בלי לקנות מכשיר מהם?
כןבלי לקנות מכשיר מהם?
אם זה מכשיר נתמך, כן.בלי לקנות מכשיר מהם?
למה קבוע אם אני משלמת על האפליקציה?????אם זה מכשיר נתמך, כן.
עלות חד פעמית של 300 ש"ח, ועלות חודשית של כ35 ש"ח קבוע.
שאלה טובה!למה קבוע אם אני משלמת על האפליקציה?????
יש תוכנה של נטפרי? לשיווק?שאלה טובה!
כדאי לקנות טאבלט ולשים את התוכנה של נטפרי
האפליקציה זה בגלל הפיתוח.למה קבוע אם אני משלמת על האפליקציה?????
חבל רציתי להתחזק ולשים סינון חזק יותר
אבל העלויות של הדרן לא הגיוניות.עדיף טלפון כשר וזהו
לא נשמע לי הגיוני כלל... אם יש לה הדרן אז יש חנות אפליקציות והורדת האפליקציות היא בחינם, למה שתשלם עבור הורדת אפליקציה???לא בטוח שזה נכון כי זה סיפור מכלי שני, אבל סיפרה לי חברה שנאלצה להתקין זום לצורך עבודתה בקורונה ושילמה על כך קרוב לחמש מאות ש"ח להדרן. זה בנוסף לעלות המכשיר ולעלויות הקבועות.
מדובר בטבלט, אולי זה שונה.לא נשמע לי הגיוני כלל... אם יש לה הדרן אז יש חנות אפליקציות והורדת האפליקציות היא בחינם, למה שתשלם עבור הורדת אפליקציה???
אולי יש הבדל בין טלפון רשמי של הדרן לבין מכשיר שעבר צריבה? לא יודע אבל נשמע לי מופקע.
נ. ב. לי יש הדרן רשמי, לא מכשיר שעבר צריבה וכמובן לא שילמתי אגורה שחוקה עבור הורדה של זום או כל אפליקציה אחרת.
מסתבר שיש הבדלים בסוגי הטאבלט.מדובר בטבלט, אולי זה שונה.
יודעת בוודאות שהורדת אפליקציות לטבלט כרוכה בתשלום.
ואני לא מנסה להגיד לאףאחד מה לעשות, רק רק לדעת את כל הצדדים מראש.
סיפור רקע:
יש לי מכשיר וויז של הדרן. כמה ימים אחרי הקניה האינטרנט הפסיק לעבוד כך שהמכשיר הפך לחסר ערך. הלכתי לשירות לקוחות בקניון רמות והוא אמר שאכן נגמר ההיקשרות עם ספק האינטרנט ולכן עלי למצוא ספק חדש. לא היה על מה לדבר שזה חלק מהחבילה ואני נאלצת לשלם בנוסף כל חודש 25 ש"ח לספק נוסף על חבילת אינטרנט. הבטן שלי מלאה עליהם, אני מתנסחת מאוד בעדינות יחסית לתחושות שלי.
אכן!יש תוכנה של נטפרי? לשיווק?
אפשר לפרוץ מכשיר מושגח תוך פחות מ-5 דקותיש טלפון של מושגח בלי עלות חודשית.
יש בזה רק אפליקציות כשרות בלי דפדפן
אתם נמצאים בקבוצת הוואצפ של התמיכה? יש שם תמיכה עד השעות הקטנות של הלילה .מומלץ מאוד להצטרף.יש לנו הדרן ואני לא ממליצה בכלל
גם לאחותי יש הדרן לה יש טאבלט ולי טלפון ואף אחת מאיתנו לא ממליצה על הדרן
השרות לקוחות לא הכי טוב וכל דבר שאת רוצה להוסיף עולה לך מלא כסף אני לא מבינה הם חוסמים ואז דברים בסיסים שאני מבקשת לפתוח 500 שקל 300 שקל אז בשביל מה עשיתי סינון.....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: