יש מצב לתמונות של ביה"ס חשמלי?????
איך הוא ייראה בעידן חשמלי??????
תודה!
יש מצב לתמונות של ביה"ס חשמלי?????
איך הוא ייראה בעידן חשמלי??????
תודה!
משהו כזה?אם אפשר בבקשה תמונה של חותמת מעץ שוכבת על נייר (כשהכיתוב שעל החותמת גלוי כלפי חוץ)
תודה רבה!
אם אפשר בבקשה תמונה של חותמת מעץ שוכבת על נייר (כשהכיתוב שעל החותמת גלוי כלפי חוץ)
תודה רבה!
אפשר עומס פתקי תזכורת התלוי על הדלת (דלת הבית או המקרר) שמרוב עומס נהיה ערימה של פתקים על הרצפה?
יש מצב לעשות מזה דף ברה לאירוסין, שהתמונה המאלפת הזאת תהיה בימין למטה נניח?
מקפיצה. תודה.מתוק. מקסימה אחת. אבל מדייקת שאני צריכה אותן מטפסות על הר עם עוד 4 בחורי ישיבה עם מזוודות שגם הם מטפסים על ההר. תודה!
בינתיים זה מה שנפתח לי בנטפרי (אולי בהמשך תהיה התקדמות יותר מעניינת)אני צריך אם אפשר תמונה של חילזון ויתוש סוג של כלאים אם זה אפשרי זה נורא יעזור תודה
אשמח ללוגו לאולפן הקלטות
מיוזיקל באנגלית musical
בצבעים סגול ולבן
אשמח ליותר מרשים
אני מגישה מיני פרויקט ורציתי גם הדמיה נחמדה(:
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: