'קרכאעיחלך
משתמש רשום
לוצ'י
לא הבנתי???
לא הבנתי???
תייגתי שני ניקים שמשתמשים בלאונרדו ויוכלו לעזור לך, כי אני לא משתמשת בלאונרדו, חסום לי..לוצ'י
לא הבנתי???
תודה!
אשמח בבקשה לתמונה של תינוק בכל מיני שלבי התפתחות:
כגון זוחל יושב עומד וקופץ - שיהיה אחד אחרי השני (כלומר בצד שמאל רואים אותו יושב ואז עומד כמו דיאגרמה.)
(שיראו את ההתפתחות)
אם אפשר שיראה טבעי ואותו תינוק עם אותם בגדים כל הזמן.
וסתם שאלה שלא ענו לי עליה עדיין - למה הבינה מייצרת לפעמים אנשים עם פרצוף מעוות?
בס"ד
תודה רבה
תודה לכל האנשים הטובים שנותנים מזמנם וכשרונותיהם
אם אפשר בבקשה : אדם בסגנון תנכי יושב ולומד בבית מדרש ונושא את העיניים לשמיים ואת הידיים בצורת פותח את ידיך ומן השמיים יורדים לו יהלומים ואבנים טובות כסף וזהב וכו'
תודה רבה
ומה ברובי בוט. תודה!מי מכל האומנים פה, יכול לכתוב לי -
מה ההגדרה שכותבים לבינה בלאונרדו
בשביל תמונת ילד חרדי עם פיאות.?
קרח עם שער שיבה:לא קריטי, מישהו יכול לבדוק מה קורה אם כותבים "קרח עם שער שיבה" ולהעלות לכאן?
בלאונרדו...לא קריטי, מישהו יכול לבדוק מה קורה אם כותבים "קרח עם שער שיבה" ולהעלות לכאן?
בחור עובר בדיקת רנטגן תוך כדי קריאה (ספר או דף) ומאזין באוזניות, הבחור נראה מרוכז וחיוך קל שפתיו.
עדיף ציור דו מידי מינימליסטי.
תודה ענקית!
צפה בקובץ המצורף 1711668
אשמח לתמונה של חתן אפשר אפילו בלי פנים רק רגל של חתן שובר כוס על רקע כהה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: