זעקה אילמת!!!! מכתב ששלחתי לאיש ציבור....
האמת התלבטתי, חושבני שלא אתה הכתובת, אבל אני אכתוב, ואני חושב שתדע מה לעשות עם זה. ולמי להעביר את זה.
כידוע לך היום בשעה 12 החל סגר על השכונות החרדיות בירושליים. בטענה שאחוזי ההדבקה בה גבוהים.
שלא תטעה אני בעד הרעיון, אני ומשפחתי שומרים מאד על כל הכללים קטן כגדול. אבל הצורה, הדרך, זה מטורלל, מיותר, מריח לא טוב! ובעיקר ממש לא מועיל.
אתן לך דוגמא, אני גר בגאולה חצו אותנו עם חומת ברלין, אותי ואת סבא שלי. (אני בודק מה שלומם מהחלון וממרחק( אני בטוח שמי שהחליט על גבולות השכונה לא חשב לרגע על טובת התושבים, מטר אחרי הגדר יש סופר גדול שאנו לא יכולים לזכות לרכוש בו מוצרי מזון. המהלך ספג ביקורת רבה מח''כ גפני ועוד. על חוסר השוויון ועוד ועוד. אבל אני התושב הפשוט זועק!!!
הצילו!!! אנחנו מתחילים לאבד אמון!
אני מדבר על דבר פשוט כמקווה טהרה שנמצא מעבר למחסום.( שוב מחוסר מחשבה)
למה ''אדם'' צריך להתחיל להסביר לשוטר או לחייל שהוא צריך את מקווה הטהרה! שנמצא ברחוב הסמוך???
יש כאן השפלה וחוסר שוויון בו בזמן שתושבי רחביה היפהפיים נהנים מחופש. אנחנו פשוט שק חבטות!!!!
אני מבין את המטרה, אבל שום מטרה קדושה ככל שתהיה לא מקדשת את האמצעי.
אנחנו מצווים לחבוש מסיכה, ומחוייבים יותר מאחינו החילוניים מדין ''ונשמרתם''
אבל אין לנו חיוב להוריד אותה ולהגיש את הלחי השנייה בכדי לחטוף סטירה.
יש לי הרגשה שאם היה מדובר על תל אביב. היו משקיעים הרבה יותר מחשבה.
אז למה שמדובר בחרדים זה שונה?
שוב שלא תתעה אני מכבד גם את השוטרים והחיילים במחסום ואפילו הבאתי להם ממתקים יחד עם בני.
אבל הם רק מבצעים פקודות.
בנוסף סגרו את השכונה, ובפנים... חגיגה!!! אפס אכיפה והציבור יוצא לרחוב! זה לא סגר , זה גטו! משום שבעוד כמה ימים חוסר האכיפה הברור! בתוך הרבעים הנצורים יתן את אותותיו. כן. אין שום אכיפה בתוך הרבעים הסגורים!!!!!!!!!!!! זו פצצה מתקתקת!!!!
אישי ציבור התעוררו! אין בזה שום תועלת . תבדקו!
אני פשוט מתחננן שגם אם לך אין מה לעשות שתעביר את זה למי שצריך.
המצב הוא חרום. אבל גם בחירום צריך קצת שפיות.
הרבה בריאות ואגוט מועד