דרוש מידע יעזור ממש! יש מסלול של קלינאות תקשורת או ריפוי בעיסוק בסמינרים חרדים?

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
ומה זאת אומרת הקצנה רואים שם רבנים ואת דעתם בעניין אז לא חושבת שזה עניין של הקצנה.
כאילו, בכוח שנתווכח פה על הסרטון?
חבל לי על האשכול :)
כבר מחקו אשכולות שאנשים השקיעו בהם שעות מזמנם בגלל שהם נגררו לויכוחים.

ר גן עדן

* מעצבת פנים והום סטילינג *
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
סתם מעניין ברמה האישית, יש פה מישהי שהלכה לשאול רב על לימודים לתואר אקדמאי וקיבלה היתר?
עד כמה שאני יודעת אלו שלומדות חלקן אם לא כולן לא שאלו.(אלא א"כ התחילו את התואר לפני שידעו על האיסור או שהן קרובות לפנסיה, זו תשובה שקבלתי מרב)
אגב, זה ניסיון לא קל למי שחשקה נפשה בתואר...

אחד הלויים

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
@גלבוע
האם ישנו מסלול לגברים במקצועות הנ"ל
נדמה לי שלפני תקופה נפתח משהו כזה, אני צודק?

sheen

משתמש מקצוען
סתם מעניין ברמה האישית, יש פה מישהי שהלכה לשאול רב על לימודים לתואר אקדמאי וקיבלה היתר?
עד כמה שאני יודעת אלו שלומדות חלקן אם לא כולן לא שאלו.(אלא א"כ התחילו את התואר לפני שידעו על האיסור או שהן קרובות לפנסיה, זו תשובה שקבלתי מרב)
מכירה כמה שכן, בהחלט

ELFISH

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
כן. יודעת על כמה ששאלו את הרב אלישיב וקיבלו היתר, ובוודאי שכאלה ששאלו בשנים האחרונות וקיבלו היתר. גם האדמורים החסידיים שולחים ללימודי תואר והכרתי כמה נשים חסידות גור, בעלזא וויז'ניץ שקיבלו היתר. (בטח יש מעוד חסידויות אבל אותן הכרתי אישית)

i am

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
אני :cool:
ההורים שלי שאלו רב לפני שהתחלתי בתור בחורה,
וכשהשידוך שלי הוצע - חמי נכנס לרב אחר לשאול אותו
משניהם קיבלתי ברכת הדרך.
שניהם רבנים גדולים (ליטאיים) ואחד מהם הוא רב שמתמצא מאוד בכל ענייני האקדמיה, מהרבנים שהרב שטיינמן שלח לבדוק את הנושא.
והתחלתי בהחלט אחרי ש"היה איסור"...

נערך לאחרונה ב:

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
בוודאי, פוגשת המון כאלה.

estiesti

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
אני יכולה לספר ששאלתי רב גדול מאוד (במגזר הליטאי) לגבי לימוד תואר והוא אמר לי שאם זה יקדם אותי מבחינת הפרנסה (שכר וכד') אז אני יכולה ללמוד.
כמובן זה הוראה פרטית וכל מקרה לגופו.

סגול חציל

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אני :)
אלף פעמים, תודה לד'!
ורוב חברותי לקבוצה, שאלו וקיבלו היתר מרב.

studio ch

משתמש פעיל
צילום מקצועי
ha
1. לא בסמינרים, אבל יש בשבילים בירושלים - שנה ראשונה עושים אצלם פסיכומטרי+לימודי קודש+מכינה במבחר בב"ב
שנה שנייה יום אחד קודש בירושלים ושאר הימים במבחר בב"ב
אחר כך המשך רק במבחר
2. לא יודעת
יש את "מכלול"

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה