זה נראה שיש למאוחדת מוקד לילה בB השאלה אם הוא פעיל.
בכללית יש כל הזמן בית מרקחת אחת לפחות פתוחה. בין 8 ל 19.אבל יש להם בB שני בתי מרקחת שפתוחות כל מהבוקר עד הלילה
לשאר הקופות הבתי מרקחת פתוחים רק פעמיים בשבוע אחרי צהריים וגם אז רק בין 4 ל7
מנסיון אישי שלי של אחות ושל שכנה לכולנו גיבסו פעם סתם!!
חשבו שזה שבר ואורטופד מומחה פסק שלא והוריד את הגבס
ולא חסר גם מקרים הפוכים אמרו שאין כלום ובסוף היה שברגיבסו בחור שבוע ביד בדיוק בבין הזמנים!!
ורק אחרי שבוע אורטופד מומחה הוריד לו שאמר שאין בכלל שבר
הייתי שם, סוגרים את הדלת בעשר ארבעים וארבע.זה נראה שיש למאוחדת מוקד לילה בB השאלה אם הוא פעיל.
יותר מידי, להוציא מהם הפניה למיון זה סיפור מההפטראה. לא מז מן הייתי צריכה דחוף מאוד כירורג אחרי ניתוח, הם התעקשו לשלוח אותי לטרם, חיכיתי שם 40 דקות בגלל העומס כדי שיגידו לי שאין להם כירורג ויתנו לי הפניה למיון.בלאומית שולחים לטרם על נפילות שברים וכו
מעניןיותר מידי, להוציא מהם הפניה למיון זה סיפור מההפטראה. לא מז מן הייתי צריכה דחוף מאוד כירורג אחרי ניתוח, הם התעקשו לשלוח אותי לטרם, חיכיתי שם 40 דקות בגלל העומס כדי שיגידו לי שאין להם כירורג ויתנו לי הפניה למיון.
פעם אחרת עם אבנים בכיס מרה שלקח כמה חודשים לעלות על זה, יצאתי מטרם אחרי משכך כאבים, בקופה עדיין לא הסכימו לתת הפניה למיון למרות שהכאבים חזרו והרגע יצאתי מטרם, רק שלח חזרה לטרם שהם יתנו הפניה.
לא אמרתי שטרם לא טובים, אלא שלפעמים צריך דווקא מיון, והם שם במוקד של הקופה מתעקשים לשלוח למיון רק אם זה מקרה חרום של ממש
וכמה שעות ישבת שם עד שמישהו אמר לך שלום??מענין
אולי זה תלוי ברופאים
אני כמעט תמיד מבקשת מהרופא שאני לא רוצה טרם
והוא מוכן לתת לי מיון
רק אתמול ילד שלי היה צריך תפרים הרופא אמר טרם
בקשתי מיון ונתן לי מייד
אני דווקא הייתי בלאומית,בלתק.
מי עוד תקוע במאוחדת בביתר?
קופת חולים הכי גדולה בביתר עם הכי פחות שירות וזמינות בכל תחום!!!
בדוק בדוק בדוק!!!
רופאת נשים זה כן נורמלי לחכות מינימום חודשיים? כאשר לקופות האחרות יש זמינות של תוך יומיים...
קופה מוזרה שאנשים נדבקים אליה, ואין לי שמץ של מושג מה מצאו בה...
הרופא שישב ב"טרם" בAלא קראתי את כל השרשור
אבל במוקד בבית שמש יש צילום לשבר
נכון. כבר תקופה שאין... ואגב שיכתבו עד עשר וחצי, כי בעשר ארבעים וארבע האח סוגר את הדלת ואין כניסה.מידיעה, עד לאחרונה היה למאוחדת ב-B [הר"ן] מוקד רפואה דחופה עד 1:00 בלילה,
ואני רואה עכשיו באתר של מאוחדת, ששינו את הסגירה ל-23:00 בלילה.
אין להם.אולי יש להם הסכם עם 'טרם', כמו כל הקופ"ח האחרות...
למה עזבתם את לאומית? מסיבה ספציפית? שירות לקוי? או סתם כי מאוחדת קרץ יותר?אני דווקא הייתי בלאומית,
ועברתי למאוחדת ואני מאד נהנה...
אמר לי שאין לי מה לנסוע לבית שמש- כי אין שם צילום
פחות משעתיים אחרי שהגענו כבר יצאנו עם מכתב שחרורוכמה שעות ישבת שם עד שמישהו אמר לך שלום??
יש, למה אמר שאין?הרופא שישב ב"טרם" בA
לא נכון!!הרופא שישב ב"טרם" בA
שיניים!למה עזבתם את לאומית? מסיבה ספציפית? שירות לקוי? או סתם כי מאוחדת קרץ יותר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: