תקשיבי את אלופה , ערבבתי עוף עם תבלינים בשקית , זה מהמם, בלי כלים
תודה טיפ מוצלח
תקשיבי את אלופה , ערבבתי עוף עם תבלינים בשקית , זה מהמם, בלי כלים
את השמנת מתוקה מקציפים?הכנתי השבת עוגת גבינה מדהימה שפורסמה בקטיפה של החג מאביגיל מייזליק
היא יצאה קונדיטורית למופת ב-0.1 כח סוס עבודה ו-5 דקות גג הכנה
(אממה היא קצת יקרה)
אני הכנתי חצי כמות מהמתכון המקורי
שזה אומר
1 שמנת מתוקה 38% (השתמשתי בטעם וניל הוסיף מאד!)
2 גבינת שמנת טבעית 25%
כמעט כוס סוכר
לערבב היטב
להוסיף 3 ביצים M בהדרגה - לערבב עד להטמעה כל אחת - ולהוסיף את הבאה
וכף וחצי קמח
50 דקות בתנור שחומם מראש ל200מעלות
ויוצאת עוגה מדההימה
רכה נימוחה עסיסית ומדוייקת
לאוהבות השיפוצים והגיוונים תנסו כל ציפוי שעולה בדעתכן
אבל שתדעו שהיא טעימה גם כך
(ולצערי כבר לא נשאר כדי להעלות תמונות)
אם היו מקציפים זה כבר לא היה שייך לקל -קלאת השמנת מתוקה מקציפים?
מה גודל התבנית למתכון שכתבת?
אני עושה את זה עם דבש ושום גם...בכוס
2 כפות מיונז
ב כפות צילי מתוק
כפית טריאקי
כפית סויה
לערבב לשפוך על הדג המופשר ולאפות 20-25 דקות - מעדן!!!
חייבת להודות לך!עכשיו שאני חושבת על זה- תמיד אני עושה עוף+ תוספת בסיר/תבנית אחת
כל ירק ששמים מתחת לעוף מקבל טעם טוב.
שעועית ירוקה
לקט ירקות
בטטה
גזר גמדי
תפו"א- צריך יותר זמן אפיה, וזה פחמימות ריקות
ואפשר גם לשים קוסקוס/פתיתים/אורז-
מרפדים תבנית A4 בנייר אפיה. מפזרים טבעות בצל פרוס
על 2/3 תבנית מפזרים ירק כנ"ל, ועל 1/3 שמים קוסקוס/פתיתים/אורז
מניחים למעלה עוף, ושמים רוטב או תבלינים (לדוגמא- כמויות שוות של רסק עגבניות+סילאן+רוטב סויה)
אופים מכוסה כשעה וחצי, בודקים באמצע ואם צריך מוסיפים מים על הצד של הדגן
כמובן שכשמגישים שמים כל חלק של המנה על כלי הגשה אחר...
את מתכוונת כף וחצי*3?להוסיף 3 ביצים M בהדרגה - לערבב עד להטמעה כל אחת - ולהוסיף את הבאה
וכף וחצי קמח
רעיון לניקוי קומקום או דוד מים חמים מאבנית!!
כשהמים חמים שופכים חומץ, משרים כמה זמן , מדיחים פעמים עד שלוש במי ברז, והקומקום מוכן לשימוש, אם הקומקום קר ניתן להשרות לילה בחומץ ועל הבוקר לשטוף
תגידי זה גם שומר על העתיד שלא יתמלא מהר אבנית??זה שומר על הקומקום במצב מצוין.
לא, רק כף וחציאת מתכוונת כף וחצי*3?
איפה הקישור??אולי זה לא נכנס להגדרה של קערה אחת אבל כן נכנס להגדרה של יצירתיות במטבח במינימום כלים.
זה רק נראה מסובך להכין אבל תנסו לא תאמינו כמה שזה פשוט יחסית לתוצאה המרשימה
צפה בקובץ המצורף 561598
צפה בקובץ המצורף 561600
ההוראות:
1.שמים בסיר שמן בצל שום ותבלינים שמים כמה דקות לאידוי
2.בעזרת הכלי הזה (קישור) מוציאים את תוכן התפוח אדמה וממלאים בעוף טחון או בחתיכות של חזה ומכניסים לסיר
3. מבשלים עד לריכוך וזה התוצאה
4. את המילוי של התפוחי אדמה שומרים במקרר ומכינים מזה מרק יום למחרת גם סרבני האכילה הכי גדולים לא יתנגדו לתפוח אדמה בצורת בסלי... מנסיון
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: