אשמח לתמונה של טרמינל (בשדה תעופה) ובחורים חסידים עומדים עם מזוודות
ועוברים בעמדות תיקוף /מעבירים מזוודות על המסוע
אשמח לתמונה של טרמינל (בשדה תעופה) ובחורים חסידים עומדים עם מזוודות
ועוברים בעמדות תיקוף /מעבירים מזוודות על המסוע
@אהל תמרמישהו ביקש לעיל שופט חובט בבחור ישיבה (מי שבמקרה ימצא אותו שיתייג אותו, אין לי זמן לדפדף)
צפה בקובץ המצורף 1708589צפה בקובץ המצורף 1708590צפה בקובץ המצורף 1708591צפה בקובץ המצורף 1708592צפה בקובץ המצורף 1708593
זה לא ממש הוא, אבל דומהשלום וברכה אני עוד פעם מבקש האם אפשר ליצור תמונה של "הבן איש חי" רבי יוסף חיים זיע"א יושב על הארץ ולומד מתוך ספר ויש מסביבו אש
תודה רבה
לפתיחת שיעור בהלכות הבן איש חי בעזרת ה'
צפה בקובץ המצורף 1708276
עוד קצת, יותר דומהשלום וברכה אני עוד פעם מבקש האם אפשר ליצור תמונה של "הבן איש חי" רבי יוסף חיים זיע"א יושב על הארץ ולומד מתוך ספר ויש מסביבו אש
תודה רבה
לפתיחת שיעור בהלכות הבן איש חי בעזרת ה'
צפה בקובץ המצורף 1708276
יפה מאודזה לא ממש הוא, אבל דומה
צפה בקובץ המצורף 1708649
- תמונה של רועה צאן מנגן בחליל, עם כבשים, שמים ודשא.
כל התמונות שיהיו בסגנון ציורי, עפרון וצבועים כמו בצבעי מים או צבעי קרש, (לא שחור לבן)
תודה רבה רבה!
- תמונה של פרחים, אדניות פרחים, עצים, ציפורים.
- תמונה של ילדה (רואים את הגב שלה) מרכיבה פאזל על הקיר.
- תמונה של גיטרה, תוים וצלילים.
כל התמונות שיהיו בסגנון ציורי, עפרון וצבועים כמו בצבעי מים או צבעי קרש, (לא שחור לבן)
תודה רבה רבה!
- תמונה של גיטרה, תוים וצלילים.
בלאונרדושנית- אשמח להחכים איזה הגדרה נתתם על מנת להגיע לתוצאה מיוחדת כזו ובאיזו בינה אתם משתמשים?
תודה רבה!
תודה רבה!
אפשר את התמונות החסומות כקובץ מצורף, וכן אם אשר עוד תמונות עם גיטרה, תוים, וכדו' , ותמונה של ילדה שרואים את הגב שלה והיא מרכיבה פאזל/ צובעת על הקיר עם מברשת. גם את התמונות האלו אני צריכה באותו סגנון של צבעי מים
תודה רבה!
אפשר את התמונות החסומות כקובץ מצורף, וכן אם אשר עוד תמונות עם גיטרה, תוים, וכדו' , ותמונה של ילדה שרואים את הגב שלה והיא מרכיבה פאזל/ צובעת על הקיר עם מברשת. גם את התמונות האלו אני צריכה באותו סגנון של צבעי מים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: