צריך ליצור בפעם הראשונה חשבון מייקרוסופט, ואח"כ נכנסים ממייל וסיסמא כל פעםלמה לא נותן לי להתחבר?
פעם ראשונה צריך להכניס מייל ולבחור סיסמא משלי?
צריך בסיסמא מספר ואותיות?
צריך ליצור בפעם הראשונה חשבון מייקרוסופט, ואח"כ נכנסים ממייל וסיסמא כל פעםלמה לא נותן לי להתחבר?
פעם ראשונה צריך להכניס מייל ולבחור סיסמא משלי?
צריך בסיסמא מספר ואותיות?
מחפשת תמונה של תינוקיה בבית חולים
משהו מפנק כזה
מישהו יכול ליצור?
וואי, תודה
תודה רבה
תודה רבה
אשמח שזה יהיה יותר כמו ציור ולא תמונה
ושהבלונים יהיו כרקע ולא יתפסו את כל התמונה
תודה רבה
המקסימום שai הנחמדה הצליחה להנפיק...וואי, תודה
זה מצוין, אבל מספיק לי קומה 1 של בגדים ומעל אפשר מבנהמגורים ולא צריך דוקא בגדים, אפשר להשאיר ריק .
אבל אני צריכה הכל לרוחב שיהיה נוכחות לחומה ולחנויות שלא יראה חתוך
ושיראה המשך טבעי, לא חיבור של 2תמונות
אם אפשר ליצור תמונה בסיגנון הומוריסטי של ילד לבוש בכובע וחליפה ומחזיק ביד תינוק תודה
אפשר בבקשה לוגו שכתוב הגיזרה עגול שיכנס בפרופיל של מייל דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף תודה רבה
תודה על הרצון לעזור
משהו יותר מעניין טילים חרבות חדשות שיהיה בעיגול תודה רבההההההה
וואי, תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: