דרוש מידע יש אפשרות בהדרן לשלם רק על התוכנה?

שלמה וייס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה

שלמה וייס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה

לילי 1

משתמש מקצוען
לפני התקשרות עם הדרן תבדקו את כל העלויות, קבועות וחודשיות כפול מספר החודשים משוערים שתשתמשו.
בנוסף כדאי לבדוק כמה יעלה לכם תוספת אפליקציות.
כדאי גם לבדוק את שירות הלקוחות כי תזדקקו להם. בגלל שבהדרן, עד כמה שאני מכירה, אין דפדפן, אפילו אפליקציה שכבר שילמתם עליה תזדקקו לעזרה כדי לפתוח משתמש וכדו', כך מנסיוני עם אחרים אז שווה לבדוק.
תבדקו כמה יעלה לכם אפשרויות אחרות ורק אז להחליט.
לי יצא עלות אסטרונומית אז בחרתי אופציה אחרת שבפירוש לא תתאים לכל אחד.
לא בטוח שזה נכון כי זה סיפור מכלי שני, אבל סיפרה לי חברה שנאלצה להתקין זום לצורך עבודתה בקורונה ושילמה על כך קרוב לחמש מאות ש"ח להדרן. זה בנוסף לעלות המכשיר ולעלויות הקבועות.

כל הזמן הזה

משתמש מקצוען
חבל רציתי להתחזק ולשים סינון חזק יותר
אבל העלויות של הדרן לא הגיוניות.עדיף טלפון כשר וזהו

למדן וידען

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
למה קבוע אם אני משלמת על האפליקציה?????
האפליקציה זה בגלל הפיתוח.
העלות החודשית זה בגלל התחזוקה והעלויות השוטפות כמו שרתים ועדכונים.
חבל רציתי להתחזק ולשים סינון חזק יותר
אבל העלויות של הדרן לא הגיוניות.עדיף טלפון כשר וזהו

מעניין כמה אתם משלמים על אתרוג לסוכות.

אדם לעמל יולד

משתמש מקצוען
על איזו אפליקציה אתם מדברים שצריכים לשלם עליה? אני יודע שעושים צריבה למכשיר ואז מקבלים מכשיר מסונן.
זה נכון שהעלות החודשית היא מעצבנת, אבל קודם כל מה לא עושים בשביל שמירה על הבית ועל עצמינו. ב' באמת יש תחזוקה ופיתוח שצריכים מימון.

אדם לעמל יולד

משתמש מקצוען
לא בטוח שזה נכון כי זה סיפור מכלי שני, אבל סיפרה לי חברה שנאלצה להתקין זום לצורך עבודתה בקורונה ושילמה על כך קרוב לחמש מאות ש"ח להדרן. זה בנוסף לעלות המכשיר ולעלויות הקבועות.
לא נשמע לי הגיוני כלל... אם יש לה הדרן אז יש חנות אפליקציות והורדת האפליקציות היא בחינם, למה שתשלם עבור הורדת אפליקציה???
אולי יש הבדל בין טלפון רשמי של הדרן לבין מכשיר שעבר צריבה? לא יודע אבל נשמע לי מופקע.
נ. ב. לי יש הדרן רשמי, לא מכשיר שעבר צריבה וכמובן לא שילמתי אגורה שחוקה עבור הורדה של זום או כל אפליקציה אחרת.

לילי 1

משתמש מקצוען
לא נשמע לי הגיוני כלל... אם יש לה הדרן אז יש חנות אפליקציות והורדת האפליקציות היא בחינם, למה שתשלם עבור הורדת אפליקציה???
אולי יש הבדל בין טלפון רשמי של הדרן לבין מכשיר שעבר צריבה? לא יודע אבל נשמע לי מופקע.
נ. ב. לי יש הדרן רשמי, לא מכשיר שעבר צריבה וכמובן לא שילמתי אגורה שחוקה עבור הורדה של זום או כל אפליקציה אחרת.
מדובר בטבלט, אולי זה שונה.
יודעת בוודאות שהורדת אפליקציות לטבלט כרוכה בתשלום.
ואני לא מנסה להגיד לאףאחד מה לעשות, רק רק לדעת את כל הצדדים מראש.
סיפור רקע:
יש לי מכשיר וויז של הדרן. כמה ימים אחרי הקניה האינטרנט הפסיק לעבוד כך שהמכשיר הפך לחסר ערך. הלכתי לשירות לקוחות בקניון רמות והוא אמר שאכן נגמר ההיקשרות עם ספק האינטרנט ולכן עלי למצוא ספק חדש. לא היה על מה לדבר שזה חלק מהחבילה ואני נאלצת לשלם בנוסף כל חודש 25 ש"ח לספק נוסף על חבילת אינטרנט. הבטן שלי מלאה עליהם, אני מתנסחת מאוד בעדינות יחסית לתחושות שלי.

אייזיק

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
מדובר בטבלט, אולי זה שונה.
יודעת בוודאות שהורדת אפליקציות לטבלט כרוכה בתשלום.
ואני לא מנסה להגיד לאףאחד מה לעשות, רק רק לדעת את כל הצדדים מראש.
סיפור רקע:
יש לי מכשיר וויז של הדרן. כמה ימים אחרי הקניה האינטרנט הפסיק לעבוד כך שהמכשיר הפך לחסר ערך. הלכתי לשירות לקוחות בקניון רמות והוא אמר שאכן נגמר ההיקשרות עם ספק האינטרנט ולכן עלי למצוא ספק חדש. לא היה על מה לדבר שזה חלק מהחבילה ואני נאלצת לשלם בנוסף כל חודש 25 ש"ח לספק נוסף על חבילת אינטרנט. הבטן שלי מלאה עליהם, אני מתנסחת מאוד בעדינות יחסית לתחושות שלי.
מסתבר שיש הבדלים בסוגי הטאבלט.
לי יש טאבלט ואני לא משלם שום תוספת על הורדת אפליקציות.
)אולי במקרה המדובר מדובר על מכשיר וייז בלבד)

SHIMON3

משתמש רשום

"לא בטוח שזה נכון כי זה סיפור מכלי שני" מה המטרה סתם הוצאת שם רע לשון הרע
למנוע מאדם שאולי זה נכון לו (ואולי לא) לקחת סינון ברמה גבוהה יותר

כן זה נכון שזה לא זול

יש תשלום על הצריבה (200 ש"ח דרך סוכן ואולי אפשר להשיג יותר זול) או לקנות מכשיר דרכם
יש תשלום קבוע (35 ש"ח)
כמובן תשלום לרשת תקשורת -סלולר
ואם רוצים -צריכים דפדפן יש תשלום לנטפרי \נטספרק (20 ש"ח)

סה"כ כ70 ש"ח בחודש כולל דפדפן
כן לי שווה לשלם את זה על סינון ברמה גבוהה יחסית
בהצלחה
שהיה בחירה נכונה

נועה מ

משתמש מקצוען
יש לנו הדרן ואני לא ממליצה בכלל
גם לאחותי יש הדרן לה יש טאבלט ולי טלפון ואף אחת מאיתנו לא ממליצה על הדרן
השרות לקוחות לא הכי טוב וכל דבר שאת רוצה להוסיף עולה לך מלא כסף אני לא מבינה הם חוסמים ואז דברים בסיסים שאני מבקשת לפתוח 500 שקל 300 שקל אז בשביל מה עשיתי סינון.....

נערך לאחרונה ב:

אדם לעמל יולד

משתמש מקצוען
יש לנו הדרן ואני לא ממליצה בכלל
גם לאחותי יש הדרן לה יש טאבלט ולי טלפון ואף אחת מאיתנו לא ממליצה על הדרן
השרות לקוחות לא הכי טוב וכל דבר שאת רוצה להוסיף עולה לך מלא כסף אני לא מבינה הם חוסמים ואז דברים בסיסים שאני מבקשת לפתוח 500 שקל 300 שקל אז בשביל מה עשיתי סינון.....
אתם נמצאים בקבוצת הוואצפ של התמיכה? יש שם תמיכה עד השעות הקטנות של הלילה .מומלץ מאוד להצטרף.
אני מאושר עד הגג עם הדרן בשילוב נטפרי.
מאוד מעניין שיש אנשים שלא משלמים שקל בשביל להוסיף אפליקציות או כל מיני דברים ויש כאלו שמשלמים מאות שקלים... מעט מוזר...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה