ישיר למהדרין - שווה?

מאיר בר דיין

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
כן גם לי זה קרה ועד עכשיו כשאני נכנסת
למרות שכבר קיבלתי את ההזמנה
זה כותב לי שעזבתי באמצע .
יש לכם מושג האם ניתן להוסיף מוצרים כל זמן שעדיין לא הגיע יום המשלוח שלי?
וכיצד אני עושה זאת?
תודה

מליי

משתמש צעיר
קבלתי עכשיו משלוח, הסחורה מדהימה וארוז יפה.
רק רציתי קצת ידע מהקניינים הוותיקים, האם לדווח על מוצרים שלא הגיעו אפשר רק טלפונית או גם באתר?
ודבר נוסף, אין משלוח על מארזי שתיה או רק לי בטלו את כל המארזים?

M&C

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
קבלתי עכשיו משלוח, הסחורה מדהימה וארוז יפה.
רק רציתי קצת ידע מהקניינים הוותיקים, האם לדווח על מוצרים שלא הגיעו אפשר רק טלפונית או גם באתר?
ודבר נוסף, אין משלוח על מארזי שתיה או רק לי בטלו את כל המארזים?
יש משלוח על מארזי שתיה
או שלא היה
או ששכחו ברכב... :(

tiptopgraf

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הגיע אלי קניה משלוח היום והם הביאו לחברות אחרות יש להם אפשרות להחליף
משו יודע?

A052

משתמש סופר מקצוען
זה תלוי מה מסמנים להם, יש אפשרות לאי החלפה, ויש אפשרות להחלפה אוטומטית של מוצרים במוצרים דומים. (יש אפשרות לבקש שיתקשרו וישאלו האם ובמה להחליף אבל זה כנראה לא פועל בימים אלו)

מתוק מדבש

משתמש מקצוען
הגיעה אלי המשלוח אתמול, והאמת קצת התאכזבתי. מכל התגובות שקראתי כאן חשבתי שאקבל חבילה ארוזה יפה. קבלתי 3 שקיות קרטון פתוחות, שימורים זרוקים מעל הקמח והשמן. הכל בעירבוביא. חוץ ממה שהרבה דברים לא היה. לא יודעת אם אזמין שם פעם נוספת, נוסף על זה שהתענוג עלה 30 שח.

ג'לי

משתמש פעיל
איך אפשר לבדוק אם יש להם שירות משלוחים והזמנת אונליין בטבריה?

.....

משתמש מקצוען
אנחנו קונים כל שבוע...
כדאי לרשום בהערות כל מה שאתם רוצים לדוגמא אני אוהבת בצל גדול אז אני כותבת להם בהערות להביא בצלים גדולים.
בסוף הקניה יש עוד הערה כללית אני אוהבת לכתוב להם שיביאו לי עם המוצרי חלב קרחונים.
אם משהו לא מגיע כמו שאתם רציתם או הזמנתם תתלוננו ויחזירו לכם את הכסף.
אנחנו מאוד מרוצים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נ.ב. ישיר למהדרין זהו סניף של יש

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה