כזה?יש אפשרות לתמונה ריאלסטית של עמודי שיש בגוון בז- שמנת עם עיטורי זהב עדין (לא צהוב מדי)
וכן תמונה של ארמון ריאלסטי.
כזה?יש אפשרות לתמונה ריאלסטית של עמודי שיש בגוון בז- שמנת עם עיטורי זהב עדין (לא צהוב מדי)
יש אפשרות לתמונה ריאלסטית של עמודי שיש בגוון בז- שמנת עם עיטורי זהב עדין (לא צהוב מדי)
יותר טוב?אני רוצה אדם שנראה צדיק והוא מסתת את האבן.. (אם אפשר..)
מה זה?צולטידה
מישהו יכול זה קצת דחוף??!!!שלום לכל האלופים של פרוג אשמח לדף ריק עבור ברכה לר"מ בישיבה בסיגנון מלכותי תודה מראש
זה לא בינה מלאכותית משהו שערכתי פעםמישהו יכול זה קצת דחוף??!!!
תודה
מהמם! אפשר אבל יותר צנועות ואם אפשר גם שהתלמידה תהיה בגילאי תיכון יותר, כמובן רק במידת האפשר, תודה.
יש לי את הדמות הזאת, המצורפת, עם דוגמת התלבושת של בית ספר בארה"ב. הם מחליפים תלבושת בשנה הבאה ואני רוצה להלביש לה את חצאית הזאת- בדוגמא של הבד המצורף - במקום ליצור אותה מחדש. אפשר פשוט ליצור בובה חדשה עם הדוגמא הזאת?לא הבנתי את הבקשה
תסבירו יותר
מצויין אמנם אשמח למלבן ויותר מקום לכתוב אבל אם א"א אז גם זה מצויין תודה רבהכזה רעיון?
צפה בקובץ המצורף 1729120
אשמח לקבל תמונה של כינור
תמונה ברורה ללא טישטוש
כינור מונח בשכיבה על שולחן (רואים רק את הכינור לא את השולחן)
תודה מראש
אשמח לקבל תמונה של כינור
תמונה ברורה ללא טישטוש
כינור מונח בשכיבה על שולחן (רואים רק את הכינור לא את השולחן)
תודה מראש
מבקשת שוב כי זה דחוף- ישמצב למורה ותלמידה שכל אחת אוחזת בחבל ומעליו יש ספרים כאילו הקשר בין המורה לתלמידה על ידי הלימוד משהו כזה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: