אברומי 200
משתמש צעיר
בדץ העדה החרדית. [מלבד ירקות עלים שיכול להיות הרב אפרתי]מה לגבי שמיטה?
בדץ העדה החרדית. [מלבד ירקות עלים שיכול להיות הרב אפרתי]מה לגבי שמיטה?
אפשר לסמוך עליהם?בדץ העדה החרדית. [מלבד ירקות עלים שיכול להיות הרב אפרתי]
לדעתי כן הבנתי שזה חנות ידועה ברמות. צירפתי את התעודה שהם שלחו לי. [לא דיברתי עם המשגיח אבל לפי מה שהם אמרו זה אותה חנות..אפשר לסמוך עליהם?
לא ראיתי תעודה או משהו
יש שם?
תודה!לדעתי כן הבנתי שזה חנות ידועה ברמות. בכל מקרה אפשר לבקש שישלחו לך את התעודה..
מחירים של מכולת...טוב אז אחרי הגגים.....ניסתי את פייבלה https://feyvalemarket.shopo.co.il/
פייבלה הזמנתי הכל הגיע באותו יום 0 טעויות במשלוח מחירים טובים מאוד..משלוח חינם מעל 850 שח...אתר לא רע עם מחיר ל100 גרם על כל מוצר [יש קצת מה לשפר באתר אבל יחסית טוב].
פייבלה מקבלים אצלי כרגע ציון גבוה במיוחד...נכון לעכשיו ממליץ מאוד
ועוד משהו..יש קו שהם עוד לא מפעילים בצורה קבועה לביתר עילית בגלל שאין מספיק ביקוש קבוע..לכם אם יש כאן עוד מביתר עילית זה יכול לעזור לכולנו [הם שלחו לי היום לביתר בכל מקרה אבל זה דרש מהם..]
פייבלה זה המכולת "פנחס" מרמות ד'?לדעתי כן הבנתי שזה חנות ידועה ברמות. צירפתי את התעודה שהם שלחו לי. [לא דיברתי עם המשגיח אבל לפי מה שהם אמרו זה אותה חנות..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: