איפה אני יכולה ליצור רצף של תמונות (דמות המשכית)
מתמונה שיצרתי בדאלי??
אשמח לדעת...
(בלי שישנה לי את הדמות כ"כ)
מתמונה שיצרתי בדאלי??
אשמח לדעת...
(בלי שישנה לי את הדמות כ"כ)
יש מצב?@שרה X
או @הדס גרשון
אני חושבת שזה היה אחד מכן שעשתה את הדמויות האלו?
הייתי רוצה עוד מהסגנון הזה:
1) ילד כזה מחזיק ספר תורה
2) ילד יושב ולומד מחומש (או ספר)
3) ילד מחייך מול שולחן שבת (נרות, יין, חלות וכו')
תודה רבה!!
אין לי את הפרומפט המדויק, אני יכולה לנסות לשחזר משהו דומה, מאחר ואני קצת לחוצה בזמן, ונכנסתי לכאן רק בשביל ההתרעננות, אני מקדישה לזה 10, ומה שאספיק...יש מצב?
הדיזיינר ברוגז איתי כי ניצלתי אותו מידי הרבה בבת אחת, ולא נותן לי ליצורבדיזיינר kipah, או ילד יהודי.
פאות, הוא פשוט לא מידי מקצץ להם את השיער אז אפשר לחשוב שזה פאות, לגבי ילדים חסידיים אני לא יודעת, בטח @יופלה אפרסק תוכל לעזור
אולי האחסון מלא לך?הדיזיינר ברוגז איתי כי ניצלתי אותו מידי הרבה בבת אחת, ולא נותן לי ליצור
ואגב זה, מישהו יודע איך מרוקנים את כל ההיסטוריה בלי לבחור תמונה תמונה?אולי האחסון מלא לך?
זה כבר קרה לי לחשבון אחד במיקרוסופט, כשהתעללתי בדיזיינר (שימוש כשלוש שעות רצוף), אז עברתי לחשבון אחר ועבד מעולה. אתמול בלילה שוב השתמשתי הרבה, בעיקר לאותו פרומפט, וזהו לא נותן לי ליצור.אולי האחסון מלא לך?
בסוף לא התאפקתי, קבלי עוד:@יג-עיצוב גרפי
אם לא תסתדרי, תתייגי אותי בערב
פרופמט שולחן שבת :
7-year-old boy, short cropped hair, small black kippah,white short-sleeved button-down shirt, dark blue long pants, sitting at the Shabbat table, happy expression, slightly flushed cheeks, dimples, watercolor, realistic, high resolutionפרומפט ספר:
-7 year-old boy, short cropped hair, small black kippa, short-sleeved button-down shirt, dark blue long pants, sitting at a table and studying from a book, emotional expression, slightly flushed cheeks, dimples, happy, watercolor, realistic, high resolution
@שרה X את מדהימה!!! אין מילים! איזה כיף ליבסוף לא התאפקתי, קבלי עוד:
הפרומפט: A young boy with a small black kippa sits by the Shabbat table, on the table there are Shabbat candles, a bottle of wine, a silver goblet and challah partially covered with a blue napkin. He wears a white button-down shirt with short sleeves and dark blue long pants. The boy has a happy expression on his face, with slightly flushed cheeks and dimples. The image is watercolor, realistic, high resolution.
ספר תורה לא אפשרי ליצירה, הוא יוצר אותו לא נכון, וגם שניסיתי לפרט לו ממש לא נקלט לו. אני מפסיקה לנסות למה הוא נותן פוזות שהילד יושב על ספר התורה ולא נראה לי מתאים.1) ילד כזה מחזיק ספר תורה
היא לא מצליחה לקלוט את העניין של חלה מכוסה@שרה X את מדהימה!!! אין מילים! איזה כיף לי
אחכה לך לערב... אם לא אכפת לך, תבקש שהילד יעמוד מאחורי השולחן, בסגנון של ילד
תמונה או איור? גיל התלמידים? מראה? מקום? תן יותר פרטים...מישהו אולי כמו טוב עין או מישהו אחר מהמומחים פה יכולים ליצור לי תמונה של רב שנוזף בתלמידיו
לdall-e-3 יש קטע, שמה שיותר מידי מדגישים לו בשלילה, הוא עושה הפוך.בכל התמונות היה בעיה עם ריבוי אצבעות.. אבל עיקר הבעיה זה שבום תמונה לא רואים שהכהן מניח ידיו בחוזקה על הכבש.. אפי' שהדגשתי לו שוב ושוב.... [אולי בתמונה הראשונה יש משהו..]
בעברית? אי אפשר ליצור בבינה אותיות בעברית..יש מצב לסט כזה עם כל הא-ב ותמונה באות?
תודה רבה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: