אני מעדיף שיורידו את המס על השתיה המתוקהבכל מקרה אני הייתי מעדיף שהמס על השתיה ישאר ושל הח''פ יבוטל
מההכנסות של המס יספסדו מוצרים בריאים, לחם קל וכדו'
וישאירו על הח"פ ובכסף הזה יספסדו מוצרים יותר ירוקים
אני מעדיף שיורידו את המס על השתיה המתוקהבכל מקרה אני הייתי מעדיף שהמס על השתיה ישאר ושל הח''פ יבוטל
מההכנסות של המס יספסדו מוצרים בריאים, לחם קל וכדו'
חשבתי בדיוק להיפך.אני מעדיף שיורידו את המס על השתיה המתוקה
וישאירו על הח"פ ובכסף הזה יספסדו מוצרים יותר ירוקים
מחירי השילוח לא ירדו חזרה כשהסתיימה הקורונה. כנראה בתואנה שהקורונה לא באמת הסתיימה.לדעתי זה ירד קצת. זה לא ישאר בדיוק כמו שהיה.
ברור שגם החברות צריכות להרוויח מהירידה....
כמו למשל, למי שיודע, בתחילת הקורונה היו פה עליות מחירים של הרבה דברים בעקבות עליית מחירי השילוח הימיים.
מבירור שערכתי עם כמה יבואנים גדולים המחירים כבר ירדו משמעותית, וכעת הם כמעט כמו שהיה לפני כל העליות.
מישהו הוריד מחירים בגלל זה?
כולם העלו מחירים כשעלו מחירי השילוח, עכשיו אף אחד לא טורח להוריד את המחירים. כולם חוגגים על זה, ואם יעלו שוב מחירי השילוח אז היבואנים יעלו שוב את המחירים ולא יספגו את זה.
לא יודע מתי בדיוק זה קרה, אבל הם ירדו משמעותית, והם ממשיכים לרדת כל הזמן.מחירי השילוח לא ירדו חזרה כשהסתיימה הקורונה. כנראה בתואנה שהקורונה לא באמת הסתיימה.
המס על שתיה מתוקה זה גם גזירה שאין הציבור יכול לעמוד בהחשבתי בדיוק להיפך.
שישאירו את המס על השתיה המתוקה- שתיה מתוקה מסכנת בריאות בטווח הקצר. ואין שום סיבה שתהיה שווה לכל כיס.
ושיורידו את המס על החד"פ, כי זו גזירה שהציבור לא יכול לעמוד בה....
מחירי השילוח כבר מזמן ירדו חזרה כמעט למחירם הקודםמחירי השילוח לא ירדו חזרה כשהסתיימה הקורונה. כנראה בתואנה שהקורונה לא באמת הסתיימה.
אני מסכים עם כל מילה ורק מוסיף שהדרך הזו של המיסים לא הוכיחה את עצמהלא במיסים מחנכים אנשים
צריך הסברה, סימון מוצרים (כמו העיגולים האדומים או סימון כפיות סוכר בכל מוצר), ולעורר מודעות
ואולי- לעודד תרבות קניה אחרת, כמו להוריד מחירים של מוצרים ללא סוכר, או חומרים מתכלים
אפשר גם סוג של קנסות למי שזורק חד פעמי במקומות ציבוריים.
אבל לפגוע בכיס של אנשים שבלית ברירה משתמשים במוצרים מסויימיםן- טעות מיסודה.
בזכותך הלכתי לחפור קצת במיילים ישניםמעניין,כי בדקתי רגע בהזמנות שלי שם
כוסות קרטון 5.7 כפיות 4.8 רק עלייה של שקל
לא יודע מתי בדיוק זה קרה, אבל הם ירדו משמעותית, והם ממשיכים לרדת כל הזמן.
אמר לי את זה יבואן, שיש לו כל הזמן משלוחים, והוא מעודכן כל הזמן מה המחירים.
אנחנו שולחים הרבה עם חבילס, הם העלו את המחיר דראסטית כשהחלה הקורונה, ונשארו עד היום באותה רמת מחיר.מחירי השילוח כבר מזמן ירדו חזרה כמעט למחירם הקודם
אין לי מושג מי זה החבילס הזהאנחנו שולחים הרבה עם חבילס, הם העלו את המחיר דראסטית כשהחלה הקורונה, ונשארו עד היום באותה רמת מחיר.
תגידי את זה גם על סיגריותלא במיסים מחנכים אנשים
זה לא כ''כ עוזר(כמו העיגולים האדומים או סימון כפיות סוכר בכל מוצר)
דווקא עזר הרבה, אני מכיר משפחות שלמות שעברו לסודה במקום שתיה מתוקה.אולי קצת בשתיה מתוקה במגזר החרדי
הוא חיפש דברים "נאורים" בלבד מנת לפגוע בכיסיותר מאשמח אם מישו יסביר לי.
אבל למה זה קשור דווקא למגזר החרדי?הוא הכניס אצבע לעיין של הציבור ואז סובב אותה..זה מרגיז
זה נראה מהאקסל של משנת יוסף,בזכותך הלכתי לחפור קצת במיילים ישנים
(כוסות קרטון הוחרגו מהחוק לא מזמן)
פרשת מקץ תשפ"ג:
צפה בקובץ המצורף 1279359
פרשת וירא תשפ"ב
צפה בקובץ המצורף 1279360
ליברמן התנהג ברוע באטימות ובטפשות בכל מה שקשור לחברה החרדית.מתחיל לגלות את פרצופו האמיתי
בצלאל סמוטריץ': אני חושב ששר האוצר ליברמן היה שר אוצר טוב,
בשביל לבטל את המס לא צריך "להכין צווים לימים הקרובים" מספיק פשוט לשלוף את מס' הצו שעליו חתם ליברמן ולחתום על צו שמבטל את הצו וזה לוקח בדיוק 5 דקות..
לפי דעתי סמוטריץ' הולך למרוח את זה הרבה זמן
אין דבר כזה, זה שוק חופשי וטוב שכך. אל תתן להם רעיונות!אני מציע למקבלי החלטות להכניס בביטול של המס כי אם יימצא שאת המס במקום שהמדינה תקבל חברות היצרניות יקחו לעצמם (ואת זה יראו עלך ידי ירידת או אי ירידת המחירים) אז המס יחזור....
תכלס' צריך למצוא רעיון שיכריח את היצרנים והיבואנים להוריד את המחיר ולא לגזור את הקופון לעצמם
החדפ במדינות מערביות שיודעות לטפל בפסולת לא מזיק כלל לכדור הארץ.המס על שתיה מתוקה זה גם גזירה שאין הציבור יכול לעמוד בה
והחד"פ מזיק מיידית על האקלים הנפלא שלנו
שצריך לבטל את שתי המיסים הללו ובכל מקרה זו היתה תשובה צינית לדבריו של @חזק וברוך!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: