אוקי בחירה שלך,כן, זה מאד משנה איך קוראים להם, כי אם זה זמר חסידי אז הוא נכנס הביתה שלי, ואם הוא זמר ישראלי, אז לא.
אבל מכאן ועד לזלזל בו ברמה שלהגיד שהוא לא יכול להיקרא זמר חרדי,
זה כבר עבר גבול מסויים!
לא?
אוקי בחירה שלך,כן, זה מאד משנה איך קוראים להם, כי אם זה זמר חסידי אז הוא נכנס הביתה שלי, ואם הוא זמר ישראלי, אז לא.
נדמה לי שבויכוח התחיל אחרת... אנחנו באמת דיברנו על עצמנו ומאד כואב לנו לאיפה הוא הלך כי אנחנו רוצים לשמוע אותו אך לצערנו זה אחרת.אז אל תכניס! מי חייב אותך לזה?
זה הזוי שמתלוננים פה על זמרים, כאילו החיים שלכם תלויים רק בהם.
לא כתבתי על זמר חרדי, כתבתי זמר חסידי. (יש הבדל)אוקי בחירה שלך,
אבל מכאן ועד לזלזל בו ברמה שלהגיד שהוא לא יכול להיקרא זמר חרדי,
זה כבר עבר גבול מסויים!
לא?
נכון, האלבום לא מושמע בביתי, ואגב יש הרבה בתים יותר שמורים שאת הדיסקים האחרונים שלו לא מכניסים.סתם שאלה. אברהם פריד זמר חסידי? יש לו אלבום ישראלי
שנבין מה הכיוון
כן. לא זוכרת איך קוראים לזה, זה הכל שירים ישנים שחידש מן נוסטלגי. וגם הדיסק הבא שלו יהיה כזהיש לו דיסק לאחרונה מיושב של
אוי נכון, זה באמת דיסק יפה, והוא באמת מושמע בבית.כן. לא זוכרת איך קוראים לזה, זה הכל שירים ישנים שחידש מן נוסטלגי. וגם הדיסק הבא שלו יהיה כזה
את לא, אבל אחרים כן ועל זה התחיל הדיון כאןלא כתבתי על זמר חרדי, כתבתי זמר חסידי. (יש הבדל)
אשמח גם שיעלו לפה את זהיש ראיון אם יעקב שוואקי בכיכר השבת מי יכול לעלות לפה?
מידי בחריפות!!!אחרי שבמשך שבוע אבא שלו מבקר די בחריפות את הזמר הזה.
אכן. כל מילה.נראה לי שהנושא די מיצה את עצמו,וכבר הושמעו כל הביקורות והתגובות והתגובות לתגובות וכו' וכו' אם אפשר קצת להרגיע מהענין בתודה מראש לכולם!!!!
הקדמת אותי...נראה לי שהנושא די מיצה את עצמו,וכבר הושמעו כל הביקורות והתגובות והתגובות לתגובות וכו' וכו' אם אפשר קצת להרגיע מהענין בתודה מראש לכולם!!!!
רק חבל שעשית את זה אישי מול זמר ספציפי.... תחשוב על זה...אלא רק לחדד האם זה מתאים לנו.
יש ראיון אם יעקב שוואקי בכיכר השבת מי יכול לעלות לפה?
אפשר גם?אפשר בבקשה את הקליפ למייל?
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: