גם מכיר כאלה שמחפשים וילות ב10 מיליון שקל!!!מכיר 2 שקנו דירו 3 עם אופציה.
ומכיר כמה שמחפשים דירות 5 חד' שהמחיר בין 2.5 - 3 מליון שקל!!
אני מדבר על הדירות בד'גם מכיר כאלה שמחפשים וילות ב10 מיליון שקל!!!
אני מדבר כאן על 3 חדרים.
אתה יכול להביא אחד מהם לכאן?אני מדבר על הדירות בד'
רובם עם אופציה. 0 עתידית או לא אבל בונים על משהו..)
עם זה בלי זה פחות.
ועולים בסביבות ה 2 מיליון.
וקנו למגורים.
אין הרבה מה לשאול..אתה יכול להביא אחד מהם לכאן?
אני רוצה לשאול אותו כמה שאלות.
התקדם לדירת 3 חדרים?אין הרבה מה לשאול..
אחד מכר דירה בעיר הישנה והתקדם.
אחד מכר דירה בנווה יעקב והתקדם..
לא מפריע להם שכן עם כלב.ההסתברות ליפול עם שכנים בעייתים עולה בעשרת מונים כשמדובר במחיר למשתכן.
מספיק שכן אחד עם כלב...
כשהם קנו המחירים היו בערך שני מיליון ש"ח לחמישה חדרים.רק מזכיר ש5 חדרים עולה קרוב למיליון דולר (!) שזה גם המון בשביל חוצניקים.
זה רק לדוגמה, הרעיון הוא שמתגוררים באותו בניין אנשים לא באותו רמת סוציו אקונומי, שלפעמים גם מאוד מוכרים למשטרה...לא מפריע להם שכן עם כלב.
אז מי רוכש שם היום דירות?כשהם קנו המחירים היו בערך שני מיליון ש"ח לחמישה חדרים.
מעל 90 מ"ר.התקדם לדירת 3 חדרים?
אין נפח עסקאות גדול היום כמו בעבר (הרוב נמכר), אבל גם מי שקונה היום מה הוא יעשה? יקנה ברמת אשכול בהרבה יותר יקר?אז מי רוכש שם היום דירות?
אתה משווה יכולת של חוצניק ליכולת של חרדי ממוצע שרוצה טיפה להתקדם בחיים?רק מזכיר ש5 חדרים עולה קרוב למיליון דולר (!) שזה גם המון בשביל חוצניקים.
יש איזשהו מיתוס שלחוצניקים יש כסף, זה היה נכון לפני 30 שנה כשבמשכורת שנתית של אמריקאי ממוצע, יכלו לרכוש דירה בירושלים, אבל היום זה לגמרי שונה.
כתבתי- עיתון אפרסמוןהיכן פורסם?
ומה בכך? בד'3 וד'4 יש הרבה [וגם קצת בד'1 וד'2 , רק ששם חצי מהרוכשים הם מחיר למשתכן שלא יכולים עדיים למכור]אין דירות למכירה בד/2 וד/1
אולי בד/3 או 4
את זה אני יודע שיש הרבה דירות שהקבלנים עדיין לא הוציאו למכירה (הם עושים מחסור מלאכותי, ותבדוק מה נאמר על מפקיעי שערים).מעל 90 מ"ר.
כן, זו התקדמות.
ויש פה מסביבנו כמויות של דירות למכירה 3 חד' במחיר של 1.8-2 מל'.
לא לזאת היתה כוונתי.את זה אני יודע שיש הרבה דירות שהקבלנים עדיין לא הוציאו למכירה
כמה חדרים מ"ר ?לא לזאת היתה כוונתי.
אלא לדירות שנמכרו בבנין (שוק חופשי) ומוצעות שוב למכירה.
(מישו רצה לתת לנו מזומן על השולחן 2 מל' לפני כמעט שנה על הדירה שלנו)
3 חד'כמה חדרים מ"ר ?
מוזר3 חד'
93 מ"ר
+2 מרפסות, יחד 27 מ"ר.
אגב, זה הזוי. מוצעות דירות מהבניה הישנה יותר (סטנדרט בניה של 3 חד' 80 מ"ר) באותו מחיר כמו של המפרט הנ"ל!!!!!
כנ"ל ד'3 ו-4.רק ששם חצי מהרוכשים הם מחיר למשתכן שלא יכולים עדיים למכור
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: