יכול להיות שאנשים מבקשים משהו אחר,אולי זה ענין של ביקוש בגלל שהדור השתנה וזה מה שהיום מחפשים
אבל זה לא האנשים שימלאו לו את קיסריה..
יכול להיות שאנשים מבקשים משהו אחר,אולי זה ענין של ביקוש בגלל שהדור השתנה וזה מה שהיום מחפשים
להיפך דוקא נראה לי שאותם אנשים הם שהולכים לקיסריהיכול להיות שאנשים מבקשים משהו אחר,
אבל זה לא האנשים שימלאו לו את קיסריה..
כנראה לא ניסחתי נכון ולא הובנתי.להיפך דוקא נראה לי שאותם אנשים הם שהולכים לקיסריה
מי שהוא חרדי שמרני וודאי לא ילך לקיסריה
אכן. זה מה שהתכוונתי.ולכן בשביל למלא אולמות הוא משנה סגנון.
אני אשמח לקבל למייל : <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>משהי יכולה אולי לעלות לפו את הקליפ של השיר של השיר החדש יעקב שוואקי (אני חי ,)
תודה רבה
גם היום יש המון אנשים שעדיין מחפשים את היין הישן והטוב.אולי זה ענין של ביקוש בגלל שהדור השתנה וזה מה שהיום מחפשים
האלו שמחפשים את היין הזה לא מכניסים לזמרים מספיק כסף בשביל שזה יהיה שווה להם.גם היום יש המון אנשים שעדיין מחפשים את היין הישן והטוב.
עובדה מוטי שטיימנץ הוא תופעה נהדרת ומרעננת.
שוואקי רוצה לתפוס הרבה עולמות, ולכן לצערי איבדנו אותו.
בקיצור, מכר את עצמו בשביל כסף.האלו שמחפשים את היין הזה לא מכניסים לזמרים מספיק כסף בשביל שזה יהיה שווה להם.
יעקב שוואקי עושה הרבה כסף מהסגנון החדש שלו,
גם ביל גייטס עושה דברים טובים בכסף שלו...ועם הכסף הזה הוא עושה הרבה דברים טובים
נכון, אבל הוא בסך הכל שינה סגנון מוזיקה, הוא לא עשה משהו גרוע!!אני לא מתערב אבל סתם הערת אגב: "כסף זה לא הכל,ובשביל כסף לא עושים הכל"
לא אמרתי שהוא עשה את זה בשביל כסף,בקיצור, מכר את עצמו בשביל כסף.
נכון!ויש ארגון מדהים בזכות הכסף הזה!!!
אכן. בדיוק כך.גם היום יש המון אנשים שעדיין מחפשים את היין הישן והטוב.
עובדה מוטי שטיימנץ הוא תופעה נהדרת ומרעננת.
שוואקי רוצה לתפוס הרבה עולמות, ולכן לצערי איבדנו אותו.
סליחה על החפירה אבל אם כבר דיברנו אז מה זה הארגון המדובר?ויש ארגון מדהים בזכות הכסף הזה!!!
לילדים מיוחדים,סליחה על החפירה אבל אם כבר דיברנו אז מה זה הארגון המדובר?
שלא תבינו לא נכון. אני מפרגן לכל אדם שירוויח כמה שיותר. כך גם לשוואקי.נכון!
אבל מה זה משנה בשביל מה הכסף?
הוא רוצה לשנות סגנון בשביל לקנות 3 וילות
שיערב לו..
מה איכפת לכם?
הוא עשה משהו רע??
בסך הכל שר סגנון אחר.
זכותו! למה להיכנס לבן אדם לחיים?
הסיבה?שוואקי והציבור החרדי - כבר לא !!!
למה לדבר בשם כל הציבור החרדי?שוואקי והציבור החרדי - כבר לא !!!
הוא באמת עושה מוזיקה בסגנון אחר,מנסים בכח להגיד שהוא עושה מוזיקה בסגנון חדש?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: