-
התחלתי לשמור פרומפטים מסובכים במסמכי טקסט בהורדות, ככה זה יותר נגישזהו, שאת זה הצלחתי, אבל לא הכל נמחק, יש בהיסטוריה תמונות שאני לא יודעת איך לגשת אליהן, והן תופסות מקום.
צדיק.(אגב הדיזיינר שלי חזר בתשובה
זה רעיון מעולה, אימצתי.תחלתי לשמור פרומפטים מסובכים במסמכי טקסט בהורדות, ככה זה יותר נגיש
תמונה או איור? גיל התלמידים? מראה? מקום? תן יותר פרטים...
מי יכול בבקשה לעשות תמונה של רב נוזף בתלמידים שלו זה דחוף פליזזזזזזזזזזזזזזזזז!!!
תקשיבי!!אם יש לך רעיון מה לעשות בטבת ותמוז אעשה בשמחה..
אייר יש (עם המדורה)
תמונה. ובערך בחורים בגילאי העשרים פלוס. חרדים בלבוש ליטאי. בחדר שינה וכדומה ולא בבית מדרש !!!תמונה או איור? גיל התלמידים? מראה? מקום? תן יותר פרטים...
אני הכנתי בסגנון אחר, אם את רוצה להציץאין עוד מלבדו!!
אולי את תעזרי לי להכין לי תמונה של אבא של שבת ואמא של שבת (כל אחד בנפרד )עם אביזרים מתאימים לכל אחד
שולחן גביע חלות וכו'
תודה רבה רבה מראש
רק ד' ישלם לך על פועלך הטוב
מדהימה! מתוק מדבש אהבתי מאודאני הכנתי בסגנון אחר, אם את רוצה להציץ
שיתוף חופשי - יצירות בAI למלמדים, רבעס, מורות וגננות
כאן נעלה יצירות מוכנות שיכולות לעזור לרבעס, מורות וגננות המסורים שלנו. שימו לב! בקשות ליצירות באשכול הבקשות בלבד: https://www.prog.co.il/threads/יצירת-תמונות-בבינה-מלאכותית-על-פי-בקשה-כאן.958315/ בתודה ל @אנוהו על הרעיון באשכול רעיונות לאתגרי AI. נעלה את היצירות המוכנות, ונקרא לכל תמונה בשם...www.prog.co.il
אכן, כתבתי את זה כשהכנתי את התמונה, איפשהו באשכול זהמדהימה! מתוק מדבש אהבתי מאוד
יש מצב לשנות באמא של שבת ילדה בצד ימין שמחברת את הידיים זה מזכיר לי את תפילת הגויים ... ואם ניתן להאיר את התמונה שוב תודה רבה רבה ישלם לך ד' על פועלך הטוב
בנים? בנות? סגנון?וואי תקשיבו, איזה תמונות אלופות יש כאן! לא יאומן מה שאפשר להוציא מהבינה.... ובאמת כל הכבוד לכל מי שמתאמץ ומכין את התמונות, זה לא קל! אני מנסה גם בעצמי אבל כמעט אף פעם לא יוצאת לי תמונה נורמלית!!! בטח לא של עניינים יהודים.
בכל אופן, צריכה עכשיו תמונה של קריאת שמע, אם מישהו יוכל לעזור לי, אודה מאוד!!
עדיף של אברך. ועדיף בבית הכנסת (אם אפשר).בנים? בנות? סגנון?
רוצה לתאר יותר מה את מחפשת? מה זה אברך בבית הכנסת בקראית שמע?עדיף של אברך. ועדיף בבית הכנסת (אם אפשר).
חוץ מזה אני צריכה תמונה של עשרת הדיברות, אפשרי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: