אשמח אם משהו יוכל לעשות לי
מתחם נופש ללא מים או נחלים עם דשא ירוק ערסלים שלחונות וכיסאות אי צף האויר
אשמח אם משהו יוכל לעשות לי
מתחם נופש ללא מים או נחלים עם דשא ירוק ערסלים שלחונות וכיסאות אי צף האויר
מקפיצה שוב... אם אפשר ילדות בסגנון הזה עם תלבושת (צנועות - שיער אסוף, גרביונים, חצאית כפלים שמכסה את הברך - בקיצור כמו הילדה הזו):שרה X הציורים של הילדות מדהימים.
אפשר ילדות בסגנון הזה בדיוק עם תלבושת (צנועות...) אחת מדברת בטלפון, אחת מושיטה עפרון לחברה ועוד אחת שתי חברות משחקות בחבל או בכדור??
תודה רבה!!
אני צריכה לזוז מהמחשב, אולי מישהו אחר יוכל, זה הפרומפט:מקפיצה שוב... אם אפשר ילדות בסגנון הזה עם תלבושת (צנועות - שיער אסוף, גרביונים, חצאית כפלים שמכסה את הברך - בקיצור כמו הילדה הזו):
1. ילדה מדברת בטלפון
2. ילדה מושיטה לחברה עפרון
3. 2 ילדות משחקות בחבל/כדור/קלאס...
תודה ענקית!!
צפה בקובץ המצורף 1740416
יש מצב לסידרה כזו שוב
שלחתי גם כמה עמודים קודםיש מישהו?
ראיתי! תודה רבה!שלחתי גם כמה עמודים קודם
...מקפיצה שוב... אם אפשר ילדות בסגנון הזה עם תלבושת (צנועות - שיער אסוף, גרביונים, חצאית כפלים שמכסה את הברך - בקיצור כמו הילדה הזו):
1. ילדה מדברת בטלפון
2. ילדה מושיטה לחברה עפרון
3. 2 ילדות משחקות בחבל/כדור/קלאס...
תודה ענקית!!
צפה בקובץ המצורף 1740416
למי פאות מסולסלות? כבר לא זוכרת.... זה לא היה רק בנות?ראיתי! תודה רבה!
הם באמת חמודים ממש!!!
אבל יש מצב עם פאות מסולסלות?
יש מצב לסידרה כזו שובלמי פאות מסולסלות? כבר לא זוכרת.... זה לא היה רק בנות?
זה מצויין. רק החצאיות קצרות לבית יעקב. יש אפשרות להאריך??
לא הצלחתיזה מצויין. רק החצאיות קצרות לבית יעקב. יש אפשרות להאריך??
ואשמח גם את אותם הרגשות עם ילדה (צירפתי תמונה של סגנון ילדות שאהבתי מכמה יצירות שלכן...)
אשמח גם לרגשות בבנות בסגנון הזהואותו דבר עם תמונות של ילדה מהסגנון המצורף. כוונתי לסגנון - סגנון לבוש/בבנות-אורך כמו שמלה ורודה/דמויות
עצוב/שמח/כועס/מתעצבן/מאוכזב/מתגעגע/מאושר/אוהב/נעלב/מקנא/דואג/מפחד/רגוע/מתרגש/מתבייש/מתלבט/מתחרט/נבהל
מה הכוונה כיפה צבעונית? צבע מסוים? הרבה צבעים? בינתיים יוצר לי הרבה פסים צבעוניים (לא משופץ)בוקר טוב
אודה מאד ליצירת קובץ
גודל 30X100
רקע של שביל שמוביל מלמטה למעלה, בצידי השביל מעט פרחים וצמחיה, אבנים נוצצות, פסיעות
ילד עם כיפה צבעונית ללא פאות צועד בשביל (רואים את הגב) עם מזודה ביד
אפשרי שבסוף יהיה מבנה מפואר או תיבת אוצרות (לא חובה)
מזוודה קטנה בצד עם טיקט של טיסה
הכל בצבעי מים
גוונים בהירים, שמח, אופטימי אם כי לא בעיצוב ילדי מידי
באמצע צריך להיות כותרת ענקית (אוסיף אח"כ בקאנבה) לכן האלמנטים צריכים להתרכז במיוחד בצדדים
תודה עצומה!!!!
מה הכוונה כיפה צבעונית? צבע מסוים? הרבה צבעים? בינתיים יוצר לי הרבה פסים צבעוניים
משהו כזה?לא כיפה שחורה
או סרוגה
או כחולה נגיד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: