מה הכוונה יוצאת לדרך חדשה? רוצה לדייק מה נראה באיור?אשמח לקבל את תמונה של ילדת בית ספר שיוצאת לדרך חדשה, אבל בלי תלבושת של בית יעקב, אלא סתם חולצה וחצאית.
תודה רבה!
תמונה של ילדה עם ילקוט על הגב ומאחוריה מסלול ארוך. ילדה לבושה רגיל לא כמו בית יעקבמה הכוונה יוצאת לדרך חדשה? רוצה לדייק מה נראה באיור?
אשמח לקבל את תמונה של ילדת בית ספר שיוצאת לדרך חדשה, אבל בלי תלבושת של בית יעקב, אלא סתם חולצה וחצאית.
תודה רבה!
איזה מהם דיי תכינו לי בבנים ילד שהולך לחיידר
או אפילו ילד לבד עם אותיות א ב משהו פשוט ויפה
מה את רוצה שהוא יעשה שיחזיק ספר תורה או סתם שיעמוד?חח
תודה אולי יש משהו יותר בסגנון ששלחתי דוגמא למעלה...
איזה מהם דיי תכינו לי בבנים ילד שהולך לחיידר
או אפילו ילד לבד עם אותיות א ב משהו פשוט ויפה
תמונה או איור?תמונה של ילדה עם ילקוט על הגב ומאחוריה מסלול ארוך. ילדה לבושה רגיל לא כמו בית יעקב
תמונה, תודה רבה!תמונה או איור?
טוב מאוד!זה לא טוב לך?
היי
ניסתי לעשות תמונה מסויימת, לא ככ הלך לי,
זה לא דחוף אני רק סקרן לראות איך זה יצא יותר טוב(:
יש גמרא בב"ק שאומרת משהו שאהבתי, אז על אותו רעיון :
אדם שנראה שהחליק מקליפת בננה, והוא מחזיק ביד בננה בלי קליפה(בגדול שיובן שהוא זרק את הקליפת בננה והחליק בגללה)
והגמ' בב"ק נ:
ת"ר לא יסקל אדם מרשותו לרה"ר מעשה באדם אחד שהיה מסקל מרשותו לרה"ר ומצאו חסיד אחד אמר לו ריקה מפני מה אתה מסקל מרשות שאינה שלך לרשות שלך לגלג עליו לימים נצרך למכור שדהו והיה מהלך באותו רה"ר ונכשל באותן אבנים אמר יפה אמר לי אותו חסיד מפני מה אתה מסקל מרשות שאינה שלך לרשות שלך
הוא מתפלל כמו נוצרי טוב...
דוקה הוא נראה יהודי מתוק וחמוד שאומר סליחותהוא מתפלל כמו נוצרי טוב...
עם שילוב הידיים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: