כנראה זאת הסיבה שמחקו את כל ההודעות שעסקו באתר.. ששווק כאן ע"י.. ולא משהו אישילמה מחקו לי את כל ההודעות וזה מה שרשמו לי?
כנראה זאת הסיבה שמחקו את כל ההודעות שעסקו באתר.. ששווק כאן ע"י.. ולא משהו אישילמה מחקו לי את כל ההודעות וזה מה שרשמו לי?
זה לא הם, אלא העיתונות החילונית שהגישה נגדם תביעה על האפליה לטובת הציבור החרדי,חרם צרכנים!!
מעתה, אף אחד לא נכנס ל'יש חסד' או לחנויות ששייכות לרשת שופרסל.
אם אני לא מספיק שוה לרשת בשביל לשלוח אלי הביתה, אז הם לא שווים לי להכנס אליהם!!!!!!!!!!!!!
טוב לאחר הקניה הראשונה רשמים:למה מחקו לי את כל ההודעות וזה מה שרשמו לי?
צפה בקובץ המצורף 1001495
אין לי קשר לזה אני באמת ניסיתי להזמין בפעם הראשונה באתר הזה
גם אני לא משווקת ומחקו לי את ההודעות בנושא..טוב לאחר הקניה הראשונה רשמים:
מחיר זול מאד גם ביחס לישיר למהדרין (הפריים)
שרות מצוין עונים מיד
החליפו רק אחרי שיחה בטלפון
הגיע ארוז בקרטונים מסודר ובשלום
הקרור בארגזי קרור
המשלוח הגיע אחרי יומים מההזמנה לבני ברק (כמו שכתוב באתר)
בקיצור ממליצה!
מיותר לציין שאני לא משווקת או משהו כזה פשוט לקוחה שמחפשת תחליף לישיר למהדרין
גם אני הזמנתי שם פעם ראשונהטוב לאחר הקניה הראשונה רשמים:
מחיר זול מאד גם ביחס לישיר למהדרין (הפריים)
שרות מצוין עונים מיד
החליפו רק אחרי שיחה בטלפון
הגיע ארוז בקרטונים מסודר ובשלום
הקרור בארגזי קרור
המשלוח הגיע אחרי יומים מההזמנה לבני ברק (כמו שכתוב באתר)
בקיצור ממליצה!
מיותר לציין שאני לא משווקת או משהו כזה פשוט לקוחה שמחפשת תחליף לישיר למהדרין
על איזו חנות מדובר?גם אני הזמנתי שם פעם ראשונה
המחירים לפעם הראשונה נמוכים יותר כך שגם זה היה ממש זול
כנראה בגלל הפרסום כאן היה להם עומס, כי הגיע לי המשלוח באיחור מהשעה שציינתי,
אבל בפירוש הגיע מושלם!! ארוז יפה בקרטונים ומאד אסטטי
המוצרי חלב הגיעו בארגזי קירור- ונהנתי שגם השוקולדים היו בקירור
הגיגיםעל איזו חנות מדובר?
לפי כמות האנשים במכולת השכונתית ובנתיב החסד, נראה שבאזורינו עדיין רב מוחלט לא קונה ברשת.תודה
מעניין, מישהו יודע לומר כמה אחוז מהציבור שלנו קונים דרך הרשת?
כמה בשערי רווחה
וכמה בסופרים שכונתיים?
זה לא חייב להיות נכוןלפי כמות האנשים במכולת השכונתית ובנתיב החסד, נראה שבאזורינו עדיין רב מוחלט לא קונה ברשת.
הגיגים
יש קישור?
The gig club - club member - חברי מועדון
The GIG Online shopping mall where club members pay with their GIG account. The mall includes a variety of products, general consumption, various types of food, equipment, furniture and household utensils, health products and more.thegigclub.com
אני עשיתי קניה והייתי ממש מרוצה ב"ה!!!!!
הם כבר חשפו את עצמם בעבר, זה לא חדשטוב חברים אז גם אני הזמנתי שם.
אז המחירים באמת יחסית זולים לפחות כרגע [תעקבו טוב טוב כי היה עדויות שהמחירים היו יותר יקרים והם הורידו עכשיו לקחת את הלקוחות החדשים, לא בדקתי בעבר אז לא יודע, ולכן צריך לחשוב אם שווה לעשות פריים, אולי ?].
האתר ברמה ממש אבל ממש לא משהו לדעתי. יש איזה תמונה לכל מוצר שבקושי רואים אותו, אי אפשר בקושי לראות את המוצר בטח לא משתי צדדים.... , אין מחיר ל100 גרם רק מחיר כללי, אין השוואה מינמלית להציג את המוצרים לפי סדר של מחיר או משהו אחר... בקיצור אתר על הפנים יחסית לטכנולגיה של היום לדעתי.
המשלוחים אכן לא נראה שמסודרים במערכת דגיטלית מסודרת...כלומר הזמנתי שיגיע למחורת והתקשרו לומר לי שיגיע תוך 72 שעות כי אני גר לא בירושלים...לא שהמערכת במחשב יודעת מתי יש תאריך פנוי למשלוח ומתי לא...[הגיע בסוף כמדוני אחרי יומיים בלילה מאוחר..].
ואחרון חביב השליח מתקשר ושואל אם אפשר לרדת למטה...אמרתי לו שאני בקומה 0...הביא לי את המוצרים והגיש לי קבלה שזה לא כולל דמי שירות וטיפשלחתי תלונה והם באמת התהפכו עליו ורצו לדעת מי זה לפיטורין מיידי של השליח התחננתי שלא יפטרו רק יזהירו..והם אמרו לי שהו אכן מגבה חיצוני למשלוחים שלא הבין בדיוק את העסק כאן וחשב שזה שירות הובלות שמבקשים טיפ...ולרדת למטה...בקיצור זעמו מאוד על זה.
אה..ושכחתי עוד משהו חלק מהדברים שהזמנתי ראיתי שלא הגיעו שדיברו איתי בטלפון לא אמרו שזה חסר..[שזה אגב דבר שיכול לקרות גם במקומות אחרים כאלו טעויות..]
תכלס המחירים כרגע שווים [שוב לבדיקה]
שאר הטכנולגיה שם רחוקה מאוד מלהיות משהו...התכתבתי איתם והם אומרים שהם מאוד בענין לשפר אבל זה המצב כרגע מהבדיקה האחרונה שלי..
ואגב הדבר האחרון. יש כאן בפורום כותבים שלהם מידיעה של בדיקה שאני לא רוצה לחשוף כרגע אבל אכן יש כאן פירסומות יזומות שלהם..
אז בהצלחה לכם גיג קלאב ההצעה שלי אליכם היא שפשוט תחשפו את עצמכם כאן
תנו לנו תגובות מה אתם רוצים לשפר ומה כבר שיפרתם
בקיצור מה יש לכם למכור
אנחנו נשמח לשמוע ולהיות לקוחות טובים אם אתם מוכרים טובים
מדבר בשם כולם כאן שבטוח יסכימו איתי.
אלו שחשפו נחסמו ע"י ההנהלה.הם כבר חשפו את עצמם בעבר, זה לא חדש
מעולהאלו שחשפו נחסמו ע"י ההנהלה.
מה לגבי שמיטה?טוב אז אחרי הגגים.....ניסתי את פייבלה https://feyvalemarket.shopo.co.il/
פייבלה הזמנתי הכל הגיע באותו יום 0 טעויות במשלוח מחירים טובים מאוד..משלוח חינם מעל 850 שח...אתר לא רע עם מחיר ל100 גרם על כל מוצר [יש קצת מה לשפר באתר אבל יחסית טוב].
פייבלה מקבלים אצלי כרגע ציון גבוה במיוחד...נכון לעכשיו ממליץ מאוד
ועוד משהו..יש קו שהם עוד לא מפעילים בצורה קבועה לביתר עילית בגלל שאין מספיק ביקוש קבוע..לכם אם יש כאן עוד מביתר עילית זה יכול לעזור לכולנו [הם שלחו לי היום לביתר בכל מקרה אבל זה דרש מהם..]
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: