דרוש מידע יש דרך חזרה? ירידת מחירים של חד פעמי / שתייה מתוקה??

zmmb

משתמש פעיל
בעקבות הכתבה גזירות ליברמן, הסוף: ההחלטה הראשונה של סמוטריץ׳ - ביטול מס החד"פ ושתייה מתוקה.
מעניין אותי לשמוע-
יש כאן מישהו שחושב שהמחירים באמת הולכים לרדת?
ואנחנו נראה שוב על המדפים צלחות 3 ב10 ש"ח
כוסות 5 ב10 ש"ח
ששיה פפסי ב22 ש"ח
וששיה קוקה קולה ב35 ש"ח
או מי שהולך להרוויח ובגדול זה הצרכניות?!

לדעתי זה לא ירד אפילו לא בשקל...
מה דעתכם?
לדעתי זה ירד קצת. זה לא ישאר בדיוק כמו שהיה.
ברור שגם החברות צריכות להרוויח מהירידה....
כמו למשל, למי שיודע, בתחילת הקורונה היו פה עליות מחירים של הרבה דברים בעקבות עליית מחירי השילוח הימיים.
מבירור שערכתי עם כמה יבואנים גדולים המחירים כבר ירדו משמעותית, וכעת הם כמעט כמו שהיה לפני כל העליות.
מישהו הוריד מחירים בגלל זה?
כולם העלו מחירים כשעלו מחירי השילוח, עכשיו אף אחד לא טורח להוריד את המחירים. כולם חוגגים על זה, ואם יעלו שוב מחירי השילוח אז היבואנים יעלו שוב את המחירים ולא יספגו את זה.

יעקב אסטרייכר

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
מישהו כבר אמר שעדיף לקחת את המיסים ולנצל את זה לדברים טובים....
אבל אולי יש תקווה - עם כל המאבקים של שופרסל ביוקר המחיה אולי הם ירצו להראות שהם מורידים לגמרי את המחיר... מקווה

אין פאנץ'

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
בעיקרון הדבר תלוי בהתנהלות הצרכנים אבל מניסיון העבר הציבור הישראלי לא משתף פעולה יותר מדי וחוץ מלהתלונן לא עושים כלום ונותנים לחיים (ולכסף) לזרום...

ההדר שבהדר

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
1.1.2023 20:00
ח״כ יוסי טייב יו״ר וועדת החינוך: ״אני מברך על החלטת האוצר לבטל את המיסים שליברמן הטיל על אזרחי ישראל. תנועת ש״ס והעומד בראשה הבטיחו בקמפיין הבחירות לשמוע את אזרחי ישראל הרעבים לשינוי ביוקר המחיה וקיימו״.

יו״ר ש״ס והמשנה לרה״מ השר אריה דרעי למימרן ב׳קול חי׳ - ״במהלך המו״מ לא דיברנו ולא הדלפנו כלום, גם כעת אני לא הולך לקחת קרדיטים על דברים, המטרה היא להעביר את מה שהתחייבנו יחד ולעבוד יחד. הנה ההבטחה המרכזית שלי בבחירות שגזירות ליברמן יבוטלו יוצא לפועל. זה היה חלק מרכזי בדרישות שלנו - וסמוטריץ׳ עדכן אותי שיקדם את זה מיידית״.
1.1.2023 19:20
ח״כ יעקב אשר: ״שר האוצר בצלאל סמוטריץ׳ מוכיח כבר ביומו הראשון בתפקיד שאצלו מילה זו מילה וחמלה זו חמלה. הוראתו להסיר את המסים האכזריים שהטיל ליברמן היא בבחינת סור מרע, ואני בטוח שאותה חריצות תלווה אותו גם בעשה טוב בטיפול מיידי בירושה הקשה שליברמן השאיר לנו עם גל עליות המחירים המשתולל כעת במשק״.
1.1.2023 19:20
ח״כ אוריאל בוסו בטוויטר: ״‏מתחילים ברגל ימין: מיסים שבאו לעולם ברשעות בכדי לפגוע במשפחות ברוכות הילדים ובחלשים, סופם להתבטל!״.
1.1.2023 19:03

ח״כ מאיר פרוש: ״אני מברך את שר האוצר בצלאל סמוטריץ' על זריזותו בפעולה שנקט לבטל את מס ליברמן שהוטלו על המשפחות החרדיות. מדובר במימוש צעד ראשון מתוך צעדים נוספים שמופיעים בהסכם הקואליציוני שימחקו כל זכר לגזירות ממשלת לפיד-ליברמן״.
1.1.2023 18:20
ח״כ יעקב טסלר: ״מודה לשר האוצר ידידי בצלאל סמוטריץ׳ על ההחלטה הנכונה לביטול המס על מוצרי חד פעמי. מדובר במס דרקוני ומיותר שמטרתו העיקרית היתה להכביד על משפחות ברוכות ילדים, צרכני החד פעמי. התחלנו בביטול סדרת הגזירות שיזמה הממשלה הקודמת, כפי שהבטחנו ואף הכנסנו זאת להסכמים הקואליציונים. בעזרת השם נמשיך ונצליח״.
1.1.2023 18:20
ח״כ אורי מקלב על החלטת שר האוצר סמוטריץ - ״מיסים אלו לא באו לסייע לציבור אלא רק כהחלטה רעה שנועדה לפגוע בציבור ולא מקצועית. אנחנו מברכים את סמוטריץ׳ שביטל מס זה, כפי שהתחייבנו בהסכם הקואליציוני. פעולה זו מביאה את מדיניות הממשלה החדשה לפעול למען האזרחים ולא כנגדם. כעת משבוטל הצו נפעל בהסברה ובחינוך בכדי לשמור את הסביבה ולצרוך משקאות בריאים״.
1.1.2023 18:01
יו״ר ועדת הכספים ח״כ גפני: ״אני מברך את שר האוצר בצלאל סמוטריץ' על החלטתו הראשונה במשרד לבטל את ׳מס ליברמן׳ על הכלים החד פעמיים והמשקאות הממותקים שנועד לפגוע בראש ובראשונה במגזר החרדי. זה היה אחד ההתחייבויות שלנו שנעשה מיד עם הקמת הממשלה ואני שמח על כך״.

שמחה 890

משתמש צעיר
המחירים ירדו סה"כ פורסם שבוטל המס לא יהיה תירוץ למה לא להוריד
רק שמתי שנהיה המס החברות גם העלו מחירים [אפשר לבדוק את זה כמה המס וכמה המחיר ולראות מיד שיש פה עוד איזה תוספת] ואת זה הם לא יורידו כך שירדו המחירים אבל לא למה שהיה
אה ויש גם תוספת 30 אג' פקדון;)

תאורת חרום

משתמש סופר מקצוען
אני מציע למקבלי החלטות להכניס בביטול של המס כי אם יימצא שאת המס במקום שהמדינה תקבל חברות היצרניות יקחו לעצמם (ואת זה יראו עלך ידי ירידת או אי ירידת המחירים) אז המס יחזור....

תכלס' צריך למצוא רעיון שיכריח את היצרנים והיבואנים להוריד את המחיר ולא לגזור את הקופון לעצמם

חזק וברוך!

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
לדעתי זה לא ירד אפילו לא בשקל...
לדעתי זה יירד בשק ולא יותר..
בכל מקרה אני הייתי מעדיף שהמס על השתיה ישאר ושל הח''פ יבוטל
מההכנסות של המס יספסדו מוצרים בריאים, לחם קל וכדו'

יוחנן טלידנו

משתמש פעיל
מה אתם אומרים על הרעיון ההכרחי הזה?

דודו

משתמש מקצוען
לדעתי, יהיו אולי רשתות ענקיות שיורידו מחירים בשביל 'כביכול' להראות עד כמה הם הוגנים וכך למשוך לקוחות, אבל שימו לב, כמה מוצרים בסיסיים כל כך לא גומרים לעלות מחירים בשקט בשקט, קפה, סוכר, שמן, מוצרי חלב, מוצרי הגיינה ועוד ועוד

Harmonyapro

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
באמת לא הבנת שהוא צחק?
על המושג ציניות שמעתם?
לדעתי, יהיו אולי רשתות ענקיות שיורידו מחירים בשביל 'כביכול' להראות עד כמה הם הוגנים וכך למשוך לקוחות, אבל שימו לב, כמה מוצרים בסיסיים כל כך לא גומרים לעלות מחירים בשקט בשקט, קפה, סוכר, שמן, מוצרי חלב, מוצרי הגיינה ועוד ועוד
אוטוטו תשמעו שיש חסד פתחה במבצעי ענק לשבוע בלבד.
ובהשגחה פרטית גם באושר עד יחשבו על הרעיון הנפלא הזה.
וצירוף מקרים נדיר יוסיף גם את שפע ברכת השם ואולי עוד כמה בדרך..

קחו בחשבון שזו הזדמנות פז לחגיגה המונית.
ורשתות ענק כמו יש ואושר עד לא יפספסו את זה בשביל עוד כמה שקלים על חב' צלחות.
במיוחד שיש הוכיחו את עצמם יפה מאד עם מחיר הלחם.

נערך לאחרונה ב:

רוגעל'ה

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
מתחיל לגלות את פרצופו האמיתי
בצלאל סמוטריץ': אני חושב ששר האוצר ליברמן היה שר אוצר טוב,

בשביל לבטל את המס לא צריך "להכין צווים לימים הקרובים" מספיק פשוט לשלוף את מס' הצו שעליו חתם ליברמן ולחתום על צו שמבטל את הצו וזה לוקח בדיוק 5 דקות..
לפי דעתי סמוטריץ' הולך למרוח את זה הרבה זמן
סמוטריץ' ידוע כלקקן, הוא אוהב להיות נחמד עם כולם.
האמירות שלו מול ליברמן היו עלובות ומתרפסות, אבל עדין זה לא אומר שזה מה שהוא באמת חושב...

The artist

משתמש צעיר
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
היתה כתבה בזמנו שהמוכרים ניצלו את עלית המס כדי להעלות את המכירים הרבה יותר ולכן כנראה שהמכירים בכל מקרה לא יחזרו למה שהיו

יעקב אב

משתמש מקצוען
בשביל לבטל את המס לא צריך "להכין צווים לימים הקרובים" מספיק פשוט לשלוף את מס' הצו שעליו חתם ליברמן ולחתום על צו שמבטל את הצו וזה לוקח בדיוק 5 דקות..
לפי דעתי סמוטריץ' הולך למרוח את זה הרבה זמן
לבטל את המס הוא יכול מהר, אבל הוא רוצה גם לבטל את המס רטרואקטיבית , כלומר רוב הסחורה של כמה חודשים קדימה כולל פורים ופסח כבר בארץ וכבר שולם עליה מס. כמו"כ ישנם רשתות שיווק גדולות שיש להם מחסנים מלאים לכמה חודשים,
כדי שביטול המס יהיה באמת מיידי הוא רוצה לבטל למפרע, להחזיר להם את המס, וזה לוקח קצת יותר זמן.
סבלנות.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה