כאילו, בכוח שנתווכח פה על הסרטון?ומה זאת אומרת הקצנה רואים שם רבנים ואת דעתם בעניין אז לא חושבת שזה עניין של הקצנה.
חבל לי על האשכול
כבר מחקו אשכולות שאנשים השקיעו בהם שעות מזמנם בגלל שהם נגררו לויכוחים.
כאילו, בכוח שנתווכח פה על הסרטון?ומה זאת אומרת הקצנה רואים שם רבנים ואת דעתם בעניין אז לא חושבת שזה עניין של הקצנה.
OKכאילו, בכוח שנתווכח פה על הסרטון?
חבל לי על האשכול
כבר מחקו אשכולות שאנשים השקיעו בהם שעות מזמנם בגלל שהם נגררו לויכוחים.
מכירה כמה שכן, בהחלטסתם מעניין ברמה האישית, יש פה מישהי שהלכה לשאול רב על לימודים לתואר אקדמאי וקיבלה היתר?
עד כמה שאני יודעת אלו שלומדות חלקן אם לא כולן לא שאלו.(אלא א"כ התחילו את התואר לפני שידעו על האיסור או שהן קרובות לפנסיה, זו תשובה שקבלתי מרב)
אגב, זה ניסיון לא קל למי שחשקה נפשה בתואר...
כן. יודעת על כמה ששאלו את הרב אלישיב וקיבלו היתר, ובוודאי שכאלה ששאלו בשנים האחרונות וקיבלו היתר. גם האדמורים החסידיים שולחים ללימודי תואר והכרתי כמה נשים חסידות גור, בעלזא וויז'ניץ שקיבלו היתר. (בטח יש מעוד חסידויות אבל אותן הכרתי אישית)סתם מעניין ברמה האישית, יש פה מישהי שהלכה לשאול רב על לימודים לתואר אקדמאי וקיבלה היתר?
עד כמה שאני יודעת אלו שלומדות חלקן אם לא כולן לא שאלו.(אלא א"כ התחילו את התואר לפני שידעו על האיסור או שהן קרובות לפנסיה, זו תשובה שקבלתי מרב)
אניסתם מעניין ברמה האישית, יש פה מישהי שהלכה לשאול רב על לימודים לתואר אקדמאי וקיבלה היתר?
בוודאי, פוגשת המון כאלה.סתם מעניין ברמה האישית, יש פה מישהי שהלכה לשאול רב על לימודים לתואר אקדמאי וקיבלה היתר?
אניסתם מעניין ברמה האישית, יש פה מישהי שהלכה לשאול רב על לימודים לתואר אקדמאי וקיבלה היתר?
יש את "מכלול"1. לא בסמינרים, אבל יש בשבילים בירושלים - שנה ראשונה עושים אצלם פסיכומטרי+לימודי קודש+מכינה במבחר בב"ב
שנה שנייה יום אחד קודש בירושלים ושאר הימים במבחר בב"ב
אחר כך המשך רק במבחר
2. לא יודעת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: