ארבע אימהות
משתמש צעיר
ממש לא לצורך מסחרי...
לא הבנתי, זה בעייתי?ממש לא לצורך מסחרי...
אסור?לא הבנתי, זה בעייתי?
מישהו יכול לעשות לי?
1. חדר מלכותי לנסיך ששמו refael bar- or אולי על הקיר לרשום את השם...
2. תמונה עם שם לביור- עיצובי יוקרה בהשראה מלכותית
3. אלפי תודות!
מבחינתי זה בעייתי, כי אני יוצרת בבינה חינמית שאחד מתנאי השימוש שלה הוא שהשימוש בתמונות הוא שימוש אישי בלבד, ולא מסחרי..לא הבנתי, זה בעייתי?
בוקר טוב
אם אפשר את המספר 7
עם הכיתוב "יום הולדת שמח" באנגלית
תודה
אם אפשר תמונה של יד על הפה (בלי פרצוף) לסימן שתיקה. עדיף על רקע שמים בהירים (אולי קצת עננים קלים) באור הבוקר/נץ החמה
תודה
כלומר, סמארטפון, שבדף הבית יהיו חמש אפליקציות?שלום
לצורך פרוייקט אני צריך מסך אפליקציה לוועד בית
אני צריך שבמסך הבית יהיה לי 5 לחצנים בשביל 5 אפשרויות שהדייר יכול לבחור
לא הצלחתי בדיוק חמשדך בית של אפליקציה שהדייר יכול לבחור 5 אופציות לקבל מידע למשל תשלומים צפויים , תלונות , לוח מודעות וכדומה
אולי כדאי להגיד איזה אופציות כדי שהאייקונים יהיו מותאמים..דך בית של אפליקציה שהדייר יכול לבחור 5 אופציות לקבל מידע למשל תשלומים צפויים , תלונות , לוח מודעות וכדומה
משהו יכול לעשות לי את זה?אשמח לרקע של יום הולדת בלונים פרחים עוגה... וכיתוב יום הולדת שמח בעברית. (במרכז)
זה מיועד להדפסה על שמשונית גודל מטר וחצי
משהו בסגנון ילדותי סגנון פיקסר
תודה רבה
משהו יכול לעשות לי את זה?
בלי הכיתוב בעברית. רק שיהיה חלל במרכז התמונה אני אוסיף עליה מילים באיזשהי תוכנה.
אני?אפשר לראות את ההוראות שכתבת לתוכנה ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: