התכוונתי במקצועות שדוברו עליהם באשכול - קלינאות תקשורת וריפוי בעיסוק.בנוות ישראל יש תואר ראשון בחינוך והוא אכן סמינר למיטב ידיעתי.
התכוונתי במקצועות שדוברו עליהם באשכול - קלינאות תקשורת וריפוי בעיסוק.בנוות ישראל יש תואר ראשון בחינוך והוא אכן סמינר למיטב ידיעתי.
יש הרבה חומר רקע ברפואה שהתואר דורש (אנטומיה וכו')מה ז"א לא מתאים לסמינר?
ומה הבעיה בזה?יש הרבה חומר רקע ברפואה שהתואר דורש (אנטומיה וכו')
מסכימה איתך (מכירה את תכנית הלימודים) אבל סמינרים לא יכניסו את המקצועות האלו.ומה הבעיה בזה?
גיסתי ואחותי למדו קלינאות תקשורת.
מעולם לא שמעתי אותן (ודברנו הרבה) מדברות על קורס בעייתי מבחינת התכנים.
כן.מסכימה איתך (מכירה את תכנית הלימודים) אבל סמינרים לא יכניסו את המקצועות האלו.
צודקתכן.
גם על זה עניתי- מדוע לא יכניסו.
ראי תגובתי הערוכה.
כן... גם לי יש בטן מלאה על העניין אבל כנראה שאם נדון בזה האשכול ייסגר ומטעמים מובנים.צודקת
מסכימה איתך בכללללל מילה
יש לי על זה המוןןןןןןן מה לומר.......
למה הדרכת כלות לא לומדים בסמינרים את מבינה?מה ז"א לא מתאים לסמינר?
אם היית טורחת לקרוא את התגובות שלי בהמשך היית רואה ש:למה הדרכת כלות לא לומדים בסמינרים את מבינה?
יש חומרים שכשלומדים אותם בתןץור נשואה אין איתם כלל בעיה ולא מחדשים לך...
לבחורות זה מאד תלוי באופי הבית אם מעוניינים שהבת תחשף לפני הזמן או אומרים שבחורה היא מספיק בוגרת...
לכן סמינרים לא יביאו לימודים מסוג זה. זנ בעייתי.
מלבד זה שבסמינר לא עושים תארים זה לא מכללה.
1.לא חושבת שהסטתי את האשכול לנושא השקפתי אלא הסברתי מדוע סמינר לא יכניס.אם היית טורחת לקרוא את התגובות שלי בהמשך היית רואה ש:
1. העדפנו לא להסיט את האשכול לדיון ההשקפתי.
2. גיסתי ואחותי למדו קלינאות לפני ואחרי נישואיהן ולא נתקלו בבעיות בתכני הקורסים.
3.זה לא כתוב בתגובות אבל אני למדתי בתור רווקה ונשואה לתואר ראשון בחשבונאות. אין בעיות בתכנים.
ואצלנו היו שיעורי קודש כל בוקר במשך שלש שעות +מחנכות.
4. יש סמינרים שמעניקים תואר ראשון בחינוך /במדעי המחשב.
אולי ההגדרות שלנו לסמינרים הן שונות.
1. לא חשבתי שהסטת. רק ציינתי למה לא המשכנו לדון בנושא.1.לא חושבת שהסטתי את האשכול לנושא השקפתי אלא הסברתי מדוע סמינר לא יכניס.
כל אחד יעשה מה שנכון לו.
2.נכון - גם אני אישית לא חושבת שזה בעייתי אבל מכירה ומודעת לכך שלא כולם חושבים כמוני.
3.נכון בחשבונאות אין כלל בעיתיות אבל פותחת האשכול שאלה ממוקד על קלינאות וריפוי בעיסוק.
4. אולי אני לא מכירה
הסיבה שהסמינרים לא מכניסים לימודי תואר כי אישה לא אמורה לפתח קרירה אישה מקומה הטבעי הוא בבית ואם צורך השעה הוא לצאת לעבוד אז היא עושה את זה כדי לפרנס ולא כדי לפתח קרירההסמינרים לא מכניסים שום תוכנית של שום תואר בשל העובדה שזה ידרוש מעורבות של המל"ג וגם כי זה יעלה להם הרבה מאד כסף.
אני לומדת שם, יש שם לימודים מטעם האוניברסיטה הפתוחה במבנה של בית ברכה,@FILE10
יש בירושלים סמינר של בית ברכה - פתחו סמינר שמשלב לימודי קודש ותואר.
לא יודעת בדיוק איזה מקצועות.
לומדות שם הרבה בנות לא חסידיות (ידוע לי במסלול תכנות על 6-7 בנות ממעלות)
המצב כיום הוא לא כזה לצערינו... נשים לקחו על עצמם את העול לפרנס בזה שהם נותנות לבעלים ללכת ללמוד וצריך לתת לכל מי שיוצאת לעבוד לפחות לעשות את זה עם משכורת כמו שצריך.הסיבה שהסמינרים לא מכניסים לימודי תואר כי אישה לא אמורה לפתח קרירה אישה מקומה הטבעי הוא בבית ואם צורך השעה הוא לצאת לעבוד אז היא עושה את זה כדי לפרנס ולא כדי לפתח קרירה
אני לא הולכת לריב על זה כדי שלא יסגרו את האשכול אבל זאת דעתך וזאת דעתיהמצב כיום הוא לא כזה לצערינו... נשים לקחו על עצמם את העול לפרנס בזה שהם נותנות לבעלים ללכת ללמוד וצריך לתת לכל מי שיוצאת לעבוד לפחות לעשות את זה עם משכורת כמו שצריך.
צודקת.והפרנסה היא משמים כל אחד וגבולות ההשתדלות שלו ולפי רמת האמונה שלו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: