באמת?! אולי תלמד אותי איך?אפשר לפרוץ מכשיר מושגח תוך פחות מ-5 דקות
ולהתקין עליו דפדפן ללא שום חסימה.
נכון ללפני שנה, בזמן האחרון לא בדקתי.
באמת?! אולי תלמד אותי איך?אפשר לפרוץ מכשיר מושגח תוך פחות מ-5 דקות
ולהתקין עליו דפדפן ללא שום חסימה.
נכון ללפני שנה, בזמן האחרון לא בדקתי.
למה לדעת? כדי להיכשל עד הסוף?באמת?! אולי תלמד אותי איך?
כנראה שיש הסדרים שונים. שמעתי כלי ראשון משתי אנשים שונים שנאמנים עלי ששילמו מאות! שקלים כדי להתקין אפליקציות. שתיהם עם טאבלטלא משלמים שקל על התקנת אפליקציות. הוצאת שם רע ודיבה.
כנראה שילמו על מכשיר פרוץ על הצריבה של עצם תוכנת הסינון.כנראה שיש הסדרים שונים. שמעתי כלי ראשון משתי אנשים שונים שנאמנים עלי ששילמו מאות! שקלים כדי להתקין אפליקציות. שתיהם עם טאבלט
להיכשל? לא.למה לדעת? כדי להיכשל עד הסוף?
לא מספיק לא להישמע לדעת גדו"י?
אני קניתי את המכשיר ללא שידעתי שקל לפרוץ אותו,להיכשל? לא.
שמעתי כבר מכמה שהמכשיר קל לפריצה, וכשאמרתי בבקשה תפרצו, התחילו לגמגם...
ככל הידוע לי זה לא מכשיר קל לפריצה. (ולכן אני תמה למה ללכלך על חברה אחרת, בגלל שרוצים לשווק חברה אחרת, במיוחד שלדעתי מושגח הוא פתרון טוב וכשר יותר - אין לזה דפדפן בכלל).
ומי שרוצה להיכשל, מוזמן להיכנס לחנות טלפונים ולקנות מכשיר רגיל בלי סינון ובלי הגנה, זה יעלה אפילו פחות...
גילוי נאות, איני משווק שום מכשיר שהוא, וממש לא אכפת לי איזה מכשיר תקנו.
טאבלט לוויז בלבד או טאבלט רגיל של הדרן? כי לי יש טאבלט של הדרן ואני לא משלם שקל על אפליקציות בהדרן ואפילו אפליקציות שלא פתוחות אצלם עדיין ניתן לבקש פתיחה בחינם עד 15 פניות בחודש! אז אולי כדאי לברר עוד הפעם במקום להרחיק אנשים מסינון הטלפון .כנראה שיש הסדרים שונים. שמעתי כלי ראשון משתי אנשים שונים שנאמנים עלי ששילמו מאות! שקלים כדי להתקין אפליקציות. שתיהם עם טאבלט
קל מאוד.שמעתי כבר מכמה שהמכשיר קל לפריצה, וכשאמרתי בבקשה תפרצו, התחילו לגמגם...
כיום התשלום הוא ללא הגבלה, עם תשלום מראש עבור 30 חודשים.לאחר הצריבה יש תשלום חודשי על ההגנה/סינון למשך 36 חודשים.
שלום
רציתי לשאול מאלה שיודעים...
אני רוצה סינון שבו לא יראו שום דבר לא כשר וזה כולל הכל
אני אסביר. כרגע יש לי סינון של נטפרי על המחשב והייתי רוצה שיהיה לי אותו דבר על הטלפון.
אני יודע שאפשר לעשות דפדפן של נטפרי על המכשיר דרך הדרן
השאלה שלי היא על האפליקציות.
בו נגיד שעשיתי סינון של הדרן, באפליקציה עצמה (כמו אלי אקספרס או כל אפלקציה אחרת) גם יש סינון או שהכל פתוח?
אשמח לתשובה
תודה
לא קיימתעדיין לא הבנתי.
אפלקציה כמו אליאקספרס כן מסוננת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: