התמונה חסומה לי... אולי תעלי אותה כקובץ?
התמונה חסומה לי... אולי תעלי אותה כקובץ?
קרדיט ללוצ'י על התמונה אני רק ערכתי אותה קצתהתמונה חסומה לי... אולי תעלי אותה כקובץ?
אם אפשר בבקשה לוגו לבת מצווה בסגנון תווים בצבעי מים עם 12 ו-edna תודה רבה
לא הצלחתי לחתוך חצי זקן, אבל התמונות יפות ומשדרות היסטוריה אז אני מעלהאפשר לבקש תמונה של השליחים של דוד המלך שהלכו למלך עמון וחזרו משם עם חצי זקן?
תיאור התמונה הוא משהו כזה: אנשים שעומדים מול מלך עם חצי זקן וחצי בגד, נראים נכלמים מאוד, על ידם יש שומרים עם חרבות וסכינים צוחקים.
יש מצב??
ניסיתי בלאונרדו, אבל הוא רק נותן לי מלך עם אנשים מסביב. אשמח אם תוסיפו הסבר מה לעשות ללאונרדו כדי שיבין אותי סוף סוף (לא רק בתמונה הזאת אלא באופן כללי!)
תודה מראש! ממש מבקשת שמישהו יעשה לי כזו תמונה, פליייז!! @גלגל ים @לוצ'י ? מישהו?
מהמם
מהמם
רק הילדה מאוד, סגנון של פעם
הייתי שמחה בנפרד ילדה מתפללת וילדה נותנת צדקה ובאותו סגנון איש תוקע בשופר
ראית את התמונות שהעלתי אחרי זה בספוילר?מהמם
רק הילדה מאוד, סגנון של פעם
הייתי שמחה בנפרד ילדה מתפללת וילדה נותנת צדקה ובאותו סגנון איש תוקע בשופר
לא הצלחתי לחתוך חצי זקן, אבל התמונות יפות ומשדרות היסטוריה אז אני מעלה
צפה בקובץ המצורף 1718120צפה בקובץ המצורף 1718121צפה בקובץ המצורף 1718122
חסוםקרדיט ללוצ'י על התמונה אני רק ערכתי אותה קצת
שלחתי, תמחקיחסום
יש מצב לשלוח לי במייל?
לאראית את התמונות שהעלתי אחרי זה בספוילר?
אין מיליםצפה בקובץ המצורף 1718169צפה בקובץ המצורף 1718170צפה בקובץ המצורף 1718171צפה בקובץ המצורף 1718172
את התמונה האחרונה לא הצלחתי ליצור
עכשיו ראיתי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: