אחרי הכנסת הלוגו ושם החברה הוא נתקע ולא מוכן להמשיך- מה יכולה להיות הסיבה?נרשם ופועל לפי ההוראות, צריך להכניס שם של לוגו וסלוגן, לבחור קטגוריה של נושא, ומושגים קשורים, סגנון וצבע, הוא מביא לך הרבה תוצאות לבחירה.
אז זו אותה תרופה בשמות שונים?
כי ממה שאני הבנתי , זו תרופה שונה ,
ושיש לזה השפעות שונות...
תודה ענקית!האמת שלא נגעתי (ולא ממש קראתי) במה שכתבת והכנסתי איך שזה לדיזיינר בעברית.צפה בקובץ המצורף 1734574
אני לא גרפיקאית, מה שביקשת אין ביכולתי לעשות בבינה@יופלה אפרסק
אפשר אותו בשחור לבן לצביעה . עם הכיתוב צועד לי מאושר ושמח בדרך אל הגן/חיידר... עם רקע של גן ילדים? ... לבבות מסביב כמסגרת, או סתם כך מפוזר בדף. ?
אחרי כמה ניסיונות, כמה שאולי יהיו מתאימים:שלום וברכה לכל היוצרים המוכשרים!
אני צריך בבקשה תמונה שבה רואים כדלהלן:
משרד של מנהל שבו יש שולחן מחשב ומנהל שיושב מול המחשב.
המנהל הוא אדם חרדי מכובד וייצוגי (יותר בסגנון ליטאי). ופניו המומות - ממש הלם מוחלט! ובידו הוא מחזיק דף.
מולו צועד לכיוון הדלת אדם חסידי שמתכונן לצאת מן החדר, פניו כעוסות מאד.
למי שעדיין לא הבין - סצנה שבה העובד התעצבן על הבוס והגיש לו מכתב התפטרות.
מודה לכם מאד מאד!!!
יצרת חשבון?אחרי הכנסת הלוגו ושם החברה הוא נתקע ולא מוכן להמשיך- מה יכולה להיות הסיבה?
נראה מושלם ממש טוב!!!!!!!!!!אני לא גרפיקאית, מה שביקשת אין ביכולתי לעשות בבינה
עשיתי לך משהו בקנבה, תראי אם מתאים לך
כן יצרתי חשבון . קשה לי להאמין שזה בגלל סינון- אין פה משהו בעייתי לכאורהיצרת חשבון?
אולי הסינון?
תיקנתי את המסגרתנראה מושלם ממש טוב!!!!!!!!!!
הלבבות צבעוניים פחות ניתנים לצביעה אבל אולי אם אדפיס אותם על מינימום צבע במדפסת הוא יהפוך אותם לבהירים עבור צביעה .
ברוכה תהיי
תודה תודה רבה ממש מתוק מדבש
הלכתי לבדוק, אני כן הצלחתי ליצור לוגו, אפילו התחלתי לכתוב מדריך מסודר (לא שיש כ"כ מה, זה מאד ברור), אבל מסתבר שזה לא בחינם, בשביל להוריד את הלוגו צריך לשלם...כן יצרתי חשבון . קשה לי להאמין שזה בגלל סינון- אין פה משהו בעייתי לכאורה
הם פתחו לי,התמונה הראשונה מקסימה,
יש לך אפשרות לשלוח בדרך אחרת את התמונה השניה נטפרי חוסם לי אותה
יישר כח גדול!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: