פרטים בג'ימייל (לא הנ"ל, XPSHAROT)של מה?
העתקתי את הבקשה שלך:תודה על הרצון לסייע, זה מיוחד בעיניי!
אשמח לתמונה של חורבה מאבנים - סוג של כניסה שער ,עם רקע של עצים, משהו יפה שמשדר עתיק ולא מפחיד.
תודה על הרצון לסייע, זה מיוחד בעיניי!
אשמח לתמונה של חורבה מאבנים - סוג של כניסה שער ,עם רקע של עצים, משהו יפה שמשדר עתיק ולא מפחיד.
תודה על הרצון לסייע, זה מיוחד בעיניי!
בתודה גדולה מראש
הייתי שמחה לתמונה של יער ירוק חום
שעל סלע בצד ימין יושב יהודי בן 40 + אפשר עם הגב אלינו (או שרואים מעט את הפנים) ומתבודד,
אפשר גם עם טלית ומקל ביד...
מקסים
בתודה גדולה מראש
שעל סלע בצד ימין יושב יהודי בן 40 + אפשר עם הגב אלינו (או שרואים מעט את הפנים) ומתבודד,
בתודה גדולה מראש
תישמע זה משגע אין לי מילים ההיתי צריך את זה על סוג של גיפ של הצבאבינתיים זה מה שנפתח לי בנטפרי (אולי בהמשך תהיה התקדמות יותר מעניינת)
בתודה גדולה מראש
התמונה האחרונה עוד לא החליטה האם המקרר סגור או פתוח...!
מקפיץאני צריך קריקטורה של שופט בגלימה שחורה מחזיק בובה בדמות רב מחייך שנראה ככה בערך צפה בקובץ המצורף 1705656 בלבוש מזרחיסט - פראק וסנדלים, ומניח אותה על קבר
אשמח לרקע לבת מצוה משהו בגווני הוורוד, שחור וזהב- למצגת ולמזכרת.
תודה רבה.
אשמח לרקע לבת מצוה משהו בגווני הוורוד, שחור וזהב- למצגת ולמזכרת.
תודה רבה.
אפשר עומס פתקי תזכורת התלוי על הדלת (דלת הבית או המקרר) שמרוב עומס נהיה ערימה של פתקים על הרצפה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: