אפילו לזה לא נראה לי שפרוג זה המקום המתאים לשאלה כזונכון,
אבל יש דברים שלא צריך לשאול פוסק אלא מספיק להקשיב לרגש היהודי
אפילו לזה לא נראה לי שפרוג זה המקום המתאים לשאלה כזונכון,
אבל יש דברים שלא צריך לשאול פוסק אלא מספיק להקשיב לרגש היהודי
זה שהוא קילל זה עניין אחד.האור החיים הקדוש קלל , כידוע, את הקראים
למה להיכנס למקום מקולל??????.
אם אני לא טועה, במדרגות שנכנסים לבניין שלהם, הם קברו שם ספרי קודש, ואסור!! לדרוך עליהם!!יצא לנו להזכיר בבית את הקראים והילדים (הגדולים) הביעו התעניינות, ואני יודעת שיש להם מרכז ברובע היהודי
חשבתי לקחת אותם לשם (חוויה אנתרופולוגית + זולה + ממוזגת
תוהה לעצמי אם יש בזה בעיה
את\ה טועה, ובגדול!אם אני לא טועה,
אתם מתעסקים באחד שבקי מאד בסוגיית הקראים.אמיתי לגמרי... תבררו קצת לפני שאתם מזלזלים
לזה באמת התכוונתי..אתם מתעסקים באחד שבקי מאד בסוגיית הקראים.
אדרבה תביאו מקור
(אתם בטח מתכוונים לסיפור עם האור החיים.... אבל מזמן כבר הוציאו את זה משם)
דבר ראשון לא מדובר בספרי קודש אלא בספר הרמב"ם, ובאותו זמן שמצאו את זה גם הוציאו את זה.לזה באמת התכוונתי..
כנראה אני לא מעודכנת..
מתי הוציאו?
ולמה ב"המכלול" זה לא מעודכן? (שם בדקתי אם אני צודקת)
מאיפה המקור ההלכתי?מבחינה הלכתית יבשה זה מותר
אסור להיכנס רק לבית תפילה עם ע"ז
מאיפה המקור ההלכתי?
מזרחניק??
מאיפה המקור ההלכתי לאסור.ברור שיש איסור, ראה שו''ע יו''ד סימן קמט ובבית יוסף שם שיש איסור ללכת לתוך עיר (לא דרך מעבר ואינו גר שם) אם יש שם ע''ז משום חשד, ואיסור חשד שייך אף בדת קראית.
חוץ מזה, ממשיך דרכם של רשעים גמורים שגרמו כ''כ הרבה צער לגדולי מצרים (הרמב''ם, רדב''ז ועוד) איך יתכן לכבד אותם בביקור ואולי אף דמי כניסה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: