמאל ימין...
לא כתבתי לסכםזה לא עוזר!
איך אני אסכם עם הגבר שיורד מולי במדרגות שהוא ירד בצד הימני ואני בצד השמאלי?
ובכלל, בצד הימני של מי?
הוא מגיע מהצד השני...
לא משנה מה תעשו, תמיד נחשוב ביחד לפנות לצד. תמיד נפנה ביחד באותה שניה. תמיד נחשוב ביחד: איזה פשלה נזוז לצד השני. תמיד נזוז ביחד לצד השני. תמיד נחשבו ביחד: טוב, אני עומדת שהוא יזוז קודם. תמיד ניעצר ביחד.
תמיד בסוף איכשהו מעל לדרך הטבע מצליחים לחצות את הגשר ואני חושבת לעצמי (לא יודעת מה הוא חושב בשלב הזה) תמיד הדברים האלו קורים לי... ורק עם גברים...
עד שלא יעשו מדרכות גברים נשים וכו' - המצב לא ישתנה.
יכול להיות, לא ניסיתי.לא כתבתי לסכם
לא כתבתי בימני
כתבתי להיות החלטי
ואז זה משודר לשני בשפת גוף שלי
דרך אגב אולי מה שזה קורה לך רק מול גברים זה בדיוק בגלל זה שאת חוששת ולא החלטית ואני מצטט מדברייך ”איזה פשלה”
כנראה מול נשים שאין לך חששות מפשלות את פשוט יותר החלטית
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: