ישיר למהדרין - שווה?

.....

משתמש מקצוען
‏‏לכידה.JPG

שכחתי לכתוב שבדרך כלל האתר עובד מהר מאוד אבל בגלל שעכשיו כולם קונים שם הוא מאוד לאט

עיניים צוחקות

משתמש מקצוען
אני לא יודעת אבל אני לא נהניתי מהירקות שלהם הם הגיעו יפים מבחוץ וקשים מאוד מבפנים
אני מאוד אוהבת לקנות שם חוסך לי הרבה כאבי ראש אבל את הירקות אני קונה בירקן

בני גל

משתמש רשום
אם אני עושה שינוי בהזמנה שכבר סגרתי,
האם עדכון משפיע על מועד האספקה?

is

משתמש פעיל
קיבלתי את ההזמנה שלי, היה חסר שם 2 חבילות אבקת כביסה בסך 100 שקלים, בשעה שגבו ממני את הסכום ואת המוצר לא סיפקו.
קניתי 2 חבילות של פמפרס במבצע 2 ב100, הייתי צריכה מידה 5 והזמנתי גם 6 לעתיד. הם סיפקו לי חבילה של מידה 6 במחיר מלא, מידה 5 לא סיפקו.
הזמנתי חבילה של ניילון לשולחן הפסח, האריזה הגיעה קרועה והגלילים משתשלים החוצה כשיש בשקית דברים שאינם לפסח.

ואין עם מי לדבר!!! הם לא מרימים טלפונים ולא מתייחסים לפניות ששלחתי ב"צור קשר"

עוד מישהו ניתקל בזה?

בני גל

משתמש רשום
אם אני עושה שינוי בהזמנה שכבר סגרתי,
האם עדכון משפיע על מועד האספקה?

בני גל

משתמש רשום
סוף סוף ענו לי בטלפון שלהם [שעה על הקו, אבל אפ' להבין ברוח הימים..]

א. זיכו אותי מיד על מוצר לא טרי שהגיע אתמול , ללא כל בעיה...

ב. כל הזמנה, ניתן לערוך ולשנות או להוסיף רק לא מידי צפוף למועד עריכת הקנייה,
אם אתה לא מבקש, אז מועד האספקה לא אמור להשתנות.
אם בכל זאת, קופץ לך מועד האספקה לתאריך אחר, צריך לא לאשר את הפעולה, ולחייג למוקד שלהם [להמתין..] והם מסדרים מיד.

בריאות איתנה ובשורות טובות!!

אם מאמינים בהקב"ה -אין קושיות
ואם לא מאמינים -לא יעזרו תירוצים...
(רבי יעקב אריה מראדזימין זצ"ל)

.....

משתמש מקצוען
קיבלתי את ההזמנה שלי, היה חסר שם 2 חבילות אבקת כביסה בסך 100 שקלים, בשעה שגבו ממני את הסכום ואת המוצר לא סיפקו.
קניתי 2 חבילות של פמפרס במבצע 2 ב100, הייתי צריכה מידה 5 והזמנתי גם 6 לעתיד. הם סיפקו לי חבילה של מידה 6 במחיר מלא, מידה 5 לא סיפקו.
הזמנתי חבילה של ניילון לשולחן הפסח, האריזה הגיעה קרועה והגלילים משתשלים החוצה כשיש בשקית דברים שאינם לפסח.

ואין עם מי לדבר!!! הם לא מרימים טלפונים ולא מתייחסים לפניות ששלחתי ב"צור קשר"

עוד מישהו ניתקל בזה?
תכתבי להם בצור קשר ותוך 4 ימי עסקים תראי את הכסף בחשבון

.....

משתמש מקצוען
סתם שתדעו......
אם מועד ההספקה הוא לשעה 7:00 אתם יכולים להתקשר לישיר בטלפון 1800071300 ואז ללחוץ את מספר ת.ז. ואומרים לכם מתי המשלוח יגיע אליכם הביתה,
זה מאוד נוח אם אתם רוצים לצאת מהבית (לא בזמנים אלו) ולא יודעים מתי זה יגיע....

בט

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
בישיר למהדרין -אא כבר להזמין לפסח?
יש מקום אחר שאפשר להזמין בב"ב?
מוצרים לפסח

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה