תודותי לכל הטיפים פה, נהניתי לקרוא
הטיפ שלי: חיתוך קטן של ירקות בעזרת סכין רגילה בלבד, ללא שימוש במנדולינה או משהו משוכלל אחר...
בצל חתוך לקוביות קטנטנות: חוצים לשניים. לוקחים חלק אחד ומתחילים לפרוס לאורך,(לא הכיוון שייתן חצאי טבעות אלא הכיוון שנותן רצועות)
וכאן הטריק. לא חותכים עד הסוף, אלא כמעט עד הסוף, וכך נוצר לנו מעין מסרק של רצועות בצל המחוברות עדיין יחד.
אחכ מסובבים לצד וחותכים בקלות לחתיכות קטנטנות,
היות והכל עדיין מחובר.
זה כיף ממש!
אחרי שקולטים את העיקרון עם הבצל, עוברים לירקות אחרים. מלפפון... עגבניה קצת פחות מוצלח אבל גם אפשר...
תפוחי אדמה אפשר לחתוך לקוביות אפילו ללא קרש חיתוך (לממהרים שביננו). שני חיתוכים לאורך, לא עד הסוף, שישאר עדיין מחובר, ואחכ חיתוכים קטנים לאורך
מי שניסה, נשמח שישתף תגובות
הצלחות!
הטיפ שלי: חיתוך קטן של ירקות בעזרת סכין רגילה בלבד, ללא שימוש במנדולינה או משהו משוכלל אחר...
בצל חתוך לקוביות קטנטנות: חוצים לשניים. לוקחים חלק אחד ומתחילים לפרוס לאורך,(לא הכיוון שייתן חצאי טבעות אלא הכיוון שנותן רצועות)
וכאן הטריק. לא חותכים עד הסוף, אלא כמעט עד הסוף, וכך נוצר לנו מעין מסרק של רצועות בצל המחוברות עדיין יחד.
אחכ מסובבים לצד וחותכים בקלות לחתיכות קטנטנות,
היות והכל עדיין מחובר.
זה כיף ממש!
אחרי שקולטים את העיקרון עם הבצל, עוברים לירקות אחרים. מלפפון... עגבניה קצת פחות מוצלח אבל גם אפשר...
תפוחי אדמה אפשר לחתוך לקוביות אפילו ללא קרש חיתוך (לממהרים שביננו). שני חיתוכים לאורך, לא עד הסוף, שישאר עדיין מחובר, ואחכ חיתוכים קטנים לאורך
מי שניסה, נשמח שישתף תגובות
הצלחות!