הם רוכשים דירת 3 חדרים?
אין לי כוח להתכתש
המציאות היא שאנשים קונים
לקנות שם דירה של 4 חדרים גם הזוי
כי אפשר לקנות בחפציבה או ברמה ב' או בג' במאתיים אלף פחות
ואנשים ממשיכים לנהור לשם
אין היגון
יש מציאות
הם רוכשים דירת 3 חדרים?
לא, דירות 4 חדרים.
האנשים שיצאו מהדירה שאני גרה בה עשו בדיוק ככה.
מכרו 3 חדרים ברמה ג' וקנו 4 חדרים ברמה ד'.
רשמתי בכותרת 3 חדרים.אין לי כוח להתכתש
המציאות היא שאנשים קונים
לקנות שם דירה של 4 חדרים גם הזוי
כי אפשר לקנות בחפציבה או ברמה ב' או בג' במאתיים אלף פחות
למה ?כעת הוא משך את ידיו מהמכירה
לא יודעתלמה ?
כן.
ממש כעת..
בכמה?
אתה יכול לתת עוד פרטים?1,730,000 ₪
קומה 4אתה יכול לתת עוד פרטים?
כמה מ"ר קומה וכו'.
גודל מינמלי יחסיתקומה 4
75 מ"ר
תודה רבה שאתה עונה לי.קומה 4
75 מ"ר
לפני 3 שנים זה עלה הרבה.... פחותומי שקנה לפני שלוש שנים וחשבו עליו באף עקום למה הוא קונה 4 חדרים במליון שמונה מאות
אתה מכיר מישהו שרכש לאחרונה בבית שמש ברמה ד' דירת 3 חדרים לא להשקעה?ואסביר, כל מה שאומרים תמיד שאם הריבית עולה אז המחירים יורדים, זה נכון רק לגבי מקומות ששם רוב אלו שקונים דירות הם משקיעים ומשפרי דיור, האנשים האלו קונים רק כדי להרוויח, וברגע שהריבית עולה הם כבר לא מרויחים, ולכן הם מפסיקים לקנות, ומתחילים להשקיע את הכסף שלהם במקומות אחרים, וזה גורם שיהיה יותר היצע ופחות ביקוש, וממילא המחירים יורדים.
השאלה האם המשרדי מכירות מלאים ממשקיעים או מסתם ניצבים (כמו הטריק הידוע לשמצה של המתווכים) או מזו"צ.ומה לעשות שהציבור שלנו מוכן להתאבד כדי לקנות דירה, ואם בעבר הלא רחוק אף אחד לא חלם לשלם על דירת 3 חדרים בבית שמש/מודיעין עילית/אלעד/ביתר יותר מ1,300,000 ש"ח, היום אנשים יכולים לחלום כדי לשלם פחות מ1,800,000 ש"ח, ועדיין משרדי המכירות מלאים...
נראה לי שהחוצניקים מספיק אינטלגנטים להבין שהם יכולים ליפול שם עם שכן ברברי שזכה שם במחיר למשתכן.נכון. ואת החלק של שוק חופשי מכרו בעיקר לציבור חוצניק (וולפסון ד'4).
זה לא חוקי.מכיר מישהו שהתקשר אליהם והם אמרו שהם לא מוכרים. ייתכן שאחרי שהם יקבעו את "צביון" הפרויקט הם "יסכימו" למכור גם לישראלים...
ולכן?נראה לי שהחוצניקים מספיק אינטלגנטים להבין שהם יכולים ליפול שם עם שכן ברברי שזכה שם במחיר למשתכן.
לא יודע מה זה ברברי, ולא יודע מה זה קשור למחיר למשתכן, גם בשוק חופשי יכולים להיות כל מיני שכנים.נראה לי שהחוצניקים מספיק אינטלגנטים להבין שהם יכולים ליפול שם עם שכן ברברי שזכה שם במחיר למשתכן.
ההסתברות ליפול עם שכנים בעייתים עולה בעשרת מונים כשמדובר במחיר למשתכן.לא יודע מה זה ברברי, ולא יודע מה זה קשור למחיר למשתכן, גם בשוק חופשי יכולים להיות כל מיני שכנים.
אבל בגדול אם רוב השכנים הם בשוק חופשי ובסגנון מסוים אז שאר השכנים מתיישרים לפי זה, במיוחד שהקבלן מבטח את עצמו מבחינה חוקית ויש אכיפה על מזגנים בחוץ, לא לתלות שלטי הצהרה על צניעות/פרסום וכו'.
רק מזכיר ש5 חדרים עולה קרוב למיליון דולר (!) שזה גם המון בשביל חוצניקים.לדעתי זה די אינטליגנטי מבחינתם לקנות ברמה ד' דירה ענקית (דירות 5/6/8 חדרים) במחיר דירה קטנה בירושלים (בוודאי ביחס למחיר שהיה כשקנו ברמה ד'). שכונה חדשה עם נוף שקט קהילה.
גם אם המחיר לא עולה זה כבר ירידה, כי ההון העצמי של הרוכשים הפונטצאלים גודל.אגב לפי המחירים שמתפרסמים לאחרונה זה נראה שבאמת אין עלייה במחיר [ואולי אפי' ירידה קלה????]
באפרסמון השבוע -דוגמא- 3 חדרים 83 מ' ו 17 מ' מרפסת ב 1,830.000, 5 חדרים 110 מ' ומרפסת 13 מטר ב 2,300,000.
היכן פורסם?באפרסמון השבוע -דוגמא- 3 חדרים 83 מ' ו 17 מ' מרפסת ב 1,830.000, 5 חדרים 110 מ' ומרפסת 13 מטר ב 2,300,000.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: