לא יודעת איך בקלינאות תקשורת.בכל התנסות קלינית שהיא מגיעים בקבוצה ויש מדריכה (שהיא גם אחראית על מתן הציונים בהתנסות).
ויש כבוד והתחשבות בצרכי הסטודנטיות. חרדיות וחילוניות כאחד.
בריפוי בעיסוק זה לא כך.
כלומר, התנסות קלינית היא ממש לא בקבוצות.
לא יודעת איך בקלינאות תקשורת.בכל התנסות קלינית שהיא מגיעים בקבוצה ויש מדריכה (שהיא גם אחראית על מתן הציונים בהתנסות).
ויש כבוד והתחשבות בצרכי הסטודנטיות. חרדיות וחילוניות כאחד.
אז בהפרעות בתקשורת היא כן וגם בתואר ראשון לסיעוד וקורס על בסיסי.לא יודעת איך בקלינאות תקשורת.
בריפוי בעיסוק זה לא כך.
כלומר, התנסות קלינית היא ממש לא בקבוצות.
אני אשמח שתפרטי איך.כלומר, התנסות קלינית היא ממש לא בקבוצות.
בעיה רוחנית שבעיניך אמורה להיות מטופלת על ידי מוסד הלימודיםאם נתקלתי בבעיות? תלוי למה את קוראת בעיה.
שאלת אם צריך לעבור סטאז' עם רופאים אז עניתי לך שלא.לא
מה לא?
חלק מהלימודים זה סטאז הבית חולים.!
בדרך כלל לא בקבוצה, מגיעים בזוגות או לבד.בכל התנסות קלינית שהיא מגיעים בקבוצה ויש מדריכה (שהיא גם אחראית על מתן הציונים בהתנסות).
זה נכוןויש כבוד והתחשבות בצרכי הסטודנטיות. חרדיות וחילוניות כאחד.
לא נכון בהכרח. יכולה לפרט יותר באישי.שאלת אם צריך לעבור סטאז' עם רופאים אז עניתי לך שלא.
גם בהתנסויות שהן כן במסגרת בית חולים כמו מכון שמיעה או מרכזי שיקום המדריכות הן קלינאיות תקשורת כמובן.
בדרך כלל לא בקבוצה, מגיעים בזוגות או לבד.
זה נכון
לא, ולא צפוי להיות.אשמח לברר - יש בסמינר בית ברכה קלינאות תקשורות?
וואי את מה זה לא צודקתהסיבה שהסמינרים לא מכניסים לימודי תואר כי אישה לא אמורה לפתח קרירה אישה מקומה הטבעי הוא בבית ואם צורך השעה הוא לצאת לעבוד אז היא עושה את זה כדי לפרנס ולא כדי לפתח קרירה
מוכר, מוכר....יש לי סרטון שמסביר בדיוק מה הבעיה במכללות
מי שרוצה יכול לפנות למייל שלי
זה לא עניין של הקצנה וכולי זה עניין של אמת ולי ספציפית גם קשה שזאת האמת. אבל פשוט רואים שם עובדות מהשטח.מוכר, מוכר....
כבר היה פה באשכולות (שננעלו/נמחקו).
כמו בכל הדברים מסוג זה, כמו למשל בכתבה של המודיע נגד זום שגם היא עלתה פה,
יש צדק מסוים בדברים.
בדרך כלל הם מוצגים באופן מוקצן ומופרז על מנת לשכנע את הצופים.
אני מכירה את העובדות היטב.זה לא עניין של הקצנה וכולי זה עניין של אמת ולי ספציפית גם קשה שזאת האמת. אבל פשוט רואים שם עובדות מהשטח.
ראית אותו? שאת כל כך בטוחה בעצמך?!אני מכירה את העובדות היטב.
כל הרעיון של הקצנה זה לקחת עובדות ולהציג אותן בדרך מסוימת, וזה בדיוק מה שעושים בסרטון.
בוודאי שראיתי אותו. הוא היה (גם) כאן בפרוג.ראית אותו? שאת כל כך בטוחה בעצמך?!
מענין אם זה אותו אחדבוודאי שראיתי אותו. הוא היה (גם) כאן בפרוג.
סביר להניח שכן.מענין אם זה אותו אחד
ומה זאת אומרת הקצנה רואים שם רבנים ואת דעתם בעניין אז לא חושבת שזה עניין של הקצנה.אני מכירה את העובדות היטב.
כל הרעיון של הקצנה זה לקחת עובדות ולהציג אותן בדרך מסוימת, וזה בדיוק מה שעושים בסרטון.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: