קורונה ירושלים מוגבלת

פיקצר פרפקט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
אוטומציה עסקית
עיצוב ואדריכלות פנים
שימו לב
אין גבעת שאול
אין סנהדריה

יש
'שכונות חרדיות בכניסה לעיר'
'שכונות חרדיות צפוניות'

פשוט בושה
כבעל רכב, הסיבה פשוטה מאוד.
אלו שכונות ששייך טכנית לבודד.
רמת שלמה יש לה 2 כניסות ויציאות, כנ'ל רמות. נוה יעקב.
אבל אי אפשר להפריד בין רוממה לבעלזא. ובין גאולה למאה שערים.
האפשרות היחידה היתה בר אילן כקו גבול.
וכן הלאה.
לא כל דבר זה שנאת חרדים.
לפעמים זה שיקול טכני בלבד. שיכול להביא לכך ששכונה נקיה תחובר לשכונה נגועה פשוט בגלל חוסר האפשרות להפריד בקלות.

ANK

משתמש פעיל
זעקה אילמת!!!! מכתב ששלחתי לאיש ציבור....

האמת התלבטתי, חושבני שלא אתה הכתובת, אבל אני אכתוב, ואני חושב שתדע מה לעשות עם זה. ולמי להעביר את זה.
כידוע לך היום בשעה 12 החל סגר על השכונות החרדיות בירושליים. בטענה שאחוזי ההדבקה בה גבוהים.
שלא תטעה אני בעד הרעיון, אני ומשפחתי שומרים מאד על כל הכללים קטן כגדול. אבל הצורה, הדרך, זה מטורלל, מיותר, מריח לא טוב! ובעיקר ממש לא מועיל.
אתן לך דוגמא, אני גר בגאולה חצו אותנו עם חומת ברלין, אותי ואת סבא שלי. (אני בודק מה שלומם מהחלון וממרחק( אני בטוח שמי שהחליט על גבולות השכונה לא חשב לרגע על טובת התושבים, מטר אחרי הגדר יש סופר גדול שאנו לא יכולים לזכות לרכוש בו מוצרי מזון. המהלך ספג ביקורת רבה מח''כ גפני ועוד. על חוסר השוויון ועוד ועוד. אבל אני התושב הפשוט זועק!!!
הצילו!!! אנחנו מתחילים לאבד אמון!
אני מדבר על דבר פשוט כמקווה טהרה שנמצא מעבר למחסום.( שוב מחוסר מחשבה)
למה ''אדם'' צריך להתחיל להסביר לשוטר או לחייל שהוא צריך את מקווה הטהרה! שנמצא ברחוב הסמוך???
יש כאן השפלה וחוסר שוויון בו בזמן שתושבי רחביה היפהפיים נהנים מחופש. אנחנו פשוט שק חבטות!!!!
אני מבין את המטרה, אבל שום מטרה קדושה ככל שתהיה לא מקדשת את האמצעי.
אנחנו מצווים לחבוש מסיכה, ומחוייבים יותר מאחינו החילוניים מדין ''ונשמרתם''
אבל אין לנו חיוב להוריד אותה ולהגיש את הלחי השנייה בכדי לחטוף סטירה.
יש לי הרגשה שאם היה מדובר על תל אביב. היו משקיעים הרבה יותר מחשבה.
אז למה שמדובר בחרדים זה שונה?
שוב שלא תתעה אני מכבד גם את השוטרים והחיילים במחסום ואפילו הבאתי להם ממתקים יחד עם בני.
אבל הם רק מבצעים פקודות.
בנוסף סגרו את השכונה, ובפנים... חגיגה!!! אפס אכיפה והציבור יוצא לרחוב! זה לא סגר , זה גטו! משום שבעוד כמה ימים חוסר האכיפה הברור! בתוך הרבעים הנצורים יתן את אותותיו. כן. אין שום אכיפה בתוך הרבעים הסגורים!!!!!!!!!!!! זו פצצה מתקתקת!!!!
אישי ציבור התעוררו! אין בזה שום תועלת . תבדקו!
אני פשוט מתחננן שגם אם לך אין מה לעשות שתעביר את זה למי שצריך.
המצב הוא חרום. אבל גם בחירום צריך קצת שפיות.
הרבה בריאות ואגוט מועד

israelintop

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
וכן הלאה.
לא כל דבר זה שנאת חרדים.
לפעמים זה שיקול טכני בלבד. שיכול להביא לכך ששכונה נקיה תחובר לשכונה נגועה פשוט בגלל חוסר האפשרות להפריד בקלות.

לא דיברתי על הסגר
דיברתי על הכותרת במפה - שבמקום לתת שמות נותנים כינוי 'חרדי'.

SHIMON3

משתמש רשום
אין השוואה.
חילונים עובדים מהבית בחול המועד.
חילונים עובדים בבית ולא נחים בלי כביסות בלי נקיונות. ומחפשים תעסוקה.
ובעיקר תרבותית לא מקובל אצלם ביקורים אחד אצל השני, גג מנגל משותף בחצר או בפארק.

אין קטע להיות תמים בדוקא.
אין קטע להיות מצומצם
גר בשכונה מעורבת הרחובות מלאים אבל ברוסים בני העדה האתיופית סתם עמך, אבל דוקא את הלבושים שחור וילדים שלהם לא רואים
" גג מנגל משותף" חינגות אצל העמך קיים לרוב בוא לא נשכח שעוד יומיים המימונה

למעשה לא ברור מי מקבל את החלטות ? השר ליצמן התנגד דרעי התנגד בצורה הזאת גפני ומקלב גם לא הסכימו אז מי מחליט המנכ"ל וראש הממשלה לבד ושר השרים שלא שומעים אותם בכלל נתנו את היד מעניין..... סתם כך איפה הכותרות בתקשורת הכללית וחרדית המנכ"ל נגד עמדת השר וכו'

Queen

משתמש פעיל
אוטומציה עסקית
מישהו יודע אם אפשר ליסוע בתחבורה ציבורית מרוממה לרמות? נכנסים לאוטובוס ומתחקרים אחד אחד?

Queen

משתמש פעיל
אוטומציה עסקית
צילומסך מהרגע - צומת רמות באתר המידע של משרד התחבורה

קבצים מצורפים

• משה.png
    משה.png
    KB 10.2 · צפיות: 63

נ.ב.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
מעתירות מדע לרוממה - המ"ג יש אפשרות להגיע?
או לאזור סורוצקין - בעלזא?

יוסף שטיין

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה תורנית
אני ראיתי אוטובוסים עוברים את הגבול בבר אילן ללא תשאול.

אבי2000

משתמש סופר מקצוען
זעקה אילמת!!!! מכתב ששלחתי לאיש ציבור....

האמת התלבטתי, חושבני שלא אתה הכתובת, אבל אני אכתוב, ואני חושב שתדע מה לעשות עם זה. ולמי להעביר את זה.
כידוע לך היום בשעה 12 החל סגר על השכונות החרדיות בירושליים. בטענה שאחוזי ההדבקה בה גבוהים.
שלא תטעה אני בעד הרעיון, אני ומשפחתי שומרים מאד על כל הכללים קטן כגדול. אבל הצורה, הדרך, זה מטורלל, מיותר, מריח לא טוב! ובעיקר ממש לא מועיל.
אתן לך דוגמא, אני גר בגאולה חצו אותנו עם חומת ברלין, אותי ואת סבא שלי. (אני בודק מה שלומם מהחלון וממרחק( אני בטוח שמי שהחליט על גבולות השכונה לא חשב לרגע על טובת התושבים, מטר אחרי הגדר יש סופר גדול שאנו לא יכולים לזכות לרכוש בו מוצרי מזון. המהלך ספג ביקורת רבה מח''כ גפני ועוד. על חוסר השוויון ועוד ועוד. אבל אני התושב הפשוט זועק!!!
הצילו!!! אנחנו מתחילים לאבד אמון!
אני מדבר על דבר פשוט כמקווה טהרה שנמצא מעבר למחסום.( שוב מחוסר מחשבה)
למה ''אדם'' צריך להתחיל להסביר לשוטר או לחייל שהוא צריך את מקווה הטהרה! שנמצא ברחוב הסמוך???
יש כאן השפלה וחוסר שוויון בו בזמן שתושבי רחביה היפהפיים נהנים מחופש. אנחנו פשוט שק חבטות!!!!
אני מבין את המטרה, אבל שום מטרה קדושה ככל שתהיה לא מקדשת את האמצעי.
אנחנו מצווים לחבוש מסיכה, ומחוייבים יותר מאחינו החילוניים מדין ''ונשמרתם''
אבל אין לנו חיוב להוריד אותה ולהגיש את הלחי השנייה בכדי לחטוף סטירה.
יש לי הרגשה שאם היה מדובר על תל אביב. היו משקיעים הרבה יותר מחשבה.
אז למה שמדובר בחרדים זה שונה?
שוב שלא תתעה אני מכבד גם את השוטרים והחיילים במחסום ואפילו הבאתי להם ממתקים יחד עם בני.
אבל הם רק מבצעים פקודות.
בנוסף סגרו את השכונה, ובפנים... חגיגה!!! אפס אכיפה והציבור יוצא לרחוב! זה לא סגר , זה גטו! משום שבעוד כמה ימים חוסר האכיפה הברור! בתוך הרבעים הנצורים יתן את אותותיו. כן. אין שום אכיפה בתוך הרבעים הסגורים!!!!!!!!!!!!
אישי ציבור התעוררו! אין בזה שום תועלת . תבדקו!
אני פשוט מתחננן שגם אם לך אין מה לעשות שתעביר את זה למי שצריך.
המצב הוא חרום. אבל גם בחירום צריך קצת שפיות.
הרבה בריאות ואגוט מועד
לא הבנתי בדיוק, חשבתי שסגרו את המקוואות לגברים..
ולציבור השני.. נותנים חופשי

נזר הבריאה

משתמש פעיל
וכן הלאה.
לא כל דבר זה שנאת חרדים.
אכן מסתבר שזו החשיבה בצורת החלוקה לאשכולות, ועדיין, אם את רחביה ניתן לתחום בין רמב"ן לקק"ל כשיש הרבה רחובות מחברים אז הכל ניתן להפרדה, רק מה, לא דחוף להם כי למה לא להכליל...

למעשה לא ברור מי מקבל את החלטות ? השר ליצמן התנגד דרעי התנגד בצורה הזאת גפני ומקלב גם לא הסכימו אז מי מחליט המנכ"ל וראש הממשלה לבד ושר השרים שלא שומעים אותם בכלל נתנו את היד מעניין..... סתם כך איפה הכותרות בתקשורת הכללית וחרדית המנכ"ל נגד עמדת השר וכו'
ראש הממשלה ורק הוא מקבלים החלטות, וככל הנראה הסירוב הראשוני של הציבור החרדי לקבל את ההנחיות, יצר חוסר אימון שהביא להחלטה לסגור עלינו עד לאחר הפסח.

אפכא מסתברא

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
בסורוצקין לא עוברים אוטובוסים. (מנסיון בכביש היום בצהריים ומהשקט בכביש כל היום - אנחנו לא יושבים על הכביש...)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה