למעלה בצד שמאל יש זמינות משלוחים רושמים את שם העיר והם כותבים מתי יש משלוחים לשםאיך אפשר לבדוק אם יש להם שירות משלוחים והזמנת אונליין בטבריה?
למעלה בצד שמאל יש זמינות משלוחים רושמים את שם העיר והם כותבים מתי יש משלוחים לשםאיך אפשר לבדוק אם יש להם שירות משלוחים והזמנת אונליין בטבריה?
איך אפשר לבדוק אם יש להם שירות משלוחים והזמנת אונליין בטבריה?
אני כתבתי על כל דבר שאני רוצה כשר לפסח כתבתי בהערה והכל הגיע כשר לפסח הבדץ!!!! (אתמול)ידוע לכם לגבי מוצרים כשרים לפסח?
יש להם?
ממש לא!!!אם אני עושה שינוי בהזמנה שכבר סגרתי,
האם עדכון משפיע על מועד האספקה?
תכתבי להם בצור קשר ותוך 4 ימי עסקים תראי את הכסף בחשבוןקיבלתי את ההזמנה שלי, היה חסר שם 2 חבילות אבקת כביסה בסך 100 שקלים, בשעה שגבו ממני את הסכום ואת המוצר לא סיפקו.
קניתי 2 חבילות של פמפרס במבצע 2 ב100, הייתי צריכה מידה 5 והזמנתי גם 6 לעתיד. הם סיפקו לי חבילה של מידה 6 במחיר מלא, מידה 5 לא סיפקו.
הזמנתי חבילה של ניילון לשולחן הפסח, האריזה הגיעה קרועה והגלילים משתשלים החוצה כשיש בשקית דברים שאינם לפסח.
ואין עם מי לדבר!!! הם לא מרימים טלפונים ולא מתייחסים לפניות ששלחתי ב"צור קשר"
עוד מישהו ניתקל בזה?
יש להם אבל מלא מוצרים שהזמנתי כשרים לפסח הם התקשרו אלי שחסרידוע לכם לגבי מוצרים כשרים לפסח?
יש להם?
ניסיתי בצור קשר אתמול בינתיים לא ראיתי תגובה, באם יהיה שינוי לטובה אעדכןתכתבי להם בצור קשר ותוך 4 ימי עסקים תראי את הכסף בחשבון
גם לי היה חסר 2 מוצרים והם לא ענו בטלפון הם קרסו פשוט....בטלפון אין תגובה כרגע.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: