דרוש מידע יש חיה כזאת? בגדים לילדים קטנים במחיר שפוי?

שיראז

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
שעות פתיחה של לידר בבני ברק
למי יש?
לא מצליחה לראות באתר

רוגעל'ה חם

משתמש מקצוען
פרסום וקופי

מביאה את המשיח

משתמש פעיל
הדרך היחידה להלביש יפה וזול זה לקנות בסוף עונה ואאוטלטים
ולעקוב אחרי מבצעים באתרים התינוקת שלי בת ה 8 חודשים מסודרת לחלוטין כבר לקיץ כולל בגדי שבת כולל בגד שרוול ארוך לפסח ובגד לסוכות וכמעט מסודרת לחורף הבא הכל מסוף עונה ומחנויות אאוטלט
למשל באתר של מי בבה היה לא ממזמן קונים ב 500 משלמים 250 קניתי לה 5 בגדים מושלמים ב290 שקל בגדים שעולים ברגיל כל אחד באזור ה 200
איך היה שם בגדי קיץ בסוף עונה של חורף?

וגם מאחלת לך שבאמת יתאימו המידות
אני לא לוקחת סיכון על בגד שבת ביותר מ40 בערך שבסוף לא יתאים המידה במיוחד לתינוקות שקשה להעריך כמה יגדלו...

אז בהחלט קונה בסוף עונה בגדים בזול שמקסימום יתאימו לילד הבא בסה''כ יוצא יותר זול מלקנות בתחילת עונה אבל לא בכאלו מחירים
אם יש בגד שבת זול אני קונה משתי מידות שבטוח משהו יהיה טוב אבל קשה למצוא גם בסוף עונה מחיר ששוה לקנות ממנו שניים.

פייגי ניימאן

משתמש רשום
אני הזמנתי ואחרי שבוע בדיוק כבר הגיע לי קחו בחשבון המידות מגיע קצת גדולות...
ולגבי 3 ב 77 שח מצרפת קישור סתם מה שראיתי ראשון.
יש עוד מלא בסגנון וגם לגילאים יותר גדולים יש.

מביאה את המשיח

משתמש פעיל
גם בקיווי מצאתי דברים נחמדים במחירים סבירים תודה למי שהמליצה
לגבי ארוך דק קניתי בסוף עונה בפוקוס יתכן שעדיין יש
מכנסיים ב10 שח וחולצות ב14 ארוך דק ממש ממליצה

חיים 21

משתמש פעיל
אשמח לקבל קישורים לבגדי שבת יפים וזולים לילדה בת עשרה חודשים.
תודה!

רוגעל'ה חם

משתמש מקצוען
פרסום וקופי

חלוק לשבת חורפיhttps://il.shein.com/Baby-Ruffle-Hem-Tee-Pants-p-11904294-cat-2134.html?mallCode=1

אבקת אפיה

משתמש מקצוען
אשמח לקבל קישורים לבגד שבתי (לא חייב שמלה) לילדה בת שנתיים וחצי במחיר זול
תודה רבה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה