אפשר גם למיילמשהי יכולה אולי לעלות לפו את הקליפ של השיר של השיר החדש יעקב שוואקי (אני חי ,)
תודה רבה
נשלח באישי
אפשר גם למיילמשהי יכולה אולי לעלות לפו את הקליפ של השיר של השיר החדש יעקב שוואקי (אני חי ,)
תודה רבה
אני ממש מעריך אותם ע"זלילדים מיוחדים,
הוא ואישתו משקיעים את כל החיים שלהם בשביל זה..
גמניאני ממש מעריך אותם ע"ז
מה הוא עשה בשביל כסף? ולמה החלטתם שזה בשביל כסף?גם אני מצטרף, בשביל כסף לא עושים הכל. נקודה.
באמת??כי אם שווקי לא יכניס לכאן את אמריקה, זה לא יכנס. ואם הוא הכניס, אז יש לו בלעדיות על זה!
היראת שמים של הילדים אמורה לבוא מהזמרים? הזוי לחשוב את זה!ואני בטוחה שאין כאן מישהו או מישהי שאינו בצער על כך שהדור הצעיר, הבנים שלנו, כבר לא זוכים בעליל לנשום את היראת שמים והרוגע והעדינות שהיתה בימים ההם.
שוב, הסבר מה הוא עשה לא בסדר שגלגלו על ידו חובה?אך בכל אופן, למה לגרום במו ידינו לירידת הדורות. כל דבר שמתחיל בקטן מסתיים בגדול. ומגלגלין זכות על ידי זכאי וחובה על ידי חייב ח"ו.
זו בדיוק השאלה, מה גורמים השינויים שמכניסים זמרים כדוגמת שוואקי,זה לא רק הוא שהשתנה, זה כולנו והוא אחד בדיוק כמונו.
לא חייב אבל נשמח לדעה שלך גםגם אני חייב להגיד איזה משהו על שוואקי?? אה. נראה לי שלא...
ויש תשובה לזה?זו בדיוק השאלה, מה גורמים השינויים שמכניסים זמרים כדוגמת שוואקי
התשובה לדעתי די ברורה ומצערת. יש להם השפעה גדולה לרעה.ויש תשובה לזה?
סופסוף משפט אחד נכון!ברור שא"א לתלות את הכל בזמרים ובוודאי לא בזמר אחד
עוד משפט נכון!אגב, לשון הרע יותר גרוע מהשפעה הרעה
איזה טיעון !!!לשון הרע
יופי, אחרי לשוה"ר מגיע דווח על תוכן שלילי...סופסוף משפט אחד נכון!
תודה אבל הגזמת בקשר ליעקב שוואקי...
(אגב, לשון הרע יותר גרוע מהשפעה הרעה.. בםרט שזה בפורום וציבור גדול קורא את זה...)
הוא לא קורה לעצמו זמר חסידי..רק שלא יקרא לעצמו מוזיקה חסידית
מי אמר את זה?אבל להגיד שזה מביא יראת שמים נו
אה, זה רק איך שהם קוראים לעצמם?יופי, אחרי לשוה"ר מגיע דווח על תוכן שלילי...
אין לנו שום בעיות עם שוואקי... רק שלא יקרא לעצמו מוזיקה חסידית (וכנ"ל שותפיו...)
לא זכור לי קליפ של זמר חסידי נורמלי (לוי פאלקויטש, מוטי שטיינמץ) שהיו צריכים להכניס רקדנים.
אותי זעזע עמוק הקליפ שלו ישתבח שמו עם הרקדנים מבחנתי גועל נפש!.
הדור התקדם ועדיין כמו שהזמרים האמתיים החסידיים עושים לנו שירים כמו רחם, אנחנו עדיין שם.
הוא בחר לו סגנון אחר של אנשים, זכותו.
אבל להגיד שזה מביא יראת שמים נו, (תדליק את האש עושה לך חשק לרקוד כמו קוף...)
וכמובן כל הנאמר כאן מכוון כלפי כל הזמרים שפשוט מדרדים את הציבור.
ואגב, בחתונות החסידיות שהייתי לא שמעתי שום שיר של יעקב שוואקי, מהסיבה שלשם הוא ב"ה לא נכנס!
לא ניסיתי לשכנע!!איזה טיעון !!!
לא מצליחים לשכנע אז מנסים להפחיד...
לא יודע מה לה"ר יש כשכותבים דבר הידוע לכולם, והבנאדם אפילו לא מנסה להסתיר.
רק כואב לו הפרשנות שנותנים למעשים שלו.
כן, זה מאד משנה איך קוראים להם, כי אם זה זמר חסידי אז הוא נכנס הביתה שלי, ואם הוא זמר ישראלי, אז לא.אה, זה רק איך שהם קוראים לעצמם?
כמו שאם זה לא זמר חסידי אז זה חילוני...
אז אל תכניס! מי חייב אותך לזה?כן, זה מאד משנה איך קוראים להם, כי אם זה זמר חסידי אז הוא נכנס הביתה שלי, ואם הוא זמר ישראלי, אז לא.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: