מאיפה תגבור? לפתחיההתלונה העיקרית שלי זה לא לגננת/סייעת/מטפלת.
אלא למנהלת מבחינתי שתביא תגבור לפתיחה...
עם בקושי יש מטפלות
מאיפה תגבור? לפתחיההתלונה העיקרית שלי זה לא לגננת/סייעת/מטפלת.
אלא למנהלת מבחינתי שתביא תגבור לפתיחה...
אין מספיק מטפלות כי אף אחת לא רוצה לעבוד בשכר כל כך נמוך.ברוב המעונות המענקים לא יעברו למטפלות וגם לא העלאת השכר. תבדקו אותי..מאיפה תגבור? לפתחיה
עם בקושי יש מטפלות
ברור צודקתאין מספיק מטפלות כי אף אחת לא רוצה לעבוד בשכר כל כך נמוך.ברוב המעונות המענקים לא יעברו למטפלות וגם לא העלאת השכר. תבדקו אותי..
את יוצאת מתוך נקודת הנחה שהאימא היא זו שחוזרת?לפעמים צריך את אמא בזמנים כאלה ומטפלת הכי מנוסה תוכל ליצור שקט ע"י הסחות דעת בלבד אבל עדיין הילד בתודעה יהיה רגוע יותר שאמא תופיע בהתחלה מהר יותר מתמיד ותחבק ותאמר לו בלי מילים "חזרתי, לא נעלמתי"
החוק הזה הזוי כמו עוד חוקים הזויים!!!! ילד הוא מעל החוק וכל אמא שאוהבת את הילד שלה צריכה לראות מה טוב לו!! ולא ללכת רק עם החוק, כמנהלת מעון לשעבר, שכמובן הייתי מודעת לחוק ומאפשרת לילדים ממשיכים להישאר ועם זאת ממליצה להורים כן לקחת מוקדם בימי ההסתגלות, זכורה לי שנה אחת שהיה ילד ממשיך מאותה כיתה! הוא היה הקטן בבוגרים והמשיך בבוגרים כילד הגדול, חכם, מביע אתעצמו מדהים, הוא בכה במשך שבוע שלם!!!!!! יותר מכל הילדים החדשים!!!!בעיקרון חוקי מותר במעונות ומשפחתונים
לעשות ימי הסתגלות רק לילד חדש
כמו הציטוט מהאתר של משרד העבודה
רק מה לעשות שבמלא מקומות יודעים שיכולים לעשות מה שרוצים
אז לוקחים ימי הסתגלות יותר קצרים ויותר ימים ומי יעיז להגיד משהו
"
ימי הסתגלות לילדים שזו השנה הראשונה שלהם במסגרת החינוכית
בתחילת שנת הלימודים, מעונות יום ומשפחתונים רשאים לפעול במתכונת של ימי הסתגלות רק עבור ילדים חדשים.
במהלך ימי ההסתגלות הילדים ישתלבו במסגרת באופן הדרגתי:
לילדים ממשיכים (שהיו במסגרת החינוכית גם בשנה הקודמת) - אין ימי הסתגלות
- ביום הראשון עד השעה 10:00
- ביום השני עד השעה 11:00
- ביום השלישי עד השעה 12:00
- החל מהיום הרביעי המסגרת החינוכית תפעל במתכונת של יום לימודים מלא
ילדים ממשיכים ישהו במסגרת החינוכית במתכונת של יום לימודים מלא כבר מהיום הראשון."
יש הבדל גדול בין ילדה בגן ראשון לתינוק / פעוט מעוןאפשר לפתור את זה בהדרגה לילדים שצריכים ולא לכ-ו-לם.
כשאחת הבנות שלי עלתה לגן הראשון, לא עשו שם הדרגה כלל, רק בקשו להיות זמינים למקרה שהילדה תתקשה להתאקלם.
וגם אני סבורה שאחרי שהילדות קייטנו בתשעת הימים, וקייטנו בתשעה באב, וקייטנו עם בייביסיטר בביה"ז, ועוד פעם קייטנו בתחילת אלול, ועברו מקייטנה לקייטנה בלי דירוג וברוב ששון ושמחה, ההדרגה המדוברת פשוט מיותרת.
נראה לי זה פשוט משתנה בין ילד לילדבלת"ק
איזה אשכול מוזר
לאף אחת אין ילד שכן זקוק להסתגלות?
הילדים של כולן משוטטים כל הזמן בין קיטנות ובייביסיטריות שהם לא מכירים?
לא מזלזלת בכלל בקושי מבחינת הכולל והעבודה
אבל תעצרו שניה ותחשבו על הילד!!!
אחרי הכל יש גם צד שיני שזה המטפלת שגם היא בן אדם והיא גם חייבת ימי היסתגלותנראה לי זה פשוט משתנה בין ילד לילד
יש לי פעוט בן שנה וחצי שהדרגה בשבילו היא פשוט מיותרת
הוא מכיר את המטפלת משנה שעברה והמעון אותו מעון
לעומת זאת ילדה בת שלוש וחצי שעולה לגן עירייה שההדרגה בשבילה היא חובה!
וכשאני מרגישה שאין צורך זה מרגיז שמחייבים אותי
הילדים שלי בהחלט זקוקים להסתגלות. וגם כשהם היו ילדים ממשיכים במעון ויכולתי להשאיר עד 16:00- בימים הראשונים הוצאתי קודם.בלת"ק
איזה אשכול מוזר
לאף אחת אין ילד שכן זקוק להסתגלות?
הילדים של כולן משוטטים כל הזמן בין קיטנות ובייביסיטריות שהם לא מכירים?
לא מזלזלת בכלל בקושי מבחינת הכולל והעבודה
אבל תעצרו שניה ותחשבו על הילד!!!
אני בעד תיאורטית, תוהה אם זה יעבוד מעשית. מה אם האמא תודיע שהיא בעבודה ולא יכולה לצאת? או שיקח לה שעה להגיע? או שפשוט לא תענה? כל זמן שיודעים שהמעון פתוח, יש הורים שמחוסר ברירה ינצלו את זה...ולכן הפתרון המושלם שההסתגלות תהיה אופציה ולא חובה
החובה תהיה להיות זמינים במקרה הצורך
כך כולם ישארו וה2-3 שבוכים יחזרו מוקדם (זה בד"כ לא יותר רק שהם מדביקים אחרים)
ושלום לכולם -לילדים לאמהות לגננות לאברכים לעובדם ולסבתות..
אז זה הסתגלות לטובת הגננות.המטפלותמענין אותי לעשות ניסוי (ברור שלא יהיה רלונטי כי לא יאשרו אבל בשביל הרעיון)
שאמהות שלא רוצות ימי הסתגלות בשום צורה כי זה פוגע להם בעבודה (עזבו רגשי לילדים) וכו
יעבדו במקום הגננת רק ליום אחד בימי הסתגלות
התשובה
אח''כ בחיים הם לא יתלוננו
ויעריכו את הגננות,
וגם וגםאז זה הסתגלות לטובת הגננות.המטפלות
שיגידו את זה ולא יפמפמו שטויות שזה לטובת הילד
ומסכנים הילדים הם חייייבים הסתגלות
יש כאן שיח ציניאם אמא היתה שומעת את הילד שלה בוכה 3 שעות רצוף?
הלב שלה לא בוכה?
האם האמא היתה אומרת מצטערת העבודה יותר חשובה מהילד?
תינוק בן שנתיים
לאן הגענו ?
מפחדים מהבוס בעבודה או מנשמה שה' הפקיד בידינו?
משיח דחוף
מדובר על גיל מעוןיש כאן שיח ציני
לא כל הילדים זקוקים להדרגה במיוחד תינוקות קטנים
או ילדים בני 2.3 שעברו מקייטנה לקייטנה בששון
וכשמטפלת.גננת אומרת שזה נטו לטובת הילד זה ניצול מצב קיים
משיח
וואי את מה זה מגזימה ומכלילהאם אמא היתה שומעת את הילד שלה בוכה 3 שעות רצוף?
הלב שלה לא בוכה?
האם האמא היתה אומרת מצטערת העבודה יותר חשובה מהילד?
תינוק בן שנתיים
לאן הגענו ?
מפחדים מהבוס בעבודה או מנשמה שה' הפקיד בידינו?
משיח דחוף
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: