אשמח ליצירת תמונה של שדה של חיטים גבוהות עם חקלאי דתי ובקרע השמיים שיהיה 3 כדורים פורחים רצוי צבעוני
אשמח ליצירת תמונה של שדה של חיטים גבוהות עם חקלאי דתי ובקרע השמיים שיהיה 3 כדורים פורחים רצוי צבעוני
אני מעצבת פרוספקט של חידון לחופש לבחורים
אשמח לקבל תמונה רקע לכריכה
של משהו אתגרי
1. מסלול הליכה מורכב ובין השבילים יש אלמנטים של חופש: שמשיה, תרמיל, גלגל ים, מטוס וכו'
2. או מנורה ובתוכה מסלול הליכה
תודה
האמת שלא נגעתי (ולא ממש קראתי) במה שכתבת והכנסתי איך שזה לדיזיינר בעברית.אשמח לתמונה של חדר בכניסה מימין בר גבוהה וכסאות בר בהמשך משטח עבודה כשנכנסים עוד על אותו קיר פינת ספות עם פופים וערסל ממול שולחן כדור רגל באמצע החדר שולחן עגול ובצד 2 עמדות למידה שולחן קטן וכיסא משרדי הכל בצבע עץ בהיר לבן אפור עם נגיעות של מנטה וורוד
תודה מראש!
הסתדרת? לוגו אפשר לעשות בקלות רבה בקנבהצריכים לוגו למשהו אישי/דיסקרטי , אם מישהו יכול לעשות זאת לפי פלטפורמת האשכול,
ולפנות אלי באישי או במייל,
נודה מאוד!
פה יש לך כמהפשוט אליפות!!!!
אם אפשר בבקשה תמנוה של ילד בגן גיל 3 ילד ספרדי
תודה!
איך בדיוק אני עושה את זה שמה
לכל מבקשי הלוגואים, זהו אתר בינה מלאכותית ליצירת לוגואים, שימוש מאוד פשוט ונוח.
נרשם ופועל לפי ההוראות, צריך להכניס שם של לוגו וסלוגן, לבחור קטגוריה של נושא, ומושגים קשורים, סגנון וצבע, הוא מביא לך הרבה תוצאות לבחירה.איך בדיוק אני עושה את זה שמה
מושלמים!!!!!-צפה בקובץ המצורף 1733668
cute pixar style phot, realistic, of a boy's kindergarten, 15 happy boys wearing a black kippa and sidelock, wearing colorful t-shirts, sitting on low light-blue chairs around the classroom, in the center is a small table covered with a white tablecloth. on the table is a candlestick with 2 candles on it, 2 braided loaves of bread, a bottle of wine. next to the table stands a little boy holding a silver cup filled with wine, with a wide-brimmed black hat on his head. the boy is reading out loud from a brown book which is on the table. happy, colorful, bright photo, 3d style
איך מצרפים?תצרף לי את התמונה.
@יופלה אפרסק במיוחד החברתי לתמונות שלך, אשמח שתיצור לי את התמונה.שלום וברכה לכל היוצרים המוכשרים!
אני צריך בבקשה תמונה שבה רואים כדלהלן:
משרד של מנהל שבו יש שולחן מחשב ומנהל שיושב מול המחשב.
המנהל הוא אדם חרדי מכובד וייצוגי (יותר בסגנון ליטאי). ופניו המומות - ממש הלם מוחלט! ובידו הוא מחזיק דף.
מולו צועד לכיוון הדלת אדם חסידי שמתכונן לצאת מן החדר, פניו כעוסות מאד.
למי שעדיין לא הבין - סצנה שבה העובד התעצבן על הבוס והגיש לו מכתב התפטרות.
מודה לכם מאד מאד!!!
בטח עוזר אין מילים.]
לא ראיתי מה הסגנון של התמונה המבוקשת, אבל אולי זה יעזור
צפה בקובץ המצורף 1733842צפה בקובץ המצורף 1733843
צפה בקובץ המצורף 1733853
צפה בקובץ המצורף 1733852
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: