הוצאת לי את המילים מהפה..מתקן ידידותי לתינוקות שאיכשהוא מתלבש להם על האף ומנקה להם את הנזלת אוטומטית,
דחוף.
הוצאת לי את המילים מהפה..מתקן ידידותי לתינוקות שאיכשהוא מתלבש להם על האף ומנקה להם את הנזלת אוטומטית,
דחוף.
הפוך אני צריכה רק את המצלמה של הסמאטפון!טלפון כשר שהוא בעצם מכשיר סמארטפון ללא מצלמה וללא שום תכונה לא תקינה. רק בשביל הקליטה ובשביל הנוחות של המגע.
ואם האוטובוס לא יגיע בסוף?אז אולי במקום ת.ז. יצטרכו לשלם את עלות הנסיעה לפני שמזמינים את האוטובוס
היכן ראית סמארטפונים?לא להאמין שהאשכול כבר בעמוד 6 ואף אחד לא מוחה. או אחת. כידוע גדולי החוגים מכל הרבנים יצאו בתוקף נגד הסטארטאפונים ודומיו.
בברכת ולמזהיר ולנזהר שלומי תן לו שני נהר.
גם כשאת מעלה שקית בגדי חורף לבוידם את מקפידה שלא יהיה פרור כאילו זה מדף במקרר??מה נפקא מינא אם יש כזית או אין?
אסור שיהיה פירור...
לי לא נשמע במיוחד השילוב של תות-לימון ומנטה לדוג'
אבל סבבה, זה יכול להיות מעניין.....
פירות ומנטה זה שני מיקסים שוניםמיקס של טעמי פירות , מיקס של סוגי מנטה וכו',
דווקא השילוב הזה נשמע לי שווה בדיקה...תות-לימון ומנטה
חברת האוטובוסים תשלח לנוסע קוד חד"פ שאותו הוא יסרוק במקום הרב-קו, בפעם הבאה שהוא ירצה להזמין אוטובוסואם האוטובוס לא יגיע בסוף?
ובכלל כבר יש תכנית שיוכלו לשלם באשראי,בקשר להצעה של המינוס ברב קו-
(אין לי כח לחפש את ההודעה)
מצד אחד זה גאוני!!
מצד שני- זה לא יעזור,
כי תמיד אני יגיע למינוס הכי גדול שאפשר, ואז יתקע.
מה ההבדל אם נשארת בלי כסף "באמת"
או בלי כסף - בלי אפשרות לרדת עוד במינוס?
הרי אנחנו רגילים להשתמש עד הסוף ורק אז למלא.
אז מבחינתינו הסוף תמיד יהיה -15 שקלים לדוגמא...
ושוב כל החאפרים יתקעו בלי אפשרות לנסוע,
והייקים שמאורגנים מראש-
יש להם כסף גם עכשיו...
קיים שנים בשוק, נקרא מכשיר להכנת תמל.לי יש רעיון פשוט ויעזור למאות ואלפי משפחות
כמו שיש מכונת קפה שמכניסים קפסולה ובלחיצת כפתור הקפה מוכן,
למה לא לעשות מכונת מטרנה??
מכניסים קפסולה, מידת חום רצויה ו-- הופ הבקבוק מוכן !!
חלום שלי
יש מעונות שקונים את המכשיר הזה...לי יש רעיון פשוט ויעזור למאות ואלפי משפחות
כמו שיש מכונת קפה שמכניסים קפסולה ובלחיצת כפתור הקפה מוכן,
למה לא לעשות מכונת מטרנה??
מכניסים קפסולה, מידת חום רצויה ו-- הופ הבקבוק מוכן !!
חלום שלי
דווקא לדעתי ויקיפדיה עובדת לא רע, גם יש בה הרבה מה לתקן. בדיוק לכן היא הה"אנציקלופדיה שכל אחד יכול לערוך".ויקיפדיה שמשמשת כאנציקלופדיה, ולא כחדר הסיכומים הראשי של תלמידי תיכון במגמת סייבר ומדעי המחשב.
למשל, המשפט הבא (מתוך ויקיפדיה) טום מ. מיטשל סיפק הגדרה פורמלית יותר: "תוכנית מחשב תיקרא לומדת מניסיון E ביחס למחלקת משימות T ומדד ביצועים P, אם הביצועים של משימות ב-T, בהתאם למדד P, משתפרים עם הניסיון E". זה נראה כמו תרגום מכונה של מאמר מדעי מ"סיינס" ולא כמו משפט באנציקלופדיה שיתופית.
מעיקר הדין, אם אין כזית אין בעיה. כך גם נפסק בש"ע.מה נפקא מינא אם יש כזית או אין?
אסור שיהיה פירור...
ובכלל המלצה של אשתי-
לשפוך אקונומיקה בכל מקום שאפשר.
(אחרי הניקיון היסודי שהיא עושה...)
כדי שגם אם נשאר איפשהו פירור-
הוא לא יהיה ראוי לאכילה
אנחנו רוצים מעבר.מעיקר הדין, אם אין כזית אין בעיה. כך גם נפסק בש"ע.
גם בנוקיה יש אפשרות להגדיר 'פרופיל' מכניסים את כל ה'חשובים' לקבוצה ומגדירים בפרופיל איזו קבוצה מוחרגת מה'שקט'קיים בסמארטפון
קיים כבר למעלה מ10 שנים, הכי טוב של חברת בווס אבל עולה למעלה מ100$ בפעם אחרונה שבדקתי.מסנן רעשים באזניות החדשות
אני חושב שרוב ככל הבני אדם לא נכנסים לכתחילה במינוס.בקשר להצעה של המינוס ברב קו-
(אין לי כח לחפש את ההודעה)
מצד אחד זה גאוני!!
מצד שני- זה לא יעזור,
כי תמיד אני יגיע למינוס הכי גדול שאפשר, ואז יתקע.
מה ההבדל אם נשארת בלי כסף "באמת"
או בלי כסף - בלי אפשרות לרדת עוד במינוס?
הרי אנחנו רגילים להשתמש עד הסוף ורק אז למלא.
אז מבחינתינו הסוף תמיד יהיה -15 שקלים לדוגמא...
ושוב כל החאפרים יתקעו בלי אפשרות לנסוע,
והייקים שמאורגנים מראש-
יש להם כסף גם עכשיו...
בווס היו הראושנים שיצאו עם זה לשוק, כבר כמה שנים שסוני מובילים את השוקקיים כבר למעלה מ10 שנים, הכי טוב של חברת בווס אבל עולה למעלה מ100$ בפעם אחרונה שבדקתי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: