משהו יכול בבקשה ליצור לי תמונה של כנר על הגג? , זה מאוד יעזור ליכן, אשמח לעזור (יש פה הרבה אנשים טובים שעשו את זה בעבר רק שעד עכשיו הבקשות היו מפוזרות בין האשכולות השונים והיה צריך לקוות שמי שיוכל ליצור יכנס לאשכול, עכשיו יש אשכול יעודי)
יש לתמונה זכויות יוצרים, לא?גרפיקאים אלופים מי יכול להגדיל לי תמונה לA1 זה דחוףףףף
טוב? את כיפת הזהב אני לא מצליחה להסיר...אשמח מאד לציור אבסטרקטי של ירושלים העתיקה, ללא מסגדים ומנזרים, שכולל את הכותל כמובן.
ציור מרשים עם גווני זהב משמעותיים.
תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!
בינה לא מוכנה לוותר על מסגדים, ניסיתי בעבר המון, אלא אם עושים תמונת תקריב של הכותל.אשמח מאד לציור אבסטרקטי של ירושלים העתיקה, ללא מסגדים ומנזרים, שכולל את הכותל כמובן.
ציור מרשים עם גווני זהב משמעותיים.
תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!
יותר כזה כיוון?@RGS
מדהים!!! ממש תודה!
מחפשת משהו אפילו יותר אבסטרקטי, בסגנון של זה:
זהב יותר עמום אולי, וכל הציור יותר מטושטש...Jerusalem -Abstract Golden Glow
Title: Jerusalem - Abstract Golden GlowMedium: Acrylic and Gold Leaf on CanvasHand Signed: YesDimensions: 47" x 31.5" / 120x80 cm The vibrant energy of Jerusalem is apparent even in her most everyday moments. Just glancing out of the window or over the railing of a balcony, one can't help but...gittyfuchs.com
יש אפשרות בבינה מלאכותית לכזה דבר?
ושוב המון תודות!
כן בשמחה@שותפה_# דבר ראשון וואו וואו וואו ממש אליפות.
דבר שני אחותי מנהלת גן והיא שואלת האם אפשר להשתמש בזה לגן שלה {דהיינו להדפיס וכו'}?
משהו יכול בבקשה ליצור לי תמונה של כנר על הגג? , זה מאוד יעזור לי
וואו, מדהימה!יותר כזה כיוון?
מבקש שוב.ואוו. אפשר גם על בנים. פשוט מושלם.
יש אפשרות כזה בבנות כמובן עם תלבושת?זה טוב? אני יכולה למחוק את הכיתוב על הספר...
צפה בקובץ המצורף 1729368
לא הצלחתי לשנות רזולוציה ניסיתי בכמה אתרים,@RGS
ממש תודה התמונות מקסימות,
יש אפשרות לתמונה האחרונה של הארמון באיכות טובה וברזולוציה גבוהה וכן את התמונות של העמודים?
תודה רבה ממש!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: