ליד חיפה מרחק של כ15 דקות באוטובוסאיפה זה חוצות המפרץ?
ליד חיפה מרחק של כ15 דקות באוטובוסאיפה זה חוצות המפרץ?
ליד חיפהאיפה זה חוצות המפרץ?
מה לעשות אנשים מוכנים לשלם.....הייתי השבוע במלאנג
המחירים לא נורמליים!
189 ש"ח לשמלה לחג...
איך אפשר לקנות במחיר כזה כפול 3???
ומי אמר שצריך עכשיו לקנות חורפי, מה שממילא בקושי אפשר ללבוש. אולי אפשר לחכות-עוד רגע בחירות, בלאק פריידי וכו ואז יש מבצעים.הייתי השבוע במלאנג
המחירים לא נורמליים!
189 ש"ח לשמלה לחג...
איך אפשר לקנות במחיר כזה כפול 3???
זוועה!!קיווי סביר, לא הכי
מוזר שהרבה כתבו כאן נגד קיווי...זוועה!!
התורה חסה על ממונם של ישראל
הטריקו שלהם נראה גרוע אחרי חודשמוזר שהרבה כתבו כאן נגד קיווי...
קניתי שם כבר כמה בגדים לבייבי'ס
מתוקים, יפים, מתכבסים מצויין ונראים טוב גם אחרי הרבה כביסות.
דווקא עם המכופתרות שלהם אין לי ניסיון.הטריקו שלהם נראה גרוע אחרי חודש
בחולצות המכופתרות המצב יותר טוב.
נכון לגמרי. צריך לעשות יד אחת נגד קרטל המחירים המטורפים האלה.. ודוקא אנחנו שבד"כ איננו ציבור עשיר בלשון המעטה יוצאים משם עם שקיות מלאות עם סטים לכל הילדים במאות שקלים... חראם! צריך לעשות לזה סוף.מה לעשות אנשים מוכנים לשלם.....
אם כולם יתחילו לקנות חכם....לא יהיו כאלו מחירים!
זה לא נכון ובטח לא באופן גורף. שלא יהיה הוצאת לעז ולה"ר.זוועה!!
התורה חסה על ממונם של ישראל
להצטרפות לארגון המורים בטלפון חייגו 3670* או מלאו את טופס ההצטרפות באתראיך נרשמים אם כך?
ברגע שקופות הצדקה מחלקות תווים לחנויות האלו, ובתוקף קצר - החנויות ימשיכו להיות מלאות ועמוסות.נכון לגמרי. צריך לעשות יד אחת נגד קרטל המחירים המטורפים האלה.. ודוקא אנחנו שבד"כ איננו ציבור עשיר בלשון המעטה יוצאים משם עם שקיות מלאות עם סטים לכל הילדים במאות שקלים... חראם! צריך לעשות לזה סוף.
אני כרגע לא עובדת בהוראה אז מה אני רושמת בשם בית הספר?להצטרפות לארגון המורים בטלפון חייגו 3670* או מלאו את טופס ההצטרפות באתר
בתור מורה שלא רשומה אליהם, למה שווה לך לשלם להם כל חודש? בשביל ההנחה בכרטיס? כמה את קונה בחנויות האלו?אני כרגע לא עובדת בהוראה אז מה אני רושמת בשם בית הספר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: